...ако е жена с яркочервено червило разбирам, че извършва платената услуга “френска любов”,....
?????
Мнението беше редактирано от biggggy на 01.04.09 09:48.
казано от biggggy на 01.04.09, 09:47:
...ако е жена с яркочервено червило разбирам, че извършва платената услуга “френска любов”,....
?????
А може просто да й утива на роклята и белите зъби? Братле, млЪкни.
казано от Thrashmetal на 01.04.09, 09:50:
казано от biggggy на 01.04.09, 09:47:
?????
А може просто да й утива на роклята и белите зъби? Братле, млЪкни.
Именно!
Какво и има на френската? И какво от това, ако е платена :lol: То, реално погледнато, всичко се плаща, тъй че...
лелелеле колко ограничено мислене има още не е истина.....само като прочетох какви асоциации се правят от някои....смешна работа, доста спам отиде по темата
Мнението беше редактирано от Daniel на 01.04.09 11:11.
Ами в крайна сметка всеки си има мнение - няма лошо да го споделя - това е идеята на форума. Един е по-консервативен друг не... кво толкова..
01.04.09
17:03
Отдавна спрях да определям човек по външния му вид - външния вид лъже ;-)
Уважавам мнението на всеки и за това спирам със спора.
Само един съвет като за край на дискусията - нека да бъдем толерантни към другите така като очакваме и те да бъдат толерантни към нас :)
Winnie ако знаеш само колко си права, но друго си е един здрав и продължителен секс :)
Ооо, спор няма тука. %-P даже не е задължително да е продължителен, да е здрав е важно!
Хахаха... откъде тръгна темата, къде отиде... :lol:
А по темата - кефят ме някои татуси, но е важно да са изчистени и... знам ли, да има все пак някаква символика, а не просто да те кефи визуално. Замислям се да си татуирам йероглифи, ноо надали ще стане.. :)
казано от Madman_ на 01.04.09, 20:20:
Хахаха... откъде тръгна темата, къде отиде... :lol:
хахаха е то накрая винаги опира я до секса я до парите :))))
Не, бе :) Мисълта ми е, че всеки може да те сравнява с каквото си поиска. Това е негов избор и не може, а и не трябва да го оспорваш. Не, че ме кефи да ме сравняват с педал или индианец, ма карай ;-)
Въпросът е: да не го приемаш като лична обида. Важното е Ти да се харесваш!
казано от Winnie на 02.04.09, 07:55:
Не, бе :) Мисълта ми е, че всеки може да те сравнява с каквото си поиска. Това е негов избор и не може, а и не трябва да го оспорваш. Не, че ме кефи да ме сравняват с педал или индианец, ма карай ;-)
Въпросът е: да не го приемаш като лична обида. Важното е Ти да се харесваш!
изцяло подкрепям това мнение.
06.02.10
16:05
казано от HeartCore на 23.01.09, 12:40:
Това за един себеуважаващ се мъж е пълна трагедия. Според мен.
себеуважаващ не е точната дума, поне според мен.
глупав, незнаещ какво иска и т.н., по ми допада.
И го казвам защото не съм видял (все още) човек на 40-50 години да ходи да си дупчи тялото.
Правят го хора на по 20 години, които незнаят какво искат, да станат “интересни”
Които не е съгласен, пак да помисли.
Мнението беше редактирано от pr0o0xy на 06.02.10 16:06.
Това с татусите и пиърса дали са педалски въплатаващи изродското и грозни е като да си зададем въпроса защо хората ходят на зала - защото са комплексари, или защото искат да изглеждат по-добре, съдника за тях да бъде огледалото, а не отражението в хорските очи. Имам две рисунки - едната на гърба другата на гърдата а под тази на гърдата имам и пиърс и 6 дупки на ушите които рядко удостоявам с честта да са запълнени. Сега по-конкретно за татусите моите доводи - няма лошо да си нарисуваш нещо което искаш наистина за цял живот и това не се решава лесно а се изисква време и усърдно търсене и провеждане на разговори с компетентните за това личности за да получиш наистина това което искаш - да за татусите съм, но които не се виждат когато съм с тенсика - все пак те са нещо лично и не е нормално да си нарисуваме настъпан гущер на врата или някой фриинед трайбъл по целите ръце за който поне според мен ще съжалваме след време.Ако си щъкам спокойно по улицата даже няма да знаете, че имам малко мастило по тялото. За пиърса - това е по-скоро е въпрос на изживяване. И така много ми е интересно защо като си вървя по улиците с палтото и ризката към залата с жакечето и раничката или на плажа когато няма как да не се видят рисунките и пиърсите вие ще заемете три различни позиции - вярно вкарани сме в някакви социални роли от които няма как да избягаме - но къде остана човешкото - разговорът, опитът за разбиране дали не са погребани под пошлото лицемерие заливащо ни ежеминутно, злобата в походката и колкото и клиширано да Ви звучи това просто се запитайте не го ли важдате това всеки ден и не, не може да останеш безразличен когато ти се бута в лицето и натяква. Не мисля че съм рожба на изрдията и повлечен от лявото движение просто това е начин да запомня нещо мое спомен който гали или изгаря и когато не ти го навирам очите и не афиширам с него не мисля че ти който и да си трябва да ме съдиш - тъй както аз не съдя теб за това че се изразяваш по начина избран от теб...
Не обичам да слагам запетай за което се изивинявам.
26.02.10
06:42
Аз имам хълки и на 2те уши и си ми харесват.Мисля да си направя и татус, но след време.Харесват ми татусите, в които е вложен смисъл, а не тези, които са направени просто, за да има :)
Аз като художник съм голям фен на татусите ама, не бих си направил истинска татуировка. Обмислям да си правя една временна това лято, по мой си модел :) Правил съм много такива модели за приятели и много от тях ме караха да почвам професионално да се занимавам с това. Уви не е нещо което ме привлича като професия.
Измислил съм си едно драконче което увито около ръката с разперено крило на задното рамо и към гърба, и главата на гърдите. ГОляма работа. Това съм си го мислел от 10-тина години. :)
А пиърсинга ме дразни искренно...
Но както се казва “Въпрос на вкус.. казал заека и си облизал п*****а” :) Има хора с криворазбрани идеали за красиво и направо ме учудват как биха могли да си причинят сами подобни извращения по тялото си.
Това лято.. една мадама на плажа!!! СУпер яка кака!! Обръща се момето и кво да гледам... КОН!!!! ама.. черен кон.. все едно първолак го е рисувал ... и то голям!!! НА целия и гръб.. ужас!!!!!!!!!!!!!!!!!
И татуировки и пиарсинг :D Зависи каде лично татос на коремчето и пиарсинг на пъпа на мен ми харесва :}
Аз съм пиърсинг-фенка - ако е поставен на точното място - така, че да стои добре.
Мнението беше редактирано от Atom на 12.05.10 12:40.
Ами аз имах пиарсинг на езика, и смятам да си направя татуировка, но не знам. Ами на който не му харесва да не си прави !!! :) :) :)
Мнението беше редактирано от MeGa_xXx на 10.09.10 13:26.
10.10.10
11:14
За мен е смешно да отидеш и да кажеш дай да си харесам нещо защото искам татоировка, според мен тя трябва да значи нещо, нещо което да ти харесва си го представяш и да го искаш точно така, а не да си харесаш нещо от каталога като орли скорпиони змии и т.н. А най-ми е смешно някой като си направи тату-то на бекам на гърба или “онли год кен джъдж ми” :D
Това лято видях на един гръб написано някакво слово на три реда, на български с латински букви :)
А за жените - няма нищо по-секси от една нежна женствена татуировка.
Нямам нито едното, но подкрепям и двете :) Не бих си направил татус, защото съм сигурен, че един ден ще го погледна и няма да ми харесва вече - трябва нещо много значимо да е, за да се отбележи, а пиърсинга, колкото и да е грозен, винаги дупката може да зарастне и няма проблеми.
Как бихте реагирали на предложение да се забранят татуировките, дългите коси, и всякакви подобни украшения на видни места в спортовете? Замислих се като гледах световното тази година; татуираните, с прически, обички и не знам какви накити са вече повече от нормално изглеждащите хора. Да не говорим за други спортове като бокс или някъде където тялото е на показ.
Против такъв тип забрани. Всеки е свободен да определя визията си в рамките на нормалното. Къса,дълга,цветна коса не е проблем. Е, стига да не е до кръста в спорт като борба, но такива изцепки няма. Татуировките не пречат също :)
10.10.10
19:00
Остана сега да забранят татосите в спорта, то половината ако не и повече от професионалните спортисти сега ще спрат да се състезават :D
10.10.10
19:07
Васко остави спортистите... ам колко спортистки ще се откажат мамка му.. ПРОТИВ съм забраните
Хаха, няма да се учудя ако национала на Италия се откаже да участва на световно/евро ако им забранят прическите, обиците и татуировките :)
Таттоо :)- определено :) преди мн исках, но сега знам че не е за мен.. Купих си кана за татуси, направих поне на 10 човека вкл и мен,като издържаха средно по 2 месеца на всеки...... оказа се, че след това 5-ма си направаха истиски хареса им идеята, 3-ма се отказаха защото им омръзна бързо (вкл и аз) а др не ги знам..
Абе.. Татуировка или пиърсинг, няма значение. Толерирам (не подкрепям, а толерирам!) всичко, което хората правят с телата си при няколко условия:
- Да е техен личен избор;
- Да не пречи на околните
И др.
Татуировка искам. Винаги съм искал, просто не съм си направил досега защото не знам все още какво е това нещо, което искам да виждам по тялото си до края на живота си. Какво ще символизира и т.н. Дори не е нужно да символизира нещо, ако ще да е просто картинка - да речем лъв на рамото, примерно. От къде да знам, че ще го харесвам докато съм жив? Човек просто не знае “утре” какво носи. За да си направиш татуировка или трябва да не ти пука, или да си разбрал какво искаш да е до теб винаги.
п.п. Всичко това важи само при положение, че премахването на татуировки не е вариант.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 11.10.10 08:40.
13.12.10
12:18
казано от HeartCore на 23.01.09, 12:40:
Това за един себеуважаващ се мъж е пълна трагедия. Според мен.
И аз смятам така въпреки, че преди време си “изцапах” единия крак с такъв вид трагедия. Сега чакам да събера пари за премахване с лазер.
12:27
Аз, като човек на изкуството имам голяма страст към татусите и обеците.Имам една малка буква одзад на врата, един еднорог на корема, една на цялата дясна част на гърба- пеперуди, светлосенки и китайски символи и една на лявото бедро - звезди и ноти, пак с много сполучливи светлосенки.Всички са подбрани внимателно и нарисувани умерено без да дразнят окото.Мисля, че няма значение на колко си години и какво образование имаш и т.н.Аз съм майка, жена с 3 висши образования и търговски директор на инструментален завод, но под костюма и ризата се крие една друга бунтарска личност. :) Важното е да те влече и да ти стои добре.
Мнението беше редактирано от Lalli Krasimirova Birindjieva на 31.12.10 12:32.
14.01.11
15:30
И двете!
Имам три татуировки, имах два пиърсинга (на веждата и пъпа, остана само тази на пъпа).
Обичам си ги всичките, дори имам намерение да си пробия отново веждата, дано имам повече късмет този път.
И аз имам и двете! Пиърсинг на носа, но обецата е малка и според мен стои стилно. Понякога дори не се забелязва. Преди около 10г. си го направих, а майка ми и до ден-днешен мрънка да я махна, че не ми отивало, че съм била дърта и т.н. и т.н. :D
Татуировка имам от 13 години, също е малка и се вижда само през лятото, и то когато реша да сложа къса пола или рокля. Още си я харесвам, не съжалявам,че я направих, но най-важното - изглежда така, сякаш е правена вчера! Много качествена изработка! (party)
Имам татус на лявата плешка и пиърсинг на езика. На пъпа я махнах тъй като ми продадоха сребърна обеца,а тя се оказа някакъв обикновен метал направи ми проблем. Възнамерявам пак да си пробия пъпа за пореден 4 път.
Не фъфля и не си показвам езика. Като говоря с хората никой не забелязва,че имам обеца.
Мнението беше редактирано от Hiya на 16.02.11 21:41.
16.02.11
21:42
един голям татус на големия релефен гръб преливащ в не по-малко релефното рамо и си къртач !
Планирам март месец да си направя един татус на гърба, не че е голям гърба ми или друго, просто мястото ми допада.На ръката още по - добре, но моите са слаби и въобще нема да стане добре.
04.05.11
22:37
Голям любител съм на татосите . Ето и моят, символизира свободата и постоянството на вълкът единак.
Мнението беше редактирано от Христо Веселинов на 04.05.11 22:40.
19.05.11
10:29
След дълго събиране на смелост ( а се оказва, че е нямало за какво) и аз си направих tattoo ... но явно е истина, че радко минаваш само с една и съм планирала следващата ....
Имам си и обичка на носа, но мога да я броя за 3 пиърсинга (по стечение на обстоятелставата и моята първоначална непостоятелност, го пробивах нослето 3 пъти):)))
24.04.13
12:55
Първоначално бях само за пиърсинг,защото може да си го махнеш по всяко време.. Но тази пролет си направих и татус .Беше за рождения ден на майка ми, иначе никога не бях имала такова желание за татуировки ..но сега не мога да излъжа,че наистина искам още !!
Мнението беше редактирано от Bilbo Baggins на 24.04.13 12:57.
30.04.13
09:16
Мен лично татуировката ми харесва повече, знам каде ще си направя, но не съм решила какво!