Какво мислите за тази програма !

18.02.11
22:36

1-ви ден Гърди с корем
Полу лег - 4 по 8
лег - 4 по 10
Лежанка с обратен наклон 4 по 10
Флаис 4 по 80
Корем Молитва 4 по 10
Повдигане на крака 4 серии до отказ

2ри ден гръб -

Набираниа 4 серии до откаѕ
чукчета 4 по 10
мъртва тяга 4 по 10
гребане с дъмбел 4 по 8
горен скрипец широк хват - 4 по 10
Придърпване на долен скрипец 4 по 10

3ден - почивка

4-ти ден Крака

Клег - 5 по 10
Лег-преса - 4 по 10 в супер серия с лег преса прасец
Бедрено разгъване 4 по 10
Бедрено Сгзњане 4 по 10
Калфмашина 4 по 8

5-ти ден Рамена + трапец

Машина за рамо 4 по 10 + хеликоптер 4 по 10
Повдигане на диск 4 по 10 + странични дигания 4 по 8
Трапец правя с гири 4 по 12

6-ти ден бицепс трицепс предмишница

Бицепс:
Сгъване на лост прав 4 по 10 + редуване с дъмбели 4 по 10 + скотово сгъване 4 по 10

Трицепс:
Лег тесен захват 4 по 10 + френско 4 по 10 + Кабел дръжка 4 по 10

7-ми ден почивка

Гледам да правя корем почти всеки ден !

Някакви савети или подобрения . Благодаря предварително

Темата беше редактирана от Alexander Vladimirov на 13.03.11 11:46.

1 - според мен кофичките преди флайса трябва да са... а и като правиш кофички обратен лег не ти трябва ще станат много упражнения махни едно от двете ( обратен лег или кофички )
2 - корем всеки ден е ГРЕШНО начинание
3 - нямаш набирания за гръб а трябва да имаш
4- бедреното разгъване преди сгъването да е

а това  ‘’+’’ не ми е ясно какво е ... правиш двете упражнения в супер серия ?!

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 18.02.11 22:44.

18.02.11
23:05

Да супер серии :)

18.02.11
23:06

а набирания не правя защото си направих в нас лост и правя през ден два по 4 - 5 сериики !!!

А ако някои има предложения за 5 дневна програма да ми пише че скоро трябва да я сменям тази :) мерси предварително

Мнението беше редактирано от Alexander Vladimirov на 19.02.11 00:41.

19.02.11
01:50

Не съм от най-запознатите, но ти препоръчвам кръстосано чуково сгъване с дъмбели ( http://www.bb-team.org/exercise/1663_krastosano-chukovo-sgavane-s-dambeli#axzz1EKyNfP00 )

Мнението беше редактирано от Breathing на 19.02.11 03:34.

Аммм...а случайно да си син на Ronnie Coleman? Щото ако не си, то трябва да имаш 4-5 години стаж професионални тренировки. Щото пък ако нямаш толкова, то тази програма мисля, че ти е тежичка ;)

19.02.11
12:57

тази програма я правя от месец и половина и се чуствам перфекто . също така им резултати ... ако можете да ми препоръчате нещо подобно ще съм благодарен ...

казано от Alexander Vladimirov на 19.02.11, 12:57:

тази програма я правя от месец и половина и се чуствам перфекто . също така им резултати ... ако можете да ми препоръчате нещо подобно ще съм благодарен ...

Да, може би аз съм в грешка! ;) Ето ти една програма, почти като твоята. http://www.bb-team.org/workout/1283_efikasna-programa-za-pokachvane-na-muskulna-masa#axzz1ENwHVj9L . Това, че е за напреднали да не те притеснява ;)

19.02.11
13:13

тя е за напреднали защото това са 5 последователни дни на тренировка според мен :) не че разбирам много :Д като мойта програма ли да ги разделя почивните дни или нещо по различно ?

Ми, че то и ти тренираш 5 дена в седмицата...да при теб си сложил сряда да е почивка, но това не е вярното решение. Аз се пошегувах с линк-а, който ти дадох. Исках да ти покажа, че твоята програма, и програма за хора със стаж от година и половина и повече, почти съвпадат, но ти явно не си го разбрал :)

19.02.11
13:22

Аз това ще ти препорачам не прави 4х8 или 4х10 слагаи си кила в пьрвата серия да стигаш 8 и после падаи тоес тежичко.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1