Крака

20.02.11
16:05

здравейте искам да попитам как да намаля обема на краката ми т.е. да нося по малък размер дънки ..

20.02.11
16:08

А ще питаш ли как да намалиш обема на ръцете, че да носиш по-малък размер тениски ?

Като отслабнеш и по-точно казано като намалиш процента на подкожни мазнини в тялото си ;)

20.02.11
16:09

да да но с кои упражнения да намаля подкожните мазнини ?

Първо, то не е сигурно, че имаш мазнини по краката. Ако имаш обаче, чрез правилен хранителен режим + кардио (тичане, качване на стълби, скачане на въже и т.н.) ще постигнеш целта си. Ето да прочетеш малко за храненето - http://www.bb-team.org/articles/1466_mini-gid-za-dietite-pri-novatsi#axzz1ENwHVj9L , http://www.bb-team.org/articles/914_kalorien-balans-i-kalorien-optimum#axzz1ENwHVj9L .

20.02.11
19:40

И аз питам същото за размера на дънкито...Не съм толкова мазен щом горните плочки ми се очертават,,,пък краката са мощни

Мнението беше редактирано от PULLUP на 20.02.11 19:41.

ми купете си по-големи дънки бе... криза ли е .. то и моите са ми малко тесни вече ама чакам да дойдат пари и да си купя по-широки а не гледам как да намаля размера на бедрата

20.02.11
20:01

Не се базикай човек...проблма не е в дънкито,а в това че не се кефим на бутовете си...Примерно спрямо гръдната или раменна обиколка са големи..

20.02.11
20:11

Ами, увеличете си гръдната и раменната обиколка ;)
Днес на мен пък ми казаха, да тренирам краката, щото ми изглеждали малки на фона на горната част :D
П.П PULLUP, ако тези мерки в профила са ти вярни, краката ти изобщо не са големи. На 43 ръка и 118 гръдна, колко искаш да ти е крака?

Мнението беше редактирано от Петко К на 20.02.11 20:13.

20.02.11
20:32

Аз да не отварям нови теми ша питам тук. За последния месец са сецнах 2-пъти (2-рия вчера) и ся гледам движения като тяга и клек да ги избягвам за около месец-два. Кажете упражнения за домашни условия които наистина да дават ефект. Пистолети си опитах да правя - неуспях...

20.02.11
23:39

казано от Петко К на 20.02.11, 20:11:

Ами, увеличете си гръдната и раменната обиколка ;)
Днес на мен пък ми казаха, да тренирам краката, щото ми изглеждали малки на фона на горната част :D
П.П PULLUP, ако тези мерки в профила са ти вярни, краката ти изобщо не са големи. На 43 ръка и 118 гръдна, колко искаш да ти е крака?

Гръдната я меря с въздух и с перки,ръката- напомпана...Незнам според таблиците как е ,но ми изглеждат дебели..Дори са ми казвали ,че с ами къси краката..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1