Покачване на маса и оформяне в къщи и на лостове?Възможно ли е?

20.02.11
17:24

Искам да кача маса в горната част на тялото,предимно рамене бицепс,гръб.Възможно ли е с тренировки в къщи и на вън-лостове и успоредка?

АЧ

20.02.11
17:29

Защо да не е възможно. Тренираш яко, ядеш яко, почиваш си и всичко ще е ток и жица.

Благодаря за отговора,и аз така мисля. Други мнения,препоръки и т.н.?

А защо само горната част ? :)

20.02.11
17:58

Естевено, че е възможно, качването свалянето на мускулна маса и това как искаш да изглеждаш, дали релефен или голям и масивен, или и двете идва от храната, не от тренировките.Като ядеш много ще разтеж много и така :)

Успех!

казано от Михаел Иванов на 20.02.11, 17:49:

А защо само горната част ? :)

Имам проблем със ставите на колената като клекна много трудно се изправям...

казано от Bojidar Stefchev на 20.02.11, 17:58:

Естевено, че е възможно, качването свалянето на мускулна маса и това как искаш да изглеждаш, дали релефен или голям и масивен, или и двете идва от храната, не от тренировките.Като ядеш много ще разтеж много и така :)

Успех!

Благодаря!!!

20.02.11
19:02

Не, няма да е сащото, както ако ходиш в зала.

20.02.11
20:13

На лостове да правиш бицепс и рамо нещо не звучи добре (не се сещам за упражнения)

казано от mehur40 на 20.02.11, 20:13:

На лостове да правиш бицепс и рамо нещо не звучи добре (не се сещам за упражнения)

Това не означава, че не може :)

20.02.11
20:17

Примерно, набиране с тесен подхват и повдигане от стойка на ръце. Има още доста.

АЧ

20.02.11
20:18

От кофите и от лицевите също се натоварва рамо.

20.02.11
21:42

Пфхахахаххаха

Oranje добре те е нахранил хаха.На тебе нема к’во да ти кажа повече.Нищо лично!!!

20.02.11
22:06

Изказъл съм личното си мнение и несмятам,че оринж ме е нахранил.Не ми се прави на интересен,а ходи да си прави6 рамото на лостовете,аз ще си продължавам да си го тренирам в залата!

Мнението беше редактирано от mehur40 на 20.02.11 22:18.

Не съм хранил никой. Просто е много по-трудно да прогресираш с натоварването вкъщи и на лостовете, докато в залата вземаш 1кг по-тежки дъмбели за средно рамо и си правиш разтварянията настрани.
Kaкто и с вегетарианството и мускулите - не че не може, но е по-трудно и трябва да поназнайваш повече.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 20.02.11 22:35.

20.02.11
22:52

Първо не и се правя на интересен, нито се заяждам :) второ нахранил, исках да кажа че ти го каза много точно и ясно момчето, това, че ти не знаеш. не значи, че не може :) ти как го прие...

20.02.11
23:01

Ето ви тяло само от лостове, това момче никога не е влизал в фитнес зала, може би един път през живота си, не взима дори и протеин, абсулютно нищо, това е само с лостов и правилно хранене.Клипчето е от миналата година лятото и до тогажа не правил рамо, сега прави рамо на лостове от 1г. но нямам нямма снимка трябва да го снимам като се видиме, рамото му е двойно от това на клипа нищо общо в момента, и пак само от лостове :)  http://vbox7.com/play:4d7c49cf

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1