Редактиране на програма

21.02.11
07:35

Добро утро на всички, искам да се допитам до вас дали да променя програмата си (да вкарам още 1 път тренировка на бицепс в нея) ето я предишната ми програма Понеделник :
1) Бицепс
2) Рамо 
Вторник :
1) Гърди
2) Корем
Сряда :
1) Трицепс
2) Предмишница
Четвъртък :
Почивка
Петък:
1) Гръб
2) Трапец
Събота :
1)Крака
2)Koрем
Неделя:
Почивка

Мисля да вкарам бицепс още 1 път в Петък и да изглежа 1)Гръб 2)Трапец 3)Бицепс как мислите дали да предприема този ход, искам да вкарам още 1 път в седмицата бицепс, защото той е главния ми приоритет. Натоварвам го достатъчно, просто искам да го тренирам 2 пъти в седмицата, приемам съвети, упреци и критики.
Лек ден и успешна седмица във фитнеса !

21.02.11
21:33

Мисля,че трябва да промениш цялата програма.Ако бъде по-сбита ще е по-добре.

Мнението беше редактирано от bodybuilding mania на 21.02.11 21:34.

21.02.11
22:10

казано от bodybuilding mania на 21.02.11, 21:33:

Мисля,че трябва да промениш цялата програма.Ако бъде по-сбита ще е по-добре.

Какво според теб трябва да променя в програмата според теб и защо така мислиш?

еми пич кви са тия дето ги правиш все едно трицепс и после прасец ...
като правиш гръб натоварваш с някъв % бицепса и затва после аз правя бицепс, а след гърди или трицепс или рамо не прави такива истории ...
не виждам смисъл да правиш бицепс после предмишница тва са почти 1 мускул и .. обясни си го сам

хм... бицепс след гръб не е добра идея... след тежка тренировка за гръб включваща гребания,тяга,набирания... бицепса ти едвали ще го тренираш качествено аз сега тренирам

1 - гръб,задно рамо, трпапец
2 - гърди, трицепс
3 - почивка
4 - крака
5 - предно и средно рамо, бицепс, предмишници
6-7 - почивка

доволен съм... рамене и бицепс са печеливша комбинация за мен поне : ) не ти трябват 2 тренировки за бицепс

не виждам смисъл да правиш бицепс после предмишница тва са почти 1 мускул и .. обясни си го сам - доста грешна теория приятел ! ... защо да са почти един мускул това къде го видя,чу и измисли

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 26.02.11 19:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1