23.02.11
16:03
аз лично се дразня на начинаещите които не си подреждат тежестите,също така се дразня и на някои които си носят с тях инжекциите и си ги бият в съблекалнята,също не харесвам да слушам чалга в залата
много се дразня когато някакви трениорчета ми правят забележки от рода:
леко ше шчупеш уреда,не хварляи данбелите,не плиу,не креши,не псуваи
аз сам отишал на зала не на опера
23.02.11
16:17
Еми аз на много неща, почти на всичко и за това не ходя на зала.Само стрийт фитнес :П
Дразня се на надувките в залата, който са прекалено нависоко да споделят опита си пред младоците във фитнеса, дразня се също на треньорите, който обясняват в захлас на някоя “мацка”, а за останалите едвам си вдигат краката от стола и много други неща...
23.02.11
18:26
казано от mentur1 на 23.02.11, 16:15:
е как ще плюеш в залата бе момче много селска проява....
Мен най-много ме дразнят тия идват правят 2 серии за бицепс и останалото време или ми дават акъли или свялят п*тките в фитнеса...
е как ще плюеш в залата бе момче много селска проява....
плио си парда си абе кото ми е кеф
междо другото аз сам от село сигорно за това ги правя тия работи
в града не не се ли праве така
Мнението беше редактирано от mentur1 на 23.02.11 18:40.
Мене ме дразнят тези дето само ме гледат и ме коментират на ушенце, особено новаците....
23.02.11
18:40
мене най-много ме дразни това, да говориш за скучни,тъпи,малоумни и зубарски теми .. ей днеска некви пичове по 51 килограма и 483 грама си говорят за домашното по математика, единия моли другия да му даде тетрадката по химия да препише а другия му отговаря, че неможе, защото майка му като го пита къде е няма какво да отговори.... според мен е хубаво във фитнеса да се въведе тестове ‘’Готин’‘, ‘’ IQ test’’ и най-важния тест ‘’ Как да подаваме дъмбели над 15кг ‘’ дано от БФ по културизъм вземат под внимание препоръките ми
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 23.02.11 18:41.
23.02.11
18:42
Само на тези, които ми казват да не блъскам дадено упражнение с дадени кг... |( адската идиотщина ..
Най-много се нервя като се съберат хьомнетата по 20 кила (футболистите) и си пускат мач и гледат насядали по уредите. Не че ми пречат, но просто много мразя футбола.
23.02.11
18:54
в залата трябва да има колегиалност
казано от mentur1 на 23.02.11, 16:15:
И аз пускам дискове и дъмбели по земята, дисковете ги пускам от колената на долу и не ми пука. Като вдигам от лег с дъмбели не мога да ги оставя тихо, а като направя серията ги пускам встрани и то не със засилка към земята, както правят повечето дето съм виждал. Ма за плюене мисля че е прекалено, освен ако не съм във някоя хардкор зала със някъв див метъл :D
23.02.11
21:31
“Най се дразним га некоя тъпа кифла ми се прай на кроасан” :Д:Д не се сдържах
По темата и аз чесно да ви кажа обичам да си пускам лостовете и гирите ама не ги засилвам като ги пускам,нито ги пускам когато ми скимне,в смисъл пускам ги,когато съм омалял,с мн. кг. съм тренирал и немам сили да ги оставя кротко на земята..Иначе и аз мразя тапаците където ми дават акъл само,то поприцип скоро не са ми давали повече ми искат ама както и да е...Има и много където се надуват само(шибани химици)където се мислят за голяма работа,все едно ако се назобам и аз няма да стана як като него,аз попринцип смятам ,че химията е за идиоти и комплексари...А бе квото е тренирайте си и да не ви бърка...
23.02.11
23:58
напълно съм съгласен с тебе химията е за комплексари !
казано от kristiancho на 23.02.11, 18:40:
според мен е хубаво във фитнеса да се въведе тестове ‘’Готин’‘, ‘’ IQ test’’ и най-важния тест ‘’ Как да подаваме дъмбели над 15кг ‘’ дано от БФ по културизъм вземат под внимание препоръките ми
Mакар и да ми е ясно, че нямаш предвид да се въведат такива тестове ми е любопитно защо мислиш, че само “готините” в твоите разбирания хора имат право да тренират в зала? Другите да си стоят вкъщи?
Нямам цел да се заяждам, но наистина смятам, че коментара ти не е на място. Не може човек да харесва и да се има с всички, които го заобикалят. И повярвай ми, в очите на много хора може би не се вписваш в тяхното определение за “готин”, тъй като не споделяш техния начин на мислене и др.
По темата: Не харесвам когато определени трениращи акомпанират сериите си с ненужно силни звуци.
Мнението беше редактирано от Somenone на 24.02.11 01:13.
24.02.11
01:22
Дразня се,когато някой идва да ми говори!Когато тренирам не ГОВОРЯ с никой...зает съм с тежестите и освен това слушам музика от мп3 плеъра!Та най-малко си правя труда да смъквам слушалките за да слушам 1)аматьорски въпрос 2)съвет да намаля кг
24.02.11
05:37
казано от Guletlaskacha на 23.02.11, 23:58:
напълно съм съгласен с тебе химията е за комплексари !
:) Дразнят те тия дет’ са те били на гюле ли? Химията е напълно въпрос на избор.Всеки има глава на раменете си да претегли ползите и вредите и да прецени дали да се боцка.
Дори да ме подразни нещо , в залата има достатъчно железа с който да си изхабя “изнервената енергия” :D
ПП ... айде да си призная ... смешно ми е когато има 4 метра разстояние ,но дори това не стигне да се размина с някой (ако ме разбирате) :D :D
Мнението беше редактирано от BENETTON на 24.02.11 08:53.
Нищо не ме дразни отивам да тренирам не да се дразня.То и няма какво да ме дразни но има неща които ме забавляват.
24.02.11
08:58
казано от vatman на 24.02.11, 08:43:
Нищо не ме дразни отивам да тренирам не да се дразня.То и няма какво да ме дразни но има неща които ме забавляват.
Напълно съм съгласен.Когато отида в залата давам пълен ИГНОР на всичко и всички,пускам си музика и никой не забелязвам
24.02.11
09:10
Айде и аз да се изкажа :D Първо адски ме дразни, когато търся определен лост и го намирам натоварен с 280кг. тежести, които съответно аз трябва да разтоварвам, понеже някой е бил прекалено зает сам да си свърши тази работа. Това е едно от най-малоумните и долни неща, които може да направите, затова ако все още си зарязвате уредите и лостовете натоварени - спрете!!! :D Второто е като видя някой с прекалено голямо самочувствие, за да вдига 10кг. дъмбел (примерно). За да се покаже колко е силен, че евентуално Херкулес му е роднина, се натоварва с тежести, които карат тялото и крайниците му да се огъват все едно са желирани. Те тогава направо ми идва да отида и да го върна на Земята с един шамар. Той не може да отлепи дъмбела или лоста от пода, ама “тренира” разбираш ли :D Стърпявам се де...да си чупят главите, като не знаят как да ги ползват :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 24.02.11 09:12.
24.02.11
16:35
дразня се и на перковци които викат и пъхтят в залата доста звучно той е сложил 70 кг на лежанката и пъхти и вика като че вдига 170 кг срамна работа
24.02.11
16:45
казано от Миsh0 на 23.02.11, 18:46:
Най-много се нервя като се съберат хьомнетата по 20 кила (футболистите) и си пускат мач и гледат насядали по уредите. Не че ми пречат, но просто много мразя футбола.
Оооо.. и аз се радвам.. но ако видя футболистчета да тренират силово :D :D такъв майтап няма :D :D или някои сухарчета да ходят изгърбени кат дъбове и да се чувстват мощни :D няма такава гледка :D
24.02.11
16:57
Много се дразня като някой си остави миризливите чорапи на пейката в съблекалнята :D .Сега по сериозно, по принцип не се впечатлявам кой какво прави. Обаче гледам да съм по далеч от миризливците.
24.02.11
17:00
хаха има ги навсякъде
казано от Guletlaskacha на 24.02.11, 16:35:
дразня се и на перковци които викат и пъхтят в залата доста звучно той е сложил 70 кг на лежанката и пъхти и вика като че вдига 170 кг срамна работа
Хората се надъхват преди вдигането. По-добре е от колкото да си мислиш че ще те затисне преди да я вдигнеш :D
24.02.11
17:47
Какво ме дразни ли :)
1. Уредите и тежестите да не се разтоварват и да не се подреждат! Ето затова тренирам в зала, където собственикът (не знам как) е успял да научи всички посетители доброволно да го правят.
2. Изпотени хора, които тренират без кърпа и дори не си правят труда да забършат потта си от уредите.
3. Лоша телесна хигиена - много е гадно докато тренираш около теб да се разнасят зловония.
4. Прекалено силни парфюми
5. Комплексари, които през 80% от тренировката обсъждат “новия” си мерцедес - 97-ма година.
6. Друг вид комплексари, които през 80% от времето си обсъждат с подробности как са нае*али поредната дискотечна фея.
7. Дискотечните феи, които идват в залата не за да тренират, а само за да привличат мъжко внимание с предизвикателно облекло и поведение.
8. Родители, които идват в залата с децата си, без да се съобазяват че малчуганите не само пречат на останалите, а може и да пострадат от някоя изтървана върху тях тежест.
9. “Инструктори”, които не могат да изпълнят правилно елементарни упражнения, но с готовност дават ценни уроци по “химия” на начинаещите.
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 24.02.11 18:48.
Това за изпотените си е доста гадно, особено ако правите на 1 уред. Миризливците винаги ги има.... във всеки фитнес ги има тези типове, дето говороят за мачове,коли,работа,пиене. Просто не трябва да им се обръща внимание. Както останалите казаха, слагаш слушалките и да не ти пука нищо, освен за тренировката.
24.02.11
18:14
Само мен ли не ме дразни нищо? Отивам, съсредоточавам се върху това, което ще правя, игнорирам света, правя си тренировката и си тръгвам. Хаха като някой бурсук съм май :D
24.02.11
18:33
казано от Absolut Illusion на 24.02.11, 18:14:
Само мен ли не ме дразни нищо? Отивам, съсредоточавам се върху това, което ще правя, игнорирам света, правя си тренировката и си тръгвам. Хаха като някой бурсук съм май :D
То всички се опитваме да игнорираме останалите, но все трябва да има нещо, което вътрешно да те човърка, дори и да го игнорираш лесно :) Освен ако не тренираш в някъв супер елитен фитнес, където тренират роботи, а не хора :)
24.02.11
18:48
казано от Absolut Illusion на 24.02.11, 18:14:
х2
24.02.11
18:51
ProXxX, накара ме сериозно да се замисля, за да изровя нещо от паметта си и voila! - само, за да задоволя любопитството ти, се сетих една дреболийка, която дори не ме дразни толкова много. Рядко, но все пак се случва някой от уредите, на които следва да правя, да са заети и просто, за да си направя плана, отивам и си питам пича колко още серии има, при което, ми отговарят, но с такава физиономия, сякаш са яли лимон. Ноооо, това не се е случвало доста отдавна, а и обикновено нямат нищо против да се редуваме - даже си помагаме да сменяме тежестите. ;)
24.02.11
18:51
Хмм.не,мен нищо не ме дразни.В действителност АЗ съм този,от когото всички останали се дразнят. :)
Смърдя,оставам неподредени тежестите,слушам музика на макс ,докато някой ми говори,пускам щангата от гърба си...около мен има празен радиус от 10 крачки постоянно.Тренирам си перфектно,много съм доволен.
24.02.11
19:01
казано от Absolut Illusion на 24.02.11, 18:51:
ProXxX, накара ме сериозно да се замисля, за да изровя нещо от паметта си и voila! - само, за да задоволя любопитството ти, се сетих една дреболийка, която дори не ме дразни толкова много. Рядко, но все пак се случва някой от уредите, на които следва да правя, да са заети и просто, за да си направя плана, отивам и си питам пича колко още серии има, при което, ми отговарят, но с такава физиономия, сякаш са яли лимон. Ноооо, това не се е случвало доста отдавна, а и обикновено нямат нищо против да се редуваме - даже си помагаме да сменяме тежестите. ;)
Те това ако е дразнение - здраве да е :D Супер е, че можеш така да се изолираш от останалите. Надявам се и аз скоро да успея да го постигна :)
От близо 3 години нищо не ме дразни, защото си тренирам у нас :) Чат-пат ходя на зала, но това, което ме е дразнело по-рано сега само ме забавлява. Е все пак най-дразнещо си остава когато 3 келеша тренират заедно и окопират даден уред докато не му се изредят и 3-мата.
25.02.11
00:10
казано от AbSs на 24.02.11, 21:27:
Аз много се дразня, когато в залата няма хубави зайчета :)
Шегуваш се , нали? :)
25.02.11
00:23
Ако затова ходиш в залата, по-добре се откажи :)