Мускулна треска

23.02.11
18:54

Искам да попитам дали трябва след всяка тренировка да имам силна мускулна треска тоест да се натоваря максимално, за да имам мускулна треска или не, защото са ми казвали, че не трябва да имам ..

мускулната треска е възстановяването на мускулните влакна.. евентуално на другия ден може да имаш мускулна треска но това след тренировка не е мускулна треска и да трябва да имаш мускулна треска

23.02.11
19:11

Такава тема виждам за пръв път (dull)

ПГ

23.02.11
19:15

Четох веднъж че дори култористите имали мускулна треска след тренировка. За мен лично мускулната треска определя как предния ден съм тренирал - ако имам мускулна треска зна4и съм тренирал здраво.

абе човеко мукулна треска след тренировка неможе да имаш... може да имаш евентуално на следващия ден : )

АЧ

23.02.11
19:33

След тренировка си се напомпал. И аз мисля, че когато имам мускулна треска, значи съм тренирал супер. А често имам такава, когато правя кофи и лицеви :)

23.02.11
20:03

Естествено, че става въпрос за следващия ден, а не веднага след тренировката... не вярвах, че ще помислите, че става въпрос веднага след тренировката :) Благодаря все пак :)

23.02.11
20:15

друг гарант за качествена тренировка е огромния апетит след нея и няколкото часа след това

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1