Въпрос относно програма за хранене и тренировка

Здравейте. Започвам с уговорката, че съм абсолютно начинаещ-174см/68кг и по мое мнение(и не само) съм доста слаб.От 2 седмици започнах да правя упражнения през ден-лицеви опори(3 серии-1вата x 25, 2рата и 3та x 20) и коремни преси(3 серии x 25) в нас, тъй като нямам възможност да си плащам за тренировки във фитнес зала. Имам и щанга 50 кг-мова с възможност за отнемане на тежестите и, но още не съм я ползвал, тъй като ми се струва, че тялото ми още не е подготвено за по-сериозно натоварване( в смисъл, че усещам, че се уморявам дори от тези серии,които правя). Храня се по 4 пъти на ден и всеки ден към 16:00 пия смес от 2 яйчени белтъка,мляко и мед. Имам огромно желание да развия тялото си, но е възможно да го правя единствено (поне засега) в домашни условия. Ще ви бъда благодарен,ако ми разясните каква хранителна програма да спазвам,за да кача маса и какви упражнения са възможни при тези обстоятелства.

Темата беше редактирана от Александър Савов на 23.02.11 17:13.

24.02.11
13:07

Ако можеш да си монтираш лост в стаята за набирания ще си идеален :)) също можеш да правиш упражнение за трицепс на два стола краката на единия ръцете на другия и пускаш на доло :) и си ползвай щангата просто почни от лост и постепенно покачвай килограмите ... с щанга има много упражнения който можеш да правиш

Мнението беше редактирано от Alexander Vladimirov на 24.02.11 13:09.

24.02.11
13:11

http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi ето тук са хранителните режими само избираш покачване сваляне или поддържане :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1