23.02.11
21:26
Така на 16 години съм!1,68м съм висок и тежа към 53-55 кг.Та значи бихте ли ми пропоръчали тренировка за релеф (Впрочем да кача на бицепс понеже съм с 28,поне 30,32 ако мога да го направя до края на годината ще е добре;Релеф на плочките) И освен това нещо за сила (За сила имам—-> 15 набирания за гърди) Просто някъде ми бяга силата примерно ако играем канадска което ме изнервя;кои мусколи трябва да тренирам? Не съм начинаещ можеби средна работа :) Мога силовите опражнения на лостове (Не се сещам как ги наричаха за жалост :/)
Надявам се да сте ме разбрали :] Имам възможност за тренировки само вкъщи,бягане и лостове!Разполагам само с една гира 6 килограма (Другата някъде я забутах :/) Благодаря ви предварително :P
казано от shooo shveps на 23.02.11, 21:26:
15 набирания за гърди
Това пък как става?!? Направо в бисерите.
@shooo shveps, виж сега при тегло от 55 кг няма как да имаш релеф защото нямаш мускули. Освен да тренираш трябва и да се храниш за да имаш мускули.
Мнението беше редактирано от default на 23.02.11 21:44.
23.02.11
21:38
Еми тренирам си периодично на лостовете от едно 2 години :] Но нямам сила да туширам някой на канадска .... А и щом мога коремни(на клипа по долу ще видите за кое става въпрос) защо да не мога едно просто набиране за гърди ;) Междодругото ако почна тези упражнения как ще ми се отразят (Някой си ги практикувам като коремно,набирания и нормалните кофички)—-> http://www.vbox7.com/play:52b96936
Мнението беше редактирано от shooo shveps на 23.02.11 21:43.
53-54кг на 16 години иска релеф, първо си направи 1 хранителен режим да понатрупаш малко маса, после мисли за релефа, а какви са тези “набирания за гърди” ?
24.02.11
20:43
Ще отговоря относно канадската :) тренирай предмишница :) а за релефа слушай колегите ;)
24.02.11
21:59
Благодаря за отговора Филип :] Борко ако може кажи ми как да кача кила понеже дори и да ям като прасе,1000 пъти на ден няма ефект ... Просто не ми е заложено да качвам маса :/ Би ли ми препоръчал някой ефективен режим?
Мнението беше редактирано от shooo shveps на 24.02.11 22:03.
Няма такива не ми е заложено да кача маса.Има “не знам как” и “нямам воля и търпение”...И тва, че ядеш 1000 пъти на ден няма никакво значение, важното е КАКВО И В КАКВИ КОЛИЧЕСТВА ядеш.А колкото до канадската, ти си слаб, играй с хора в твоята категория, не със 80кг+.
Мнението беше редактирано от Нежния на 24.02.11 22:07.
24.02.11
22:19
Еми аз и 60 кг немога да ги туширам пък за 80 не съм се пробвал въобще ... За релеф имам си но не е баш каквото искам :] Значи за яденето—> Доста често месо,банички,джобове,дюнери ... и още глупости.Доста си хапвам и то доста често но нямам навика да ям бързо (Чувал съм че доста бързо се дебелее от бързото хранене) Мазно не обичам въобще!Ако има някакав вариант с който да избегна мазнотиите ще е хубаво :)
Мисля да подкарам това—-> http://www.bb-team.org/articles/909_visoko-vaglehidratna-dieta-vvd#axzz1EuQTK0MP Устройва ме :) Няма мазнотии и е доста евтина и както гледам че пишат ефективна :]
Мнението беше редактирано от shooo shveps на 24.02.11 22:26.
Как искаш да напълнеш като ядеш “банички, хамбургери, джобове, дюнери и какви ли не още боклуци. Гледай колкото се може повече да ги отбягваш, а както каза martinski няма такова нещо немога да качвам кила и каквото и да е, вземи се в ръце и почни да се храниш правилно и ще видиш как резултатите ще дойдат от само себе си :).