24.02.11
19:55
Здравейте!Нов съм в сайта и не знам дали темата е на мястото си.Аз съм на 14 год. :D и тренирам вече месец и половина.Тренирам най-често за рамо,бицепс и трицепс , но не ми се оформят и искам някой да ми помогне.Също така ако може някоя програмка да ми направите.Все пък съм начинаещ.
Еми братле то за месец и половина няма как да ти се оформят. Много време се изисква за да се развият мускулите. Щом си начинаещ потарси в сайта програма за начинаещи, след няколко месеца вече ще знаеш кои упражнения как ти действат и сам ще можеш да си направиш програма.
24.02.11
20:35
казано от Georgi Cvetanov на 24.02.11, 19:55:
Здравейте!Нов съм в сайта и не знам дали темата е на мястото си.Аз съм на 14 год. :D и тренирам вече месец и половина.Тренирам най-често за рамо,бицепс и трицепс , но не ми се оформят и искам някой да ми помогне.Също така ако може някоя програмка да ми направите.Все пък съм начинаещ.
На тая възраст въобще не се занимавай с “бицагата”. Метай се на базовите упражнения и качи маса, иначе нема как да стане.
24.02.11
20:35
Подкрепям колегата за месец и половина не става :) ето ти програма спазвай я 2-3 месеца и заповядай пак да ни попиташ http://www.bb-team.org/workout/1291_kachvayte-masa-vednaga-sled-4-tata-sedmitsa#axzz1Eu3qcsYP и запомни за да имаш големи ръце трябва да тренираш цялото тяло не само ръцете :)
25.02.11
15:25
казано от Филип Буцев на 24.02.11, 20:35:
Подкрепям колегата за месец и половина не става :) ето ти програма спазвай я 2-3 месеца и заповядай пак да ни попиташ http://www.bb-team.org/workout/1291_kachvayte-masa-vednaga-sled-4-tata-sedmitsa#axzz1Eu3qcsYP и запомни за да имаш големи ръце трябва да тренираш цялото тяло не само ръцете :)
Еми добре.Вчера я видях тази програма и днес я използвах.Ще се постарая как ти викаш 2-3 месеца и не само ръцете.Благодаря на всички.
казано от Georgi Cvetanov на 25.02.11, 15:25:
казано от Филип Буцев на 24.02.11, 20:35:
Еми добре.Вчера я видях тази програма и днес я използвах.Ще се постарая как ти викаш 2-3 месеца и не само ръцете.Благодаря на всички.
Приятел заеби щангите в началото тренирай със собствено тегло 1 година и след това почни с щангите ! Тренирай на лостове, лицеви опори, кофички и всичко ще си дойде на мястото ( не почвай от 14-годишен ;) )
16.09.11
22:35
Братле няма да си разочарован от програмката спазвах на 90% същата и има ефект , но също така не оставяй и лостовете кофичките лицевите и всичко друго.. :)
2 месеца е далеч от времето, необходимо за изграждането на каквато и да било мускулатура. Виж 2 години звучат по-добре :) Та, на този етап тренирай бицепсите с 2 упражнения, по 3 работни серии и 8-12 повторения. Използвай работни тежести, които да ти позволяват стриктно изпълнение на движенията и едва в последните повторения да влагаш лек чийт, ако се налага.