Гууд да е , ама к’во стана , нещо изчезнахте :Д Хич не пишете в тая тема :D
Програмист се преквалифицирал в свещеник. На сутрешната литургия, след тежък запой, започнал със следните думи:
- И F1 да ви помага... И F2 да ви пази, И в името на CTRL, ALT и светаго DEL. Enter!
Хора , вече доста напредвам с melbourne shuffle-a и си пукъм от кефф :D Вчера направих едно видео в училище - тектоник и шъфъл - доста добре се справям /тектоника е много добре , а шъфъла като за начинаещ е супер/ . Сега остава да се науча да правя бийтбокс и простоо :D много ша си се кефа :D
24.02.11
20:33
каде аджаба гледат ? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xq0JcQ1dOwU :P Вземайте пример дами
Решил съм да си взема Adam, Superior Men’s Multi. Добър избор ли е като за мен? Не искам да се изхвърлям с Анимал или Монстъра. Трябва ми нещо между daily vits и тези изброените.
Мнението беше редактирано от Fallen на 24.02.11 21:51.
25.02.11
06:14
казано от gips на 24.02.11, 21:50:
Решил съм да си взема Adam, Superior Men’s Multi. Добър избор ли е като за мен? Не искам да се изхвърлям с Анимал или Монстъра. Трябва ми нещо между daily vits и тези изброените.
Adam е добър вариант, да... но според мен EcoGreen Multi и VitMin-100 категорично не са за подценяване, а цената им е различна.
ADAMS от Iherb с купон за отстъпка и доставката се връзва за около 25$ за 180 софтгелчета, демек стига за 3 месеца. Цената според мен е повече от добра.
има и 6% допълнително намаление до края на месеца...
ПП Не се стеснявайте да споделите читави майстори на рейки и тъй натам по хидравликата за София :D
казано от Кольо Пияндето на 25.02.11, 06:14:
казано от gips на 24.02.11, 21:50:
Adam е добър вариант, да... но според мен EcoGreen Multi и VitMin-100 категорично не са за подценяване, а цената им е различна.
Впрочем ADAM си е направо еквивалент на Animal. Еко и ВитМин са перфе! :) Е, ако преценяваш, че тренираш тежко, АДАМ и останалите оправдават средствата.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.02.11 12:44.
Някой ако игра Counter Strike 1.6 моля да ми даде линк да си дръпна версията ,която играе ,че вече дръпнах над 5 вида и всички са некви бъгави.
25.02.11
15:22
казано от brusakch на 25.02.11, 13:05:
Някой ако игра Counter Strike 1.6 моля да ми даде линк да си дръпна версията ,която играе ,че вече дръпнах над 5 вида и всички са некви бъгави.
http://instalcs.hit.bg/
25.02.11
17:07
Снощи в 7:45 гръмна кварталния трафопост, в резултат на което 7 блока останахме на тъмно... и на студено.
В момента съм на работа, но разбрах, че ток все още няма... то бетер от Луканово време стана.
ЕОН да се благодарят, че имам сготвено за целия ден :D
казано от CKOTA на 25.02.11, 10:49:
ПП Не се стеснявайте да споделите читави майстори на рейки и тъй натам по хидравликата за София :D
Международния гараж. Там има добри майстори, ама за рейката ще те одерат много да знаеш. Жертвах 180лв миналата година, ама при мене проблема беше сериозен
Иначе, май на Адам ще се спра. Цената е определяща.
казано от gips на 25.02.11, 20:51:
Иначе, май на Адам ще се спра. Цената е определяща.
Казваш го така сякаш допускаш компромис, а е точно обратното.
Мнението беше редактирано от Valdis на 25.02.11 22:10.
Научих тектоника , уча мелбърн шъфъла :D Доста напредвам с шъфъла ; същевременно уча бийтбокс ; а веднага след като науча добре шъфъла (до лятото) ще почвам и джъмпстайла (jumpstyle) :D Много почнаха да ме влечат таницте :)
Мнението беше редактирано от George на 25.02.11 23:28.
Аз па изучих цялата минорна пентатоника и класическа мажорна скали, цяла седмица ги упражнявам по целия гриф и сега започвам модовете на мажорната скала. Първо ще взема дорианския, после йонския. Ако всичко върви по план, няма да е трудно, защото всичко е свързано с всичко.
Moга да ви покажа какво съм научил от melbourne shuffle -
Тука малко в даскало , показвам основното което се учи - running man , T-step shuffle , kicks , spins
Тука вкъщи -
Комбинирано накрая с някакви неуспешни опити за бийтбокс :D Доста се задъхвам / запахтявам , спирам си въздуха и аз незнам за кво ;D
казано от Valdis на 25.02.11, 22:09:
Казваш го така сякаш допускаш компромис, а е точно обратното.
Не, не. Определено не е така. Исках да кажа, че според много хора трябва да имаш сериозен стаж за да има смисъл от силни витамини. Иначе са излишни. Ако Eco Green бяха по-евтини щях да ги поръчам.
btw: @goshko96 Направи клипчето с малко музика. Така малко “сухо” изглежда и бързо омръзва. Поне на мен.
Мнението беше редактирано от Fallen на 26.02.11 00:21.
Hmm , обикновенно музиката за шъфъл (т.е. Hardstyle музика) е с доста бърз ритъм. Може да направя клипа с музика обаче няма да мога да уловя ритъма на музиката , толкова бързо немога да се “пързалям” :D
26.02.11
09:18
ХАХАхаХ добре бе Гошко.. и от нашия клас има един дет ги прай тия.. спр му са хиля :D :D :D
Ем някои се хилят , други им е интересно. :D 3-4 съм ги зарибил и тях и те се учат :D Мен лично много ме кефи тва :D
Денси, няма лошо. Дори напротив. Може и да не ме кефи к’во правиш, ама ме кефи че е различно.
След поредните 6лв вече съм решил окончателно да си купя машинка за подстригване
Колебая се между следните 4 модела:
PHILIPS QC 5125, PHILIPS QC 5120, PHILIPS QC 5000, PHILIPS QC 5005
Има ли някакво значение коя ще взема?
Разликата в цените варира между 10-20лв(най евтината е 35, а най скъпата 60)
26.02.11
13:05
Втората откача!!! :D
В какъв смисъл използваш думата “откача” ?
Само на мен ли форума ми зарежда ужасно бавно
26.02.11
13:35
според мен... щом е Филипс която и да избереш няма да сгрешиш :) ако ще се постригваш с нея ще я използваш 1,2,3 пъти в месеца... не си фризьор да я ползваш нон стоп всеки ден :)
26.02.11
14:59
пф... живей ти на най-голямата улица в Русе като мене... под 6 лева няма подстригване... и аз си взех една машинка с приставки ии 3номер дай дай и ко’ да прайш криза ;дд
Браво, Гошко! Продължавай с клиповете, може и някое старо куче да научи някоя яка стъпка :))
26.02.11
15:47
а Гошко ся’ гледах клиповете... мастър си честно ! ;) брав0 ! аз имам един саученик така танцува ... малко го иронизираме де ама... :D :D :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 26.02.11 15:48.
26.02.11
19:24
много зле сините момчета... за Левски съм ама просто нестава... винаги когато всички левскари много си вярват винаги ставата така... за това и не съм изненадан
26.02.11
20:41
аз ходих до тоалетната :D
Поредния телефон който си купувам и нещо не му е на ред баси каръка - не му работи блутута :X :X :X утре обикалям докато намеря работещ магазин на вивател и се побърквам.
26.02.11
21:25
чисто нов телефон с неработещ блутут ?!
Блутута дефакто работи, но не намира други устройства и те не го намират, Android - e инсталирах програми а-у същия Х.й.
Дали ще ми го сменят в друг офис а не от този който съм го купил, че той е централния и не работи утре ?! По ЗЗП направо си искам нов, няма да го дам 1 месец в сервиз и да ми го върнат с още няколко проблема.
26.02.11
22:44
казано от Maynard на 26.02.11, 11:41:
Денси, няма лошо. Дори напротив. Може и да не ме кефи к’во правиш, ама ме кефи че е различно.
Аз точно това търся - нещо по-различно , по-нестандартно , което не е известно тука и привлича вниманието :)
казано от 6th на 26.02.11, 15:41:
Браво, Гошко! Продължавай с клиповете, може и някое старо куче да научи някоя яка стъпка :))
Ооо с удоволствие :) Щом ви харесват , ще качвам още :) И ще се кефа много ако на някой даже са му полезни :)
казано от kristiancho на 26.02.11, 15:47:
а Гошко ся’ гледах клиповете... мастър си честно ! ;) брав0 ! аз имам един саученик така танцува ... малко го иронизираме де ама... :D :D :D
Е чак пък мастър ,,, :D бегинър (напредващ) може да се каже :P
Тенк ю за хубавите отзиви :d Радвам че ви кефи :D До месец - 2 , ще качвам и клипове с Jumpstyle - много откачено тва :D
27.02.11
10:41
на първия клип в началото с ходенето дето е наистина изпипано ProBegginer си :D