Минимален ефект от Fyre.

24.02.11
15:32

Като начало, висок съм 188, тежа 95.3 кг според сутрешното теглене днес.

Така, от вече две седмици приемам Fyre, като стигнах до оптималната доза от 4 капсули на ден (2 сутрин, 2 следобед) и имайки предвид крайно положителните отзиви за продукта, съм как да кажа... разочарован.
Изключителна енергия, да не се приема след 13-14ч., не може да се спи, не знам си к’во - друг път.

Ден №1 беше изключително обещаващ, тъй като още след първата капсула почувствах вътрешната нужда да търча наоколо и да правя ненужни движения, за да изразходвам енергия. На следващият ден, обаче, нямаше такова нещо. След вече 3-4 дни започнах да се замислям, дали първоначалната енергия не е била в следствие на пренавиване и плацебо ефект.
В момента пия по 4 капсули на ден, както казах, като първите две са в 10:00, а вторите в 16:00. Спя по 8-9 часа, даже ставам трудно. Имам енергия само сутрин след първата доза, по време на тренировката, а после се прозявам като чучало.

Не приемам други добавки в момента, не съм и приемал в последните 6 месеца. Всъщност, само няколко дози 100% WHEY GOLD STANDARD, но едва ли това би имало някакво отражение върху ефекта на Fyre.
Комбинирам бърнъра с хранителен режим за понижаване на тегло, изготвен за мен. Храня се 5 пъти на ден, пия по 3 литра вода, тренирам всяка сутрин по 35-45 минути, в зависимост от програмата. Натоварването не е сериозно, тъй като е предназначено за изгаряне на мазнини, като 3 от 7те тренировки са кардио.

Тъпото е в това, че не виждам реален ефект от продукта. Резултати по отношение на мерките и килограмите има, но не са по-различни, отколкото биха били и без него. Казвам го, защото преди свалих близо 15 килограма за 3 месеца само с храненето, без никакви тренировки. Разбира се, режима е леко променен по отношение на прием на протеини и въглехидрати, тъй като в момента тренирам всекидневно и съответно се нуждая от повечко хапване...

Такива ми ти работи, като цяло.
Първоначалната ми идея беше да си взема OXYELITEPRO, но си казах, че като за първи бърнър е по-добре да взема нещо по-леко и “билково”, ама...

Някакви идеи защо може да не ми действа т’ва чудо ? :Д

emzo едит

Темата беше редактирана от emzo на 24.02.11 19:53.

GU

24.02.11
15:37

хаха пич не си ли разбрал че тия нишестета където ги продават са пълна измислица и с много реклама само събират парите на хората,по добре пии 2-3 зелени чая на ден с канела повече резултат ще дадат +2кафета

Мнението беше редактирано от Guletlaskacha на 24.02.11 16:31.

Нещо в мен ме кара да не се осланям на капацитетния ти отговор.

Друг?

GU

24.02.11
18:18

еми ок даваи си паричките

24.02.11
19:52

Maлко си оправи езика като за начало.

После виж “Огънчето” да не е Интернейшънъл версията и като за финал - опиши си подробно храната.

24.02.11
20:27

Пил съм всички “най-качествени” и препоръчвани бърнъри на пазара - Fyre, Oxyelite, Stimulant-X, Dicana, Lean Xtreme и т.н. От нито един не видях видим ефект, освен по джоба. При правилна диета и добра тренировка се топят еднакво количество мазнини с тях и без тях. Решил съм да ги спра завинаги. Единствената полза, която съм усетил, е потискането на апетита. Много хора ги хвалят и описват невероятни ефекти, но абсолютно всички такива казват, че са си променили начинът на хранене. Според мен това е основната причина за загубата на тегло, а останалото е пласебо ефект. Може пък на няко организми и да действа наистина и да “гори” мазнини като побъркан, но при мен не е така, за съжаление. Само олекнах с няколкостотин лева за няколко месеца. Да, свалих 10 кг, но съм убеден, че не беше от бърнарите.

GU

24.02.11
23:09

аз за 7 месеца свалих 25 кг мазнини остновно,премахнах хляба,започнах да се храня 5-6 пъти на ден на малки порции и по 1 час кардио почти всеки ден с малко фитнес и други неща единственото корто ми помага с топенето на мазнини е зелен чай с канела 2 бр 1 литър чай бабини зъби и 2 кафета на ден

24.02.11
23:14

Ха и ако си купиш да речем Зелен чай + кофеин на таблетки не е ли същата работа ? Добавките не правят цялата работа, но при правилна употреба помагат, вече колко помагат можем само да гадаем.

24.02.11
23:24

Мога да споделя абсолютно същото нещо като “Р александров” само че при мен бърнърът е VPX Meltdown. Че е енергетик-енергетик е, но колкото до топенето на мазнините... НВД+кардио+Мелтдаун няколко килограма надолу, които можеше да бъдат свалени и без Мелтдаун-а.

Е, ще се подценяваме ли, к’во...
Original е, не Internetional, предполагах, че си личи от сериозността на поста ми, хехе.

Що се отнася до храненето, дневеният прием е както следва:
Протеини - между 220 и 230 грама, в зависимост от източника (пилешки гърди, обезмаслено сирене или извара, яйчен белтък)
Въглехидрати - 135 до 155, отново в зависимост от източника (пресни зеленчуци и плодове, ръжен пълнозърнест хляб сутрин, задушени мексикански и прочее миксове, като избягвам картофи, ориз, банани)
Мазнини - около 20 грама (сурови ядки, зехтин, маслини)
Разпределено в 3 основни и 3 междинни папкания. Реално, като количество и калорииност си е доста малко, но пък режима си дава нелоши резултати и не се чувствам недохранен. :Д

Явно ще отпиша допълнителните стимуланти и ще залагам на сериозното хранене.
Като свърши бърнъра, мисля да пробвам въглехидратен цикъл за 2-3 месеца, да видя как ще ми подейства.

Мнението беше редактирано от Р александров на 25.02.11 00:22.

25.02.11
11:02

Абе вие кво искате от едно хапче ?
Да ви стопи мазнините ли ?
Еми няма как да стане, малко ли е че дава енергия за 30-60 мин ?
Малко ли е, че подтиска апетита ?

Естествено, е ефекта идва от режима и тренировките.

GU

25.02.11
11:09

тогава защо пише на опаковката и по рекламите му че гори мазнините и други подобни глупости?

Храненето ми се струва не особено добре балансирано - твърде много въглехидрати (независимо от подходящите източници) и твърде малко мазнини. Не съм правил режим с Fyre, но OxyElite Pro сработва видимо по-добре, ако храненето е ниско въглехидратна диета (или е много близко до нея). Плодовете са нож с две остриета също.

Guletlaskacha, защото при правилна употреба допринася за ефективността на тези процеси.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.02.11 11:14.

25.02.11
11:33

При мен не мога да кажа, че не работи Мелтдауна. Дава ми енергия, на тренировка се потя повече и макар и малко, но все пак потиска апетита, въглехидратите съм ги намалил до минимум за сметка на белтъчините, но кача ли се на кантара нещата не са по-различни от преди. Не мога да си го обясня.

25.02.11
17:14

Ползвал съм Файар и бях очарован от ефекта му. От личен опит споделям, че може би има плацебо ефект ! Сега някой ще каже ” ее да имало ефект ама каза плацебо .. ” за 2 месеца НВД и Файар се чувствах прекрасно, той ми беше източника на енергия за тренировките и определено ми подтискаше глада, по обяд ми беше много трудно да преглътна храната..
Плацебото при мен беше, че първите дни не ме свърташе и кипях от енергия . След това еуфорията спадна, но по време на тренировка ме зареждаше.
Всеки организъм е различен, просто споделям личен опит. Купих си митотропин тази година.. първите 2 дни бях в еуфория, след това като парцал.. и го спрях :)

Поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1