24.02.11
15:32
Като начало, висок съм 188, тежа 95.3 кг според сутрешното теглене днес.
Така, от вече две седмици приемам Fyre, като стигнах до оптималната доза от 4 капсули на ден (2 сутрин, 2 следобед) и имайки предвид крайно положителните отзиви за продукта, съм как да кажа... разочарован.
Изключителна енергия, да не се приема след 13-14ч., не може да се спи, не знам си к’во - друг път.
Ден №1 беше изключително обещаващ, тъй като още след първата капсула почувствах вътрешната нужда да търча наоколо и да правя ненужни движения, за да изразходвам енергия. На следващият ден, обаче, нямаше такова нещо. След вече 3-4 дни започнах да се замислям, дали първоначалната енергия не е била в следствие на пренавиване и плацебо ефект.
В момента пия по 4 капсули на ден, както казах, като първите две са в 10:00, а вторите в 16:00. Спя по 8-9 часа, даже ставам трудно. Имам енергия само сутрин след първата доза, по време на тренировката, а после се прозявам като чучало.
Не приемам други добавки в момента, не съм и приемал в последните 6 месеца. Всъщност, само няколко дози 100% WHEY GOLD STANDARD, но едва ли това би имало някакво отражение върху ефекта на Fyre.
Комбинирам бърнъра с хранителен режим за понижаване на тегло, изготвен за мен. Храня се 5 пъти на ден, пия по 3 литра вода, тренирам всяка сутрин по 35-45 минути, в зависимост от програмата. Натоварването не е сериозно, тъй като е предназначено за изгаряне на мазнини, като 3 от 7те тренировки са кардио.
Тъпото е в това, че не виждам реален ефект от продукта. Резултати по отношение на мерките и килограмите има, но не са по-различни, отколкото биха били и без него. Казвам го, защото преди свалих близо 15 килограма за 3 месеца само с храненето, без никакви тренировки. Разбира се, режима е леко променен по отношение на прием на протеини и въглехидрати, тъй като в момента тренирам всекидневно и съответно се нуждая от повечко хапване...
Такива ми ти работи, като цяло.
Първоначалната ми идея беше да си взема OXYELITEPRO, но си казах, че като за първи бърнър е по-добре да взема нещо по-леко и “билково”, ама...
Някакви идеи защо може да не ми действа т’ва чудо ? :Д
emzo едит
Темата беше редактирана от emzo на 24.02.11 19:53.
24.02.11
15:37
хаха пич не си ли разбрал че тия нишестета където ги продават са пълна измислица и с много реклама само събират парите на хората,по добре пии 2-3 зелени чая на ден с канела повече резултат ще дадат +2кафета
Мнението беше редактирано от Guletlaskacha на 24.02.11 16:31.
24.02.11
18:16
Нещо в мен ме кара да не се осланям на капацитетния ти отговор.
Друг?
24.02.11
18:18
еми ок даваи си паричките
Maлко си оправи езика като за начало.
После виж “Огънчето” да не е Интернейшънъл версията и като за финал - опиши си подробно храната.
Пил съм всички “най-качествени” и препоръчвани бърнъри на пазара - Fyre, Oxyelite, Stimulant-X, Dicana, Lean Xtreme и т.н. От нито един не видях видим ефект, освен по джоба. При правилна диета и добра тренировка се топят еднакво количество мазнини с тях и без тях. Решил съм да ги спра завинаги. Единствената полза, която съм усетил, е потискането на апетита. Много хора ги хвалят и описват невероятни ефекти, но абсолютно всички такива казват, че са си променили начинът на хранене. Според мен това е основната причина за загубата на тегло, а останалото е пласебо ефект. Може пък на няко организми и да действа наистина и да “гори” мазнини като побъркан, но при мен не е така, за съжаление. Само олекнах с няколкостотин лева за няколко месеца. Да, свалих 10 кг, но съм убеден, че не беше от бърнарите.
24.02.11
23:09
аз за 7 месеца свалих 25 кг мазнини остновно,премахнах хляба,започнах да се храня 5-6 пъти на ден на малки порции и по 1 час кардио почти всеки ден с малко фитнес и други неща единственото корто ми помага с топенето на мазнини е зелен чай с канела 2 бр 1 литър чай бабини зъби и 2 кафета на ден
Ха и ако си купиш да речем Зелен чай + кофеин на таблетки не е ли същата работа ? Добавките не правят цялата работа, но при правилна употреба помагат, вече колко помагат можем само да гадаем.
Мога да споделя абсолютно същото нещо като “Р александров” само че при мен бърнърът е VPX Meltdown. Че е енергетик-енергетик е, но колкото до топенето на мазнините... НВД+кардио+Мелтдаун няколко килограма надолу, които можеше да бъдат свалени и без Мелтдаун-а.
25.02.11
00:20
Е, ще се подценяваме ли, к’во...
Original е, не Internetional, предполагах, че си личи от сериозността на поста ми, хехе.
Що се отнася до храненето, дневеният прием е както следва:
Протеини - между 220 и 230 грама, в зависимост от източника (пилешки гърди, обезмаслено сирене или извара, яйчен белтък)
Въглехидрати - 135 до 155, отново в зависимост от източника (пресни зеленчуци и плодове, ръжен пълнозърнест хляб сутрин, задушени мексикански и прочее миксове, като избягвам картофи, ориз, банани)
Мазнини - около 20 грама (сурови ядки, зехтин, маслини)
Разпределено в 3 основни и 3 междинни папкания. Реално, като количество и калорииност си е доста малко, но пък режима си дава нелоши резултати и не се чувствам недохранен. :Д
Явно ще отпиша допълнителните стимуланти и ще залагам на сериозното хранене.
Като свърши бърнъра, мисля да пробвам въглехидратен цикъл за 2-3 месеца, да видя как ще ми подейства.
Мнението беше редактирано от Р александров на 25.02.11 00:22.
Абе вие кво искате от едно хапче ?
Да ви стопи мазнините ли ?
Еми няма как да стане, малко ли е че дава енергия за 30-60 мин ?
Малко ли е, че подтиска апетита ?
Естествено, е ефекта идва от режима и тренировките.
25.02.11
11:09
тогава защо пише на опаковката и по рекламите му че гори мазнините и други подобни глупости?
25.02.11
11:13
Храненето ми се струва не особено добре балансирано - твърде много въглехидрати (независимо от подходящите източници) и твърде малко мазнини. Не съм правил режим с Fyre, но OxyElite Pro сработва видимо по-добре, ако храненето е ниско въглехидратна диета (или е много близко до нея). Плодовете са нож с две остриета също.
Guletlaskacha, защото при правилна употреба допринася за ефективността на тези процеси.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.02.11 11:14.
При мен не мога да кажа, че не работи Мелтдауна. Дава ми енергия, на тренировка се потя повече и макар и малко, но все пак потиска апетита, въглехидратите съм ги намалил до минимум за сметка на белтъчините, но кача ли се на кантара нещата не са по-различни от преди. Не мога да си го обясня.
Ползвал съм Файар и бях очарован от ефекта му. От личен опит споделям, че може би има плацебо ефект ! Сега някой ще каже ” ее да имало ефект ама каза плацебо .. ” за 2 месеца НВД и Файар се чувствах прекрасно, той ми беше източника на енергия за тренировките и определено ми подтискаше глада, по обяд ми беше много трудно да преглътна храната..
Плацебото при мен беше, че първите дни не ме свърташе и кипях от енергия . След това еуфорията спадна, но по време на тренировка ме зареждаше.
Всеки организъм е различен, просто споделям личен опит. Купих си митотропин тази година.. първите 2 дни бях в еуфория, след това като парцал.. и го спрях :)
Поздрави