23.02.11
23:27
Здравейте ето мойта програма и хранителен режим.
В 8 часа: чаша кафе или чай с 1 бучка захар.
В 11 часа: 1 твърдо сварено яйце, 8 пресни или сушени сливи може ягоди или кайсии или фурни (в зависимост от сезона).Тей като съм на дасколо Пакетче солетки обикновени Хрус хрус :0
В 14 часа: 200 гпава варено нетлъсто месо или печени пилешки пържолки от магазина :) (понякога може да се замени с нетлъста шунка), 100 грама сурова салата от зеле или моркови, 1 ябълка или 1 портокал.
В 17 часа: 30 грама кашкавал, 1 портокал или 1 ябълка.
В 20 часа: 1 чаена чаша кисело мляко.
Тренирофка:
1 ден бицепс + гърди.
2 почивка
3 ден трицепс+гръп.
4почивка
5 ден рамо крака трапец.
Слет това една вафла или мед с ядки (орехи бадеми лешници И др)
Някакви съвети.
По късно ще започна л карнатин и протейнче.
Целта е сваляне и заякване и секи ден правя корем (проблемна зона)
Мой мерки 103 кг 182,16 години.
Темата беше редактирана от koko nikolov на 23.02.11 23:28.
23.02.11
23:33
Махаш вафлите, солетите и намаляваш плодовете. Спираш да правиш корем всеки ден. Започваш да правиш базови упражнения като тяга, клек, лег, набирания, кофички, военна преса и т.н. Увеличаваш месото, яйцата, сметаната, маслото, ядките и почваш да пиеш доста вода. Накратко, намаляваш въглехидратите, увеличаваш белтъците и мазнините, че сегашния ти режим е близък на анорексична гнида, която ще се разпадне, ако я духне вятър. И се зареди с търпение, много, много търпение.
24.02.11
11:16
Пичагата е мега неграмотен. ПравЕлна и гръП. :)
24.02.11
11:31
Аз също имам много сериозна молба към ВСИЧКИ съфорумници - ПИШЕТЕ ГРАМОТНО !!!!!!
Колкото и да ми е интересна дадена тема, веднага щом забележа груба правописна грешка и откачам и се ориентирам към (Х) на прозореца....
24.02.11
15:34
Много съжелявам обаче просто това са програми от интернет.Който съм копирал и избрах за себе си.Не съм забелязал неграмотността на автора им.Първо степедна задача за мен е да ослабна и да се оформя.А пък живот и здраве да почна да трупам мускули. :)
На мен лично ми се струва, че не се храниш достатъчно добре :) (всеки си има режим за хранене). Както каза един колега по-горе спри да правиш корем всеки ден ! прави в седмицата мах 3 пъти.
24.02.11
22:47
Еми , то днеска малко я промених като на закуска ядох солети и банан .Обяд пастарма + 3 яйца на тефлон.Вечеря ориз.Това беше менюто за днеска.Корема го правя 3 пъти на всяка тренирофка :)