23.02.11
19:31
Здравейте! Мога ли чрез този сайт да намеря инструктор или треньор, който да въведе във форма и обучи един скоро незанимавал се със спорт кандидатстудент за НСА? Става въпрос за София. Благодаря!
23.02.11
23:13
Разбира се, доста треньори четат сайта.
г-н недков вие преподавате ли часни уроци по бодибилдинг и ако е така каде можем да ви намерим.чел сам доста ваши статии и мисля че разбирате доста от спорт.сашо така се чудех дали сте минали профисионално обучение
25.02.11
17:56
Здравейте!
Със спорт се занимавам още от детството си, но не видях особен смисъл да завършвам НСА. Обучението ми е в друга посока, без пряка връзка с треньорската професия, която упражнявам. Имам изкаран сертификат за инструктор, но у нас за това не се искат много знания.
Половината от времето си през седмицата съм посветил на тренирането на хора, но бодибилдингът със състезателен характер, не присъства в специализацията ми. Фен съм на класическия “до стероиден бодибилдинг” и хибрида силов културизъм. Пишете ми лично съобщение, ако се интересувате от моите координати. От години не пиша в bb-team.org с цел самореклама и искам да остане така.
Поздрави!