Лост за набиране у дома. Надежден ли е ?

26.02.11
11:55

Здрасти,
Колеги я кажете какво мислите за ето този лост за набиране :

http://www.amazon.co.uk/York-Fitness-60033-Doorway-Chinning/dp/B000N3T1CC/ref=sr_1_3?s=sports&ie=UTF8&qid=1298714456&sr=1-3

Надежден ли е ? Дали може да издържи човек 90кг да се набира на вратата ? Евентуално какви последствия би имало?

Ако някой го има вкъщи нека сподели опит, ЩЕ Е ОТ ГОЛЯМА ПОЛЗА !

Перфектен е лоста.Имам почти същия, струва 20лв в sport depot. Закрепил съм го на една от зазиданите тераси, дължината му е 90см на моя, 86кг съм и нямам проблем да се набирам.

26.02.11
12:23

Добре, ами на коментарите от сайта гледам, че имало и някакви видии и скоби с него ? Имали проблем да се закрепи само лоста на вратата  ?

този, който имам е с две като капачки, които се монтират предварително и след това развивайки лоста, за да стане по-голям се закрепва в тях. Ако само го натегнеш на вратата, не знам дали ще стане.

Извинявай за 2-та поредни поста, сега видях на линка снимките, същият лост е и моя :) без тези металните  може да се закрепи, но не знам дали ще издържи, все пак може да пробваш 20 кинта е.

26.02.11
13:41

Ще пробвам да видя без тия капачки, защото първо лоста ми го дадоха, второ живея на квартира и се съмнявам да ми позволят да правя дупки във вратата.
Иначе, не съм в България, ама цената е аналогична.

26.02.11
13:48

Без тези капачки не става.Единственото нещо което ще направиш е да паднеш.Ако имаш проблем с дупките които са мънички пробвай да си намериш нещо подобно,доколкото помня имаше в Aukro.Закача се на касата на вратата и като свършиш го махаш.

07.03.11
22:13

И аз имам лост от Sport Depot, гарантирам ти, че без капачки не става и вероятността да паднеш лошо е доста голяма. Колкото до дупките не са толкова големи и после лесно можеш да ги заличиш с кит за дърво преди да те усети собственика на апартамента.

08.03.11
16:00

казано от Judoka на 26.02.11, 13:48:

Без тези капачки не става.Единственото нещо което ще направиш е да паднеш.Ако имаш проблем с дупките които са мънички пробвай да си намериш нещо подобно,доколкото помня имаше в Aukro.Закача се на касата на вратата и като свършиш го махаш.

Тая джаджа същата ли е?
И как точно се монтира, че не мога да схвана.....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1