26.02.11
11:55
Здрасти,
Колеги я кажете какво мислите за ето този лост за набиране :
http://www.amazon.co.uk/York-Fitness-60033-Doorway-Chinning/dp/B000N3T1CC/ref=sr_1_3?s=sports&ie=UTF8&qid=1298714456&sr=1-3
Надежден ли е ? Дали може да издържи човек 90кг да се набира на вратата ? Евентуално какви последствия би имало?
Ако някой го има вкъщи нека сподели опит, ЩЕ Е ОТ ГОЛЯМА ПОЛЗА !
26.02.11
12:14
Перфектен е лоста.Имам почти същия, струва 20лв в sport depot. Закрепил съм го на една от зазиданите тераси, дължината му е 90см на моя, 86кг съм и нямам проблем да се набирам.
Добре, ами на коментарите от сайта гледам, че имало и някакви видии и скоби с него ? Имали проблем да се закрепи само лоста на вратата ?
26.02.11
12:40
този, който имам е с две като капачки, които се монтират предварително и след това развивайки лоста, за да стане по-голям се закрепва в тях. Ако само го натегнеш на вратата, не знам дали ще стане.
26.02.11
12:44
Извинявай за 2-та поредни поста, сега видях на линка снимките, същият лост е и моя :) без тези металните може да се закрепи, но не знам дали ще издържи, все пак може да пробваш 20 кинта е.
Ще пробвам да видя без тия капачки, защото първо лоста ми го дадоха, второ живея на квартира и се съмнявам да ми позволят да правя дупки във вратата.
Иначе, не съм в България, ама цената е аналогична.
Без тези капачки не става.Единственото нещо което ще направиш е да паднеш.Ако имаш проблем с дупките които са мънички пробвай да си намериш нещо подобно,доколкото помня имаше в Aukro.Закача се на касата на вратата и като свършиш го махаш.
И аз имам лост от Sport Depot, гарантирам ти, че без капачки не става и вероятността да паднеш лошо е доста голяма. Колкото до дупките не са толкова големи и после лесно можеш да ги заличиш с кит за дърво преди да те усети собственика на апартамента.
казано от Judoka на 26.02.11, 13:48:
Без тези капачки не става.Единственото нещо което ще направиш е да паднеш.Ако имаш проблем с дупките които са мънички пробвай да си намериш нещо подобно,доколкото помня имаше в Aukro.Закача се на касата на вратата и като свършиш го махаш.
Тая джаджа същата ли е?
И как точно се монтира, че не мога да схвана.....