SizeOn Max Performance - отзиви

25.06.10
17:47

Някой ползвал ли е вече SizeOn Max Performance, ако да какви са ви отзивите? Качихте ли кг, увеличихте ли размерите? Докато го ползвахте по колко пъти в седмицата сте тренирали? И накрая какво мислите за комбинация SizeOn Max Performance в тренировъчни и kre-alkalyn в не тренировъчни дни?

АН

25.06.10
17:58

креалкалина ти е излишен.

КК

25.06.10
19:03

Насочи се към нещо по-изгодно като Green Mag или креалкалин.. за какво плащаш в тоя сайз он ? 37гр захар в доза ? Sorry, ама от магазина ми излиза по-евтина. Ако от тия 66гр доза има 16гр активни нутриенти, пак ще е добре.

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 25.06.10 19:04.

25.06.10
19:11

Тоя новия Сайз он уж щеше да е бати чудото, хита на сезона, нещо пълен фейл май ... а ? Никакви отзиви засега не чувам,за стария колко народ се пенехме сумати време ...

25.06.10
19:26

Фейл е цената, аз бих го пробвал но при цена 80-90 лева макс.

25.06.10
19:30

Съгласен съм с теб, но стария да не беше по-евтин ...

25.06.10
19:35

казано от Камен Каменов на 25.06.10, 19:03:

Насочи се към нещо по-изгодно като Green Mag или креалкалин.. за какво плащаш в тоя сайз он ? 37гр захар в доза ? Sorry, ама от магазина ми излиза по-евтина. Ако от тия 66гр доза има 16гр активни нутриенти, пак ще е добре.

Пил съм грийн не ми подейства по никакъв начин сравнение с Cellmass, а и въпросите са ми към пробвали продукта.

JA

25.06.10
21:33

Новия сайз никога не бих си го купил. Да давам толкова пари за 40гр! захар и малко креатин, не мерси.

26.06.10
10:09

И какво се оказва, че няма хора във форума пробвали продукта.

26.06.10
10:23

казано от JAUN на 25.06.10, 21:33:

Новия сайз никога не бих си го купил. Да давам толкова пари за 40гр! захар и малко креатин, не мерси.

Ти пък от где знаеш какво има вътре :P

@ princo На сайта на фитнес1 видях, че един потребител го ползва, можеш да му пишеш там ако имаш профил :) Имаше едно момче във форума, дето също го пиеше, но май си спря дневника.

09.07.10
17:17

Аз бих казал като човек пробвал всичките гореспоменати продукти (size on, green mag, cellmass), че sizo on max performance е най добрата креатинова матрица която съм пил, просто ефекта беше в пъти пред останалите с изключение на стария size on от който също имаше голям ефект. Или поне така е при мен, все си мисля, че тези неща са строго индивидуални.

Мнението беше редактирано от vlaasp на 09.07.10 17:18.

09.07.10
17:58

казано от vlaasp на 09.07.10, 17:17:

Аз бих казал като човек пробвал всичките гореспоменати продукти (size on, green mag, cellmass), че sizo on max performance е най добрата креатинова матрица която съм пил, просто ефекта беше в пъти пред останалите с изключение на стария size on от който също имаше голям ефект. Или поне така е при мен, все си мисля, че тези неща са строго индивидуални.

По колко пъти на седмица тренираше, какво качи като мерки и кг?

Момчета, като не искате захар, нали има Size On PreContest, какво сте се размрънкали :)

09.07.10
20:20

Имам един въпрос от толкова мнения от по-горните кой от тях го е пил ?

13.07.10
10:35

казано от princo на 09.07.10, 17:58:

казано от vlaasp на 09.07.10, 17:17:

По колко пъти на седмица тренираше, какво качи като мерки и кг?

4-5 пъти седмично ходя, пих го в комбинация с myofusion протеин, като резултати 3-4кг за около месец...

Мнението беше редактирано от vlaasp на 13.07.10 10:36.

24.02.11
12:02

Тъй като малко хора са го ползвали мисля да оставя малко мнения в тази тема. Днес е 1вата доза която пих. Правих гръб и рамо, рано сутринта (рано, рано 10 и половина) и въпреки това се чувствах доста добре, имах доста сила и съм доста доволен от тренировката. Определено се “напомпих” добре раменете се подуха качествено гърба също го усещах стегнат и изморен. Но това ми се е случвало и друг път .. най-вече зависи от настроението, поне според мен е така, не изключвам възможността да е зариди Сайз Он-а ,но е рано да съдя. Единствения минус който усетих е ,че ми беше леко пълен корема хаха :) този сайз он си е тежичък и като трябва да го пия през цялата тренировка си е малко тежко в началото изпих повечко уж да задействам “силата” :) после по по-малко (и малко вода пих ,че ми ставаше много сладко в устата).
Та така по-нататък ще споделя още мнения

За портокола: В момента използвам Сайз Он Макс перформънс + МайОфюжън .. протеина го пих сутринта и 30 минути след тренировка.

25.02.11
10:53

казано от D_Hun7eR на 24.02.11, 12:02:

(и малко вода пих ,че ми ставаше много сладко в устата).

еми трябва да се пие с минимум 800 мл вода, та даже литър.....

YA

25.02.11
18:37

Вече 2ра седмица взимам сайз он макс перф (в комбинация с протеин и азотен бустър).
Уникален продукт -  помпя се като животно, насила почивам мога да правя серия след серия, повторение след повторение без да спирам. Много добре възстановя, качих и повече тежести на щангите и гирите като цяло. Тренирам от понеделник до петък, само събота и неделя почивам. Не се чувствам изморен. Доволен съм, ще пиша крайните си впечатления от продукта като приключа с него

26.02.11
10:41

Потвърждавам, сайз он макс перф е много добър. Пихго преди половин година и много добре ми влезе и като кила и като сила. В момента от скоро пия преконтест, също толкова добър продукт. Взимай няма какво да мислиш. Една кутия ще ти стигне за около 2 месеца при 4 тренировки средно. 24 дози са.

26.02.11
15:27

Днес беше 2рата тренировка с Сайз-а и съм Много доволен !!! Вече наистина мисля ,че е от него. Както каза колегата имам много сила и сериите си варвят като повода .. не се изморявам толкова бързо. Напомпване определено се усеща днес правих раце и определено се подуха стабилно вените веднага се напомпиха много добре при това не използвам азотен буустър.

26.02.11
19:55

май само при мен този САЙЗ не подейства ...

26.02.11
22:24

Споко,не е само при теб.

27.02.11
17:44

Изпих 1 кутия заедно със Jack3d. При мен беше добре .. давам му някаква средна оценка тъй като съм пил и GreenMag и Cellmass от които останах доволен. Качих 1-2 кила, но като цяло олекнах със 100 лева нищо повече .. със сигурност няма да повторя.

27.02.11
22:27

Споделям мнението на brusakch и Jose Aldo.

28.02.11
17:06

Днес беше 3тия ден. Правих гърди любимата ми група, и определено съм убеден ,че е от сайз-а усещам прилив на енергия и доста сила. На лежанката овиличих повторенията с 2 на същите килограми, но това ми бе предела. на всички други опражнения просто се чувствам доста по силен и уверен, а умората закъснява. Единственото нещо което ме е карало друг път да се чувствам по подобен начин е Но Експлоуд на БСН ,но при него беше малко по различно поскоро като пиян и пълен с енергия. За сега съм много доволен от Сайз-а ще видим накрая има ли резултати след целия “цикъл” защото след Но Екс. повреме на тренировки бях много доволен и весел ,но освен това не видях особенна промяна.

summer_jam@ въпрос на организъм, аз съм пил селлмасс, но при него ефекта в буквалния смисъл на думата беше нулев.. все едно пиех вода.. а го пиех както си му е реда преди преди тренировка сутрин или нещо такова вече съм забравил.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1