25.06.10
17:47
Някой ползвал ли е вече SizeOn Max Performance, ако да какви са ви отзивите? Качихте ли кг, увеличихте ли размерите? Докато го ползвахте по колко пъти в седмицата сте тренирали? И накрая какво мислите за комбинация SizeOn Max Performance в тренировъчни и kre-alkalyn в не тренировъчни дни?
25.06.10
17:58
креалкалина ти е излишен.
25.06.10
19:03
Насочи се към нещо по-изгодно като Green Mag или креалкалин.. за какво плащаш в тоя сайз он ? 37гр захар в доза ? Sorry, ама от магазина ми излиза по-евтина. Ако от тия 66гр доза има 16гр активни нутриенти, пак ще е добре.
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 25.06.10 19:04.
Тоя новия Сайз он уж щеше да е бати чудото, хита на сезона, нещо пълен фейл май ... а ? Никакви отзиви засега не чувам,за стария колко народ се пенехме сумати време ...
казано от Камен Каменов на 25.06.10, 19:03:
Насочи се към нещо по-изгодно като Green Mag или креалкалин.. за какво плащаш в тоя сайз он ? 37гр захар в доза ? Sorry, ама от магазина ми излиза по-евтина. Ако от тия 66гр доза има 16гр активни нутриенти, пак ще е добре.
Пил съм грийн не ми подейства по никакъв начин сравнение с Cellmass, а и въпросите са ми към пробвали продукта.
25.06.10
21:33
Новия сайз никога не бих си го купил. Да давам толкова пари за 40гр! захар и малко креатин, не мерси.
казано от JAUN на 25.06.10, 21:33:
Новия сайз никога не бих си го купил. Да давам толкова пари за 40гр! захар и малко креатин, не мерси.
Ти пък от где знаеш какво има вътре :P
@ princo На сайта на фитнес1 видях, че един потребител го ползва, можеш да му пишеш там ако имаш профил :) Имаше едно момче във форума, дето също го пиеше, но май си спря дневника.
Аз бих казал като човек пробвал всичките гореспоменати продукти (size on, green mag, cellmass), че sizo on max performance е най добрата креатинова матрица която съм пил, просто ефекта беше в пъти пред останалите с изключение на стария size on от който също имаше голям ефект. Или поне така е при мен, все си мисля, че тези неща са строго индивидуални.
Мнението беше редактирано от vlaasp на 09.07.10 17:18.
казано от vlaasp на 09.07.10, 17:17:
Аз бих казал като човек пробвал всичките гореспоменати продукти (size on, green mag, cellmass), че sizo on max performance е най добрата креатинова матрица която съм пил, просто ефекта беше в пъти пред останалите с изключение на стария size on от който също имаше голям ефект. Или поне така е при мен, все си мисля, че тези неща са строго индивидуални.
По колко пъти на седмица тренираше, какво качи като мерки и кг?
09.07.10
20:14
Момчета, като не искате захар, нали има Size On PreContest, какво сте се размрънкали :)
казано от princo на 09.07.10, 17:58:
казано от vlaasp на 09.07.10, 17:17:
По колко пъти на седмица тренираше, какво качи като мерки и кг?
4-5 пъти седмично ходя, пих го в комбинация с myofusion протеин, като резултати 3-4кг за около месец...
Мнението беше редактирано от vlaasp на 13.07.10 10:36.
Тъй като малко хора са го ползвали мисля да оставя малко мнения в тази тема. Днес е 1вата доза която пих. Правих гръб и рамо, рано сутринта (рано, рано 10 и половина) и въпреки това се чувствах доста добре, имах доста сила и съм доста доволен от тренировката. Определено се “напомпих” добре раменете се подуха качествено гърба също го усещах стегнат и изморен. Но това ми се е случвало и друг път .. най-вече зависи от настроението, поне според мен е така, не изключвам възможността да е зариди Сайз Он-а ,но е рано да съдя. Единствения минус който усетих е ,че ми беше леко пълен корема хаха :) този сайз он си е тежичък и като трябва да го пия през цялата тренировка си е малко тежко в началото изпих повечко уж да задействам “силата” :) после по по-малко (и малко вода пих ,че ми ставаше много сладко в устата).
Та така по-нататък ще споделя още мнения
За портокола: В момента използвам Сайз Он Макс перформънс + МайОфюжън .. протеина го пих сутринта и 30 минути след тренировка.
казано от D_Hun7eR на 24.02.11, 12:02:
(и малко вода пих ,че ми ставаше много сладко в устата).
еми трябва да се пие с минимум 800 мл вода, та даже литър.....
25.02.11
18:37
Вече 2ра седмица взимам сайз он макс перф (в комбинация с протеин и азотен бустър).
Уникален продукт - помпя се като животно, насила почивам мога да правя серия след серия, повторение след повторение без да спирам. Много добре възстановя, качих и повече тежести на щангите и гирите като цяло. Тренирам от понеделник до петък, само събота и неделя почивам. Не се чувствам изморен. Доволен съм, ще пиша крайните си впечатления от продукта като приключа с него
Потвърждавам, сайз он макс перф е много добър. Пихго преди половин година и много добре ми влезе и като кила и като сила. В момента от скоро пия преконтест, също толкова добър продукт. Взимай няма какво да мислиш. Една кутия ще ти стигне за около 2 месеца при 4 тренировки средно. 24 дози са.
Днес беше 2рата тренировка с Сайз-а и съм Много доволен !!! Вече наистина мисля ,че е от него. Както каза колегата имам много сила и сериите си варвят като повода .. не се изморявам толкова бързо. Напомпване определено се усеща днес правих раце и определено се подуха стабилно вените веднага се напомпиха много добре при това не използвам азотен буустър.
27.02.11
17:44
Изпих 1 кутия заедно със Jack3d. При мен беше добре .. давам му някаква средна оценка тъй като съм пил и GreenMag и Cellmass от които останах доволен. Качих 1-2 кила, но като цяло олекнах със 100 лева нищо повече .. със сигурност няма да повторя.
Днес беше 3тия ден. Правих гърди любимата ми група, и определено съм убеден ,че е от сайз-а усещам прилив на енергия и доста сила. На лежанката овиличих повторенията с 2 на същите килограми, но това ми бе предела. на всички други опражнения просто се чувствам доста по силен и уверен, а умората закъснява. Единственото нещо което ме е карало друг път да се чувствам по подобен начин е Но Експлоуд на БСН ,но при него беше малко по различно поскоро като пиян и пълен с енергия. За сега съм много доволен от Сайз-а ще видим накрая има ли резултати след целия “цикъл” защото след Но Екс. повреме на тренировки бях много доволен и весел ,но освен това не видях особенна промяна.
summer_jam@ въпрос на организъм, аз съм пил селлмасс, но при него ефекта в буквалния смисъл на думата беше нулев.. все едно пиех вода.. а го пиех както си му е реда преди преди тренировка сутрин или нещо такова вече съм забравил.