25.02.11
16:56
Та взех си BCAA (вече 2 години стаж имам , ама до сега не съм взел нищо :( )
Обаче не знам как да ги пия. На кутията пише само 5 преди 5 по време на и 5 след тренировка. Също така пише , че само в тренировъчни дни се взима? Значи само 3 дена в седмицата трябва да ги взимам?
BCAA-тата са на PhD!
25.02.11
17:41
ами така както са го написали звучи добре. Преди тренировка се вземат, за да пазиш мускула и да имаш енергия. същото е и по време на тренировка. След тренировка за възстановяване (може да ги добавиш към протеин ако вземаш след тренировка).
Благодарско! Протеин единствено яйца ям ! Наще не ми позволяват пудра, пък и нямам къде да я скрия :D
25.02.11
20:15
Благодарско! Протеин единствено яйца ям ! Наще не ми позволяват пудра, пък и нямам къде да я скрия :D
Засипи вашите с информация. Покажи им wikipedia и какво пише там за суроватъчния протеин, как влияе на имунната система и т.н. образовай ги. Ето ти и примерен подход:
1. Помоли ги само да те изслушат
2. Tи се подготви сериозно като информация - използвай добри и признати източници.
3. Помоли ги и те да проучат сами ако искат относно “пудрите” :)))
4. Обясни им, че за теб това е важно и това те вълнува и единственото което искаш е поне да поговорите.
Успех!
Засипи вашите с информация. Покажи им wikipedia и какво пише там за суроватъчния протеин, как влияе на имунната система и т.н. образовай ги. Ето ти и примерен подход:
2. Tи се подготви сериозно като информация - използвай добри и признати източници.
4. Обясни им, че за теб това е важно и това те вълнува и единственото което искаш е поне да поговорите.Успех!
мерси още веднъж, но тея работи не подействаха :D
korpusito не ти схванах тъпата шега!
26.02.11
08:26
Ramon, не се отказвай :)))).
Просто всеки път сменяй подхода, мисли, действай. Ще стане!
26.02.11
08:41
Родителите му са предценили, че така е най-добре за него.
Аз също съм против преди 17-18 да взима добавки, но трябва да наблегне на качествената храна и добрите тренировки. И вместо да се мъчи да убеждава колко добри са хранителните добавки, да поговори с тяхните за храната от която има нужда.
Показвал съм им няколко ама сега в уикипедиа немога да изровя нещо ...
26.02.11
18:57
можеш да добавиш и един прием преди лягане.
4. Обясни им, че за теб това е важно и това те вълнува и единственото което искаш е поне да поговорите.Успех!
мерси още веднъж, но тея работи не подействаха :D
korpusito не ти схванах тъпата шега!
Човека иска да ти каже да набиваш мръвка, не му е тъпа шегата. И в нея има много протеин, вашите едва ли ще имат нещо против да ядеш много месо
Мнението беше редактирано от PaUnOff на 26.02.11 21:09.
Аз това го разбирам като- “Протеина ми е от яйцата” И за това ти казаха за месото и рибата, освен яйцата да добавиш и тях и да се доближиш още до дневната доза без допълнителна пудра. Много си нервен, не сме тръгнали да се караме и да пишем удивителни знаци, а да дадем съвет
Аз това го разбирам като- “Протеина ми е от яйцата” И за това ти казаха за месото и рибата, освен яйцата да добавиш и тях и да се доближиш още до дневната доза без допълнителна пудра. Много си нервен, не сме тръгнали да се караме и да пишем удивителни знаци, а да дадем съвет
не съм нервен, просто ! ми е по-близо от . :)
На кутията пише само 5 преди 5 по време на и 5 след тренировка. Също така пише , че само в тренировъчни дни се взима?
Без значение на коя марка са, ако не взимаш допънително протеинова пудра, приемай по ок.20гр ВСАА дневно. Изчисли си 1 доза (обикновено е от няколко тбл) колко грама прави (предполагам 5) и приеми още една, освен препоръчаните 3 - най-добре сутрин.