Препоръчайте ми пет-шестневна програма и храна?!

26.02.11
16:10

Мъж съм на 23 години висок 186см .. 75кг с Бърз метаболизъм според мен
Трудно качвам килограми
Имам 3 месеца зад гърба си трениране
Основно искам да кача мускулна маса
А за другите неща ще мисля по-нататък .. РЕЛЕф

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 12:25.

DE

26.02.11
16:19

За 3 месеца стаж няма как да тренираш по 5-6 дневна програма.Виж в сайта има една 3 дневна мисля,че беше гърди+бицепс;гръб+трицепс;крака+рамене,а относно храненето забрав някой да ти направи режим ;) Разгледай форума в раздел Хранителни режими за покачване на тегло и си състави ;)

26.02.11
16:27

А ако искам да тренирам по 5 дена в седмицата? кое е пречката в това?

DE

26.02.11
17:25

А кое те кара да тренираш 5 пъти :) Ако не е тайна разбира се :P

26.02.11
17:57

няма лошо да тренираш 6 пъти ето ти примерната ми програма аз тренирам така вече 3 месеца и се чувствам мн добре
понеделник - гърди - 5 упр. по 3-4 серии 8-10 повторения и 2 упр. трицепс само да се донапомпа
вторник - гръб - 5 упр. 4 серии 10 повторвбия и задно рамо 3 упр.
сряда- крака 5-6 упр.
четвъртък- ръце
петък-рамене
сабота-кардио с корем
неделя дори и боговете почиват :)))
Но на мен метаболизма не ми е бърз и се храня по 6-7 пъти на ден такаче ако искаш да покачваш мусколи ти трябват поне 6 хранения от които 3 основни и 3 малки :))

DE

26.02.11
18:09

Стига бе,човек.Пича има 3 месеца зад гърба си тренировки,а ти му пробутваш 5 дневен сплит с по 5 упражнения за гръб и гърди и 6 за крака...дали ще качи мускОли ?

26.02.11
18:16

казано от Denis22 на 26.02.11, 16:19:

За 3 месеца стаж няма как да тренираш по 5-6 дневна програма.Виж в сайта има една 3 дневна мисля,че беше гърди+бицепс;гръб+трицепс;крака+рамене,а относно храненето забрав някой да ти направи режим ;) Разгледай форума в раздел Хранителни режими за покачване на тегло и си състави ;)

X2

26.02.11
19:01

Споко ве пича пита аз му казвам :) а и ако се храни редовно ще е ок :)

абе рамо+крака в един ден е бати престъплението за мен това е най-безумната комбинация от мускули... крака и рамо според мен тренират хора които не ги е грижа за раменете сии техния вид, размер и прочие... 3 дена може да тренираш в 5х5; 10х10 или подобна базова програма ама билдерски да съчетаеш рамо и крака. Аз не съм правил нито кръгови нито разни му такива истории почнах с 5 дневен сплит и нищо ми няма нали така
към автора : програмата трябва да я нагодиш към себе си... кои са ти изоставащи групи на кои мускули искаш да наблегнеш варианти има 1000 сигудно

26.02.11
21:41

ами ръцете и гърба така да каже са ми изоставащи групи !
а иначе имам тази енергия да тренирам по 5 .. 6 пъти в седмицата .. Това желание имам.. даже и това време имам
мерси за програмата на Niko Niko
и да попитам за Кардиото понеже не съм се интересувал много .. видях че става на въпрос за Бягане .. или Въртене на Велоаргометър

BR

26.02.11
21:44

Крисиянчо личи ти,че си почнал по 5 дневен сплит.
Към автора на темата:от тренировка на цялото тяло тип ‘’Рег Парк’’ ще имаш много по голяма полза.Пет дневния сплит е лошо нещо,ако искаш да си голям и натурален.

и на тебе ти личи колко си як... чак не си сложил снимка да не ти завиждаме на мускулите ;)

BR

26.02.11
21:58

Ти явно се чувстваш компетентен като имаш снимка.Ето сложих си да ми се любуваш.Дано и аз почна да ги разбирам нещата сега като имам снимка.

не виждам никъде снимка... ама къде ти се бъркам, че ми се заяждаш ; ) ... немога да приема упрек от човек който не мога да видя и на снимка... и си казвам мнението по темата всеки излага различна гледна точка... и не съм казал, че като съм почнал по 5 дневен сплит съм много як... казах, че нищо не ми е станало

BR

26.02.11
22:16

Дай рефреш на страницата.Ами то и трева да ядеш нищо няма да ти стане,човека иска да му се получат нещата, а сплитовете не са за неговия стаж.Не си мисли,че като си сложиш снимка и ставаш разбирач.Мога да ти кажа,че известен наш културист пишеше във форума и заради такива хейтърчета спря.Кой губи от цялата работа?

заради такива хейтърчета като кого ? ;) ... да съм нападал някого умишлено не нали.... ако съм казал на някого нещо грубо то той ме е предизвикал.. както и да е не говорим по темата в момента Жив и Здрав и всичко хубаво ! :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 26.02.11 22:22.

26.02.11
23:32

Та сега по темата :) моито мнение за 5 дневния сплит е следното: тренирам големите мусколни групи по 1 път седмично за да имат време да се възстановят но за сметка на това че ги тренирам 1 път ги тренирам здраво и с много упражнения и мн серии,ръцете ми вървят малко по бавно и затова сам ги извадил в отделен ден и ги тренирам допълнително по малко с по - големите мускули,задното рамо е труден мускул за развиване и затова го тренирам 1 път с гърба и 1 в отделен ден с рамене...... Кардиото ми се състои от 20-30 мин. бягане и 10-15 мин. корем .Моито мнение е да тренираш корема защото плочките на корема те правят да изглеждаш здрав дори и да не си масивен :) А и другото щтом имаш време,сили и желание моито лично мнение е че правилно си се насочил кам 5-6 тренировки :)

Мнението беше редактирано от Niko Niko на 26.02.11 23:33.

27.02.11
02:38

мерси за съветите и мненията ;)

04.03.11
19:19

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40418

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1