какво да направя

04.05.05
19:58

когато тренирам някои мускул много леко (3 серии общо )имам усещане че расте много повече дали да не почна с програма за ламери ? в която се тренират всички мускули в 1 тренировка или в 2 .... кажете си мнението плс :)

PS

04.05.05
20:11

3 Серии за мен са оптимарният брой. Добре се ориентираш.
Я опиши по-подробно наблюденията си, че ми е интересно.

04.05.05
23:28

[quote author=”^MaD^”]когато тренирам някои мускул много леко (3 серии общо )имам усещане че расте много повече дали да не почна с програма за ламери ? в която се тренират всички мускули в 1 тренировка или в 2 .... кажете си мнението плс :)

Това, дали тренировката е тежка или лека, не зависи само от броя на сериите ;) 2 - 3 правилно изпълнени серии могат да са доста голямо натоварване.
Между другото, и аз през повечето време тренирам по - програма за “ламери” :)

05.05.05
08:48

[quote author=“propellerheads STAINED”]3 Серии за мен са оптимарният брой. Добре се ориентираш.

напълно съ мсъгласен,ако се изпълнят е точната тежест за оптимално натоварване ефектът ще е двойно по-добър от 5-6 упражнения, но това не значи че програмата ти ще е за ламери,просто трябвва да дадеш  на мускула едно интензивно,експлозивно натоварване,за да расте.

05.05.05
11:22

[quote author=”^MaD^”]когато тренирам някои мускул много леко (3 серии общо )имам усещане че расте много повече дали да не почна с програма за ламери ? в която се тренират всички мускули в 1 тренировка или в 2 .... кажете си мнението плс :)

Ами като за начало се убеди, че не си въобразяваш, защото самовнишените си е фактор. :)

После, прави това което действа, но се убеди, че няма да доведе до кофти последици след време.

А да тренираш цялото тяло в 1, според мен си е доста неефективно, защото ще ти скапе възстановяването, а ти явно от това черпиш успеха си.

В 2 трен. да товариш цяло по-свата в случай, че не тренираш и крака. Ако тренираш обаче според мен ще е грешка. По-добре не експерметнирай с това нещо, че може да се върнеш обратно в 1-ви клас... :wink:

05.05.05
15:56

ами преди бях спрял да тренирам гърдите обаче всяка тренировка правих по 3 серии кофички до отказване ( тогава мах правих по 8) получи се “ефекта ЛАЛ” са започнах предмишницата да я тренирам всяка по 3 пъти в седмицата 3 серии и пак сам доста доволен кво мислите ? а бтв миналия ден правих 7 серии за гърди ( по 6-8 повторения до отказване) и имам вече 2ри ден мускулна треска?
тренирам от 1 година почти

05.05.05
17:25

Аз бих правил това което работи за мен. ако си сигурен, че наистина толкова малко серии имат желания ефект - можеш само да се радваш и да си правиш по толкова. Колкото по-малко, толкова по-добре е верния принцип в ББ според мен :wink: т.е. колкото по-малко се налага да тренираш за да постигнеш резултат, толкова по-добре. това май го казвам за 4ти-5ти път :oops: Обаче и в мнението на тпд има логика...най-вече частта, че успеха иде от възстановяването...за другото не съм толкова убеден.
Тренирай така, пък като има резултат - радвай му се

05.05.05
17:48

а как ще ми предложите да разделя мускулните групи като искам да наблегна на бицепса 3 или 4 пъти в седмицата ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1