мускулна треска

04.05.05
23:34

вече 2 месеца и половина ходя на фитнес и се бахтя здраво в залата.наи слабата част от мускулатурата са ми гардите.всеки път когато правя гърди на следващия ден имам мускулна треска.искам да питам тва нормално ли е? :?:

няма нищо лошо да имаш мускулна треска, важното е да им оставиш време да се починат,примерно 1 път седмично е предостатъчно.

SA

05.05.05
08:30

и аз искам да питам нещо за мускулната треска - когато я имам, какво означава - че съм претренирал или е просто знак, че мускулът расте?

05.05.05
08:45

и двете може да е

05.05.05
08:55

зависи от мускулната треска... ако мускулната треска е изключително силна това по вероятно значи, че си претренирал, но ако е нормална определено не значи това, а по-скоро че си тренирал както трябва -

На въпроса с гърдите - Съвсем нормално е особенно щом са налице тези две неща : Гърдите ти са слаби по ген, Тренираш само от 2 месеца.
Мойте гърди също са слаби по ген и аз се старая да ги тренирам всеки път с по-големи килограми или поне да им правя всяка тренировка по-трудна и общоо взето всеки път след това имам лека мускулна треска на тях....всеки път - а вече тренирам от година и 10 месеца...

05.05.05
10:29

ми програмата ми е такава че тренирам 4 път в седмицата като гарди правя във вторник.не вярвам да ги претренирам защото им оставам един ден почивка и слд това правя ръце.
искам още да питам как мога да си вкарам обем във вътрешната част на гърдите?кажете плс някое упражнение щото вътрещната част на гардите хич я няма  :cry:  :oops:
ето ми я програмата за гарди:кажете къде са ми грешките че да си ги оправя
1 хоризонтален лег 3x10,8,8
2 хамър машина    3x8
3 кросоувър        3x12,10,8
4 флайс с дъмбели  4x10 ама 10кг още за флайс са ми тежки зарати това правя повторения до отказ с 5 :oops:

05.05.05
11:03

За да си отговорите на въпросите, които имате и нещата за които се и не се чудите дали правите правилно:

1) Четете сайта , секциите за тренировки и хранене, като за начало.
2І Четете многжеството вече сериозно обсъждани теми във ворума. За мускулна треска знам, че има поне още 1 със стабилно инфо по въпроса.

Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1