05.05.05
11:39
Значи жисок сум 190, 83килограма ,тренирам от 3 години - тренирожки по скоро за сила отколкото за маса. Имам проблем релефа само на краката? Иначе сам много чист -почти никакжи мазнини никаде , но краката не сами релефни ,а сам нацепен нажсякаде? Не са мазни , но не са релефни - оформени са , но ниамам релеф. Тренирам за крака много тейко- с около 8 серии клек (8по 180кг трибоиски ми е наи тейката сериа) ,легпреса , и 3 серии на машина за кжадрицепса и 6 серии за бицепса на крака... смениама си програмата през 3-4 месеца , намалиажам сериите и ужеличажам пожторениата- 20 на 120кг пулен клек . Много сам озадачен за6то така стажа.
относно релефа,бедерените сгъвания и разгъвания много добре ми се отразвяват,клекът е по-скоро за обем и плътност на мускула,но може наистина да промениш програмата и да не тренираш толкова силово
05.05.05
15:22
специално за краката мога да ти кжа, че истинския и хубав релеф, които искаш да постигнеш идв от голямата маса!! Защото бедрените мускули са едни от най-големите и за да изпъкнат трябва да доста големички :) като са малки и релеф мноо зор се прави !!!
редактирано от Мартин