27.02.11
23:22
Идеята на тази тема е да излеете причините,които най-много ви дразним ние мъжете!Малките неща,които ние слепците(мъжете)не забелязваме,а са способни да доведат до 3-та световна война :D ?
Що бе, какво стана? Да не ти биха шута и сега да търсиш вероятната причина? :P :D :D :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 27.02.11 23:38.
Нищо от това не ме дразни в общия случай....ако не е нагъл и егоист и има чувство за хумор. Това със заглеждането....прави ли го, просто пътува с бързия влак да вбесява някоя друга, така че не е предмет на обсъждане изобщо, даже не бих го коментирала : ) Абсолютно сигурен индикатор на отношение.
И аз забравям дати и събития, пък и не съм най - подреденият човек, така че...
Е, дано съм помогнала в търсенето на причината, ако това е целта на темата : ))))
Мнението беше редактирано от Инис на 28.02.11 00:13.
28.02.11
08:47
Никой не ми е бил шута(няма как да стане :D,аз съм ангелче (blush) ).Чудя се как да я подразня малко,че неможе д намери за какво да се хване и ме ръчка,че съм ходил прекалено много в залата-да не би да имало нещо!Пробвах от горе трите изброени с нищо не помогна :D(нарочно си захвърлих тренировъчните дрехи на всевъзможни места,но с нищо не помогна,открито пред нея се заглеждах по засуканите каки-но тя знае ,че не са моя тип и даже не ме отрази:D,уж забравих рожденния и ден-каза ми да не се преуморявам с държавния изпит и да отидем дасе позабавляме малко(знае че уча история-магистър и не забравям дати и събития) и пак одарих на камък).Та любопитно ми е дамите от какво се дразнят.Не разбрах какво е общото с темата окосмени или не?
Мнението беше редактирано от krali_marko на 28.02.11 09:06.
казано от krali_marko на 28.02.11, 08:47:
Никой не ми е бил шута(няма как да стане :D,аз съм ангелче (blush) ).Чудя се как да я подразня малко,че неможе д намери за какво да се хване и ме ръчка,че съм ходил прекалено много в залата-да не би да имало нещо!Пробвах от горе трите изброени с нищо не помогна :D(нарочно си захвърлих тренировъчните дрехи на всевъзможни места,но с нищо не помогна,открито пред нея се заглеждах по засуканите каки-но тя знае ,че не са моя тип и даже не ме отрази:D,уж забравих рожденния и ден-каза ми да не се преуморявам с държавния изпит и да отидем дасе позабавляме малко(знае че уча история-магистър и не забравям дати и събития) и пак одарих на камък).Та любопитно ми е дамите от какво се дразнят.Не разбрах какво е общото с темата окосмени или не?
Играеш си с огъня, друже. :D
28.02.11
10:48
Любител съм на екстремните спортове :D
казано от krali_marko на 28.02.11, 10:48:
Любител съм на екстремните спортове :D
И аз, дори практикувам такива, но това не е екстремен спорт, това е, като да си подписваш смъртната присъда. :D
28.02.11
12:27
казано от Стоянчо на 28.02.11, 11:27:
Отидете на дискотека и се отъркай в някоя готина госпожица :P
Язък за госпожицата(пък и за мен :D )!Но това ще е само временно решение на проблема :P.Чудно само това ли вбесява жените-само едно мнение разбрах,а се надявах да събера колекция от причини,които да използвам от време на време да дразня половинката си
Мдааа, вървиш към категорията “нагъл”...просиш си неприятни емоции... Нямаш проблеми във връзката и се мъчиш да си създаваш. Е, гаранция ще успееш, щом толкова ти се ще.
28.02.11
12:36
казано от krali_marko на 28.02.11, 12:27:
...а се надявах да събера колекция от причини, които да използвам от време на време да дразня половинката си
Каква е целта на това дразнене? (wait)
28.02.11
12:42
Наистина, каква е целта? След като имаш нещо, което малцина имат, защо предизвикваш съдбата така?
Собственическото държание на мъж към дадена жена,грубо и просташко държание.
28.02.11
13:01
Единственото нещо за което се яде с мене,защо ходиш толкова често в залата!За мое нещастие гледахме онзи тъп репортаж по бтв за химията и сега не мога да я убедя че протеините креатините и въобще хранителните добавки са безопасни!Освен витамините нищо друго не признава!Знам,че се тревожи за мен и здравето ми,но просто немога да я убедя,че знам какво правя.За мене фитнеса е начин на живот-тренирам го от над 10 години.След онзи репортаж и започването ми на хардкор цикъла(повече ходя в залата от обикновенното) стана тема на караница номер 1!От 2 години нито 1 път не сме се карали абсолютно за нищо(но този последен месец темата за залата ме побърква).Та скромната ми мисъл е да натрупам знание от какво се ядосват жените?До сега всеки обсъжда от какво се впечетляват,как да ги накараме да ни харесват и прочие..Ок но след като минеш моста,след като сте се харесали външно и характерите ви си допаднали,след като сте станали двойка-тогава какво?Първите 3-4 месеца и двамата гледате вллюбено,не ви дразнят малките неща,но с течение на времето стават все по досадни и тема на караници номер 1.Идеята ми е нежната половинка на форума да сподели по принцип от кои действия на мъжете се вбесяват,за да могат останалите колеги от форума да си вземат поука,а аз да натрупам знания и опит как мога да си подразня половинката(всичките ми опити за 2 години удариха на камък)
Ето моя опит с моята другарка - тя се дразни от:
-когато я бъзикам малко повече;
-когато не я слушам като ми говори;
-не затварям шкафове!!! :D
-когато леко забързам крачка и мина 50см пред нея - тогавам ставам турчин :D
28.02.11
13:09
Ама ти до каква степен искаш да я дразниш ? :D До степен скъсване ли не разбрах?
Каква зодия е приятелката ти ? :D
Интересно какво търпение проявява... :)
Почни да я задушаваш . ( Не буквално , само с обаждания , психологически тормоз и прекалена романтика )
В началото на една връзка всичко е идеално,но с времето започваме да виждаме и отрицателните страни на половинката.Всичко е компромиси и напасване на характерите,ако наистина държиш на човека до себе си.Всеки има право да запази за себе си едно лично пространство,било то да се весилиш с приятели или в този случай да ходиш на фитнес.Честно за мен не виждам какъв е смисъла да се карате за това.Излишно хабене на нерви е.
28.02.11
13:12
казано от krali_marko на 28.02.11, 13:01:
Единственото нещо за което се яде с мене,защо ходиш толкова често в залата!За мое нещастие гледахме онзи тъп репортаж по бтв за химията и сега не мога да я убедя че протеините креатините и въобще хранителните добавки са безопасни!Освен витамините нищо друго не признава!Знам,че се тревожи за мен и здравето ми,но просто немога да я убедя,че знам какво правя.За мене фитнеса е начин на живот-тренирам го от над 10 години.След онзи репортаж и започването ми на хардкор цикъла(повече ходя в залата от обикновенното) стана тема на караница номер 1!От 2 години нито 1 път не сме се карали абсолютно за нищо(но този последен месец темата за залата ме побърква).Та скромната ми мисъл е да натрупам знание от какво се ядосват жените?До сега всеки обсъжда от какво се впечетляват,как да ги накараме да ни харесват и прочие..Ок но след като минеш моста,след като сте се харесали външно и характерите ви си допаднали,след като сте станали двойка-тогава какво?Първите 3-4 месеца и двамата гледате вллюбено,не ви дразнят малките неща,но с течение на времето стават все по досадни и тема на караници номер 1.Идеята ми е нежната половинка на форума да сподели по принцип от кои действия на мъжете се вбесяват,за да могат останалите колеги от форума да си вземат поука,а аз да натрупам знания и опит как мога да си подразня половинката(всичките ми опити за 2 години удариха на камък)
А , ясно , ти искаш профилактично да я дразниш . :D
Да ти кажа много си ти е добре така , недей да разваляш спокойствието . ;)
28.02.11
13:28
казано от fire.is.my.nature на 28.02.11, 13:09:
Ама ти до каква степен искаш да я дразниш ? :D До степен скъсване ли не разбрах?
Интересно какво търпение проявява... :)Почни да я задушаваш . ( Не буквално , само с обаждания , психологически тормоз и прекалена романтика )
Дати опиша 1 ден
Сутрин ставам по рано(заради протеиновия шейк),аз правя закуската(понякога я нося в леглото с цвете на масичката).Понеже знам,че жените обичат това,я събуждам с 1 клише да речем “събуди се слънце”.После се досещаш,че следва сутришно кардио :D .След душа и кафето и двамата отиваме на работа,лекции,кой каквито заниманиа има.На ден се чуваме поне три пъти ако не и повече-като винаги разговора приключва с “обичам те”.На обяд доста често пием кафе заедно и обядваме.Вечерта след вечеря,незнам как но мога да я изслушвам до край и най-важното не се правя,че ми е интересно.Забелязвам най-малките детайли(нови обувки,блуза грим и там подобни).Делим си покъщната работа по равно(ако аз готвя тя мие чиниите и обратно).Незнам какво е значението,но е стрелец
28.02.11
13:37
казано от krali_marko на 28.02.11, 13:28:
Интересно какво търпение проявява... :)Почни да я задушаваш . ( Не буквално , само с обаждания , психологически тормоз и прекалена романтика )
Дати опиша 1 ден
Сутрин ставам по рано(заради протеиновия шейк),аз правя закуската(понякога я нося в леглото с цвете на масичката).Понеже знам,че жените обичат това,я събуждам с 1 клише да речем “събуди се слънце”.После се досещаш,че следва сутришно кардио :D .След душа и кафето и двамата отиваме на работа,лекции,кой каквито заниманиа има.На ден се чуваме поне три пъти ако не и повече-като винаги разговора приключва с “обичам те”.На обяд доста често пием кафе заедно и обядваме.Вечерта след вечеря,незнам как но мога да я изслушвам до край и най-важното не се правя,че ми е интересно.Забелязвам най-малките детайли(нови обувки,блуза грим и там подобни).Делим си покъщната работа по равно(ако аз готвя тя мие чиниите и обратно).Незнам какво е значението,но е стрелец
Хахах надуших аз , стрелците сме най-добри :D
Затова е толкова “либерална” и търпелива . Според мен това ,което би я влудило е да й ограничиш свободата или да й налагаш мнение , да й правиш фасони прекалено често къде и с кого е .
Но МОЛЯ ТЕ недей да го правиш , докато четях се усмихвах :) Имаш страхотна връзка :)
28.02.11
13:37
че е мечта-за това няма спор :D.Но тази мечта понякога ми бърка в здравето :P.Последния път когато се опитах да я подразня с това че се заглеждам по засукани каки-направо ме хвърли в аут.Почнах лекинко така “гледай каква хубава кака”и тя вместо да се подразни седна до мен и започнахме да я обсъждаме сякаш говоря с момче а не с приятелката си :)
казано от Стоянчо на 28.02.11, 13:31:
Явно си имаш жИна-мИчта и сега й правиш малко реклама :D :D :D
Това е щот още не се е оженил за нея :D
казано от Valdis на 28.02.11, 13:39:
Не ме плаши деее...че на есен... :D
28.02.11
13:44
казано от fire.is.my.nature на 28.02.11, 13:37:
казано от krali_marko на 28.02.11, 13:28:
Хахах надуших аз , стрелците сме най-добри :D
Затова е толкова “либерална” и търпелива . Според мен това ,което би я влудило е да й ограничиш свободата или да й налагаш мнение , да й правиш фасони прекалено често къде и с кого е .
Но МОЛЯ ТЕ недей да го правиш , докато четях се усмихвах :) Имаш страхотна връзка :)Целта ми не е да скъсам-точно обратното.Само лека полека,да сменя темата на каране.Предпочитам да ми вика да речем защо винаги оставяш разхвърлено от колкото да ми се бърка за залта.Там е проблема не ми оставя причина да и правя фасони каде е и с кого е .Незнам коя свобода бих и ограничил-не е превърженичка на дискотеки,момински събирания итам подобни.
28.02.11
13:46
казано от Valdis на 28.02.11, 13:39:
И аз така мисля :D .Да не ми се навъди една усойница на главата аджаба :D
Обърнахте го на “Искрено и Лично” вече. :D
Все едно чета форума на “teenproblems” или там каквото беше. :D
И не виждам нищо лошо, че е обсъждала с теб друго момиче. Явно ти вярва и разчита на теб.
И не избързвай ще дойде времето, когато ще се карате за глупости, именно тогава се разбира дали сте един за друг. Един вид изпитание. :)
казано от Стоянчо на 28.02.11, 13:41:
Ми мен нямаше кой да ме уплаши и виж ся кво стана! Вместо да карам спортаж карам ван :D :D :D
28.02.11
13:50
Аааааа не си заменям колата за ван :D.Отказвам се от тази идея да се женя :D
28.02.11
13:54
Имам собствен бизнес и ми се налага да карам буса(между другото няма такова возило :D ),а иначе си за в града си имам колица
казано от Valdis на 28.02.11, 13:48:
Ми мен нямаше кой да ме уплаши и виж ся кво стана! Вместо да карам спортаж карам ван :D :D :D
Еее, хората са го измислили, стига да не ставате повече от седмина де! :D
http://www.km77.com/marcas/opel/2006/zafira/opc/gra/07.asp
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.02.11 14:06.
28.02.11
14:08
То като станете двама бързо ставате трима.Даже много често е причината да се женят хората е именно появата на третия човек :D
казано от krali_marko на 28.02.11, 14:08:
То като станете двама бързо ставате трима.Даже много често е причината да се женят хората е именно появата на третия човек :D
Eйй, това ме подсеща - кажи й, че вече искаш дете :D Особено, ако тя още не е на тази вълна 100 на 100 ще й отклониш вниманието :D
казано от Стоянчо на 28.02.11, 14:10:
Eйй, това ме подсеща - кажи й, че вече искаш дете :D Особено, ако тя още не е на тази вълна 100 на 100 ще й отклониш вниманието :D
Има го и варианта тя да го иска също. Тогава връщане назад няма. :D
казано от Стоянчо на 28.02.11, 14:05:
казано от Valdis на 28.02.11, 13:48:
Еее, хората са го измислили, стига да не ставате повече от седмина де! :D
http://www.km77.com/marcas/opel/2006/zafira/opc/gra/07.asp
Е това е моята кола, само дето не е OPC вариант.
казано от Стоянчо на 28.02.11, 14:10:
А ако е точно на тази вълна??? :D :D :D
28.02.11
14:14
Ей това не се сетих :D.Ефекта ще е голям,защото ми се родиха тризнаци племеници и в момента отделя повечето си свободно време да помага на снахата.
казано от Стоянчо на 28.02.11, 13:07:
Ето моя опит с моята другарка - тя се дразни от:
-когато я бъзикам малко повече;
-когато не я слушам като ми говори;
-не затварям шкафове!!! :D
-когато леко забързам крачка и мина 50см пред нея - тогавам ставам турчин :D
И моята е така с изключени, че не е проблем шкафа, а клечките за зъби, който оствям навсякъде, дали е нарочно не зная :D