LADIES!КАКВО НАЙ-МНОГО ВИ ВБЕСЯВА В МЪЖЕТЕ?

Прескочи до:
KR

27.02.11
23:22

Идеята на тази тема е да излеете причините,които най-много ви дразним ние мъжете!Малките неща,които ние слепците(мъжете)не забелязваме,а са способни да доведат до 3-та световна война :D ?

27.02.11
23:38

Що бе, какво стана? Да не ти биха шута и сега да търсиш вероятната причина? :P :D :D :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 27.02.11 23:38.

27.02.11
23:43

Човек, всичко от изреденото ги дразни! :D

28.02.11
00:12

Нищо от това не ме дразни в общия случай....ако не е нагъл и егоист и има чувство за хумор. Това със заглеждането....прави ли го, просто пътува с бързия влак да вбесява някоя друга, така че не е предмет на обсъждане изобщо, даже не бих го коментирала : ) Абсолютно сигурен индикатор на отношение.
И аз забравям дати и събития, пък и не съм най - подреденият човек, така че...
Е, дано съм помогнала в търсенето на причината, ако това е целта на темата  : ))))

Мнението беше редактирано от Инис на 28.02.11 00:13.

28.02.11
01:06

Темата ми намирисва на онази за космите :D

KR

28.02.11
08:47

Никой не ми е бил шута(няма как да стане :D,аз съм ангелче (blush) ).Чудя се как да я подразня малко,че неможе д намери за какво да се хване и ме ръчка,че съм ходил прекалено много в залата-да не би да имало нещо!Пробвах от горе трите изброени с нищо не помогна :D(нарочно си захвърлих тренировъчните дрехи на всевъзможни места,но с нищо не помогна,открито пред нея се заглеждах по засуканите каки-но тя знае ,че не са моя тип и даже не ме отрази:D,уж забравих рожденния и ден-каза ми да не се преуморявам с държавния изпит и да отидем дасе позабавляме малко(знае че уча история-магистър и не забравям дати и събития) и пак одарих на камък).Та любопитно ми е дамите  от какво се дразнят.Не разбрах какво е общото с темата окосмени или не?

Мнението беше редактирано от krali_marko на 28.02.11 09:06.

28.02.11
10:43

казано от krali_marko на 28.02.11, 08:47:

Никой не ми е бил шута(няма как да стане :D,аз съм ангелче (blush) ).Чудя се как да я подразня малко,че неможе д намери за какво да се хване и ме ръчка,че съм ходил прекалено много в залата-да не би да имало нещо!Пробвах от горе трите изброени с нищо не помогна :D(нарочно си захвърлих тренировъчните дрехи на всевъзможни места,но с нищо не помогна,открито пред нея се заглеждах по засуканите каки-но тя знае ,че не са моя тип и даже не ме отрази:D,уж забравих рожденния и ден-каза ми да не се преуморявам с държавния изпит и да отидем дасе позабавляме малко(знае че уча история-магистър и не забравям дати и събития) и пак одарих на камък).Та любопитно ми е дамите  от какво се дразнят.Не разбрах какво е общото с темата окосмени или не?

Играеш си с огъня, друже. :D

KR

28.02.11
10:48

Любител съм на екстремните спортове :D

28.02.11
10:51

казано от krali_marko на 28.02.11, 10:48:

Любител съм на екстремните спортове :D

И аз, дори практикувам такива, но това не е екстремен спорт, това е, като да си подписваш смъртната присъда. :D

28.02.11
11:27

Отидете на дискотека и се отъркай в някоя готина госпожица :P

KR

28.02.11
12:27

казано от Стоянчо на 28.02.11, 11:27:

Отидете на дискотека и се отъркай в някоя готина госпожица :P

Язък за госпожицата(пък и за мен :D )!Но това ще е само временно решение на проблема :P.Чудно само това ли вбесява жените-само едно мнение разбрах,а се надявах да събера колекция от причини,които да използвам от време на време да дразня половинката си

28.02.11
12:31

Мдааа, вървиш към категорията “нагъл”...просиш си неприятни емоции... Нямаш проблеми във връзката и се мъчиш да си създаваш. Е, гаранция ще успееш, щом толкова ти се ще.

казано от krali_marko на 28.02.11, 12:27:

...а се надявах да събера колекция от причини, които да използвам от време на време да дразня половинката си

Каква е целта на това дразнене? (wait)

Наистина, каква е целта? След като имаш нещо, което малцина имат, защо предизвикваш съдбата така?

28.02.11
12:59

Собственическото държание на мъж към дадена жена,грубо и просташко държание.

KR

28.02.11
13:01

Единственото нещо за което се яде с мене,защо ходиш толкова често в залата!За мое нещастие гледахме онзи тъп репортаж по бтв за химията и сега не мога да я убедя че протеините креатините и въобще хранителните добавки са безопасни!Освен витамините нищо друго не признава!Знам,че се тревожи за мен и здравето ми,но просто немога да я убедя,че знам какво правя.За мене фитнеса е начин на живот-тренирам го от над 10 години.След онзи репортаж и започването ми на хардкор цикъла(повече ходя в залата от обикновенното) стана тема на караница номер 1!От 2 години нито 1 път не сме се карали абсолютно за нищо(но този последен месец темата за залата ме побърква).Та скромната ми мисъл е да натрупам знание от какво се ядосват жените?До сега всеки обсъжда от какво се впечетляват,как да ги накараме да ни харесват и прочие..Ок но след като минеш моста,след като сте се харесали външно и характерите ви си допаднали,след като сте станали двойка-тогава какво?Първите 3-4 месеца и двамата гледате вллюбено,не ви дразнят малките неща,но с течение на времето стават все по досадни и тема на караници номер 1.Идеята ми е нежната половинка на форума да сподели по принцип от кои действия на мъжете се вбесяват,за да могат останалите колеги от форума да си вземат поука,а аз да натрупам знания и опит как мога да си подразня половинката(всичките ми опити за 2 години удариха на камък)

28.02.11
13:07

Ето моя опит с моята другарка - тя се дразни от:
-когато я бъзикам малко повече;
-когато не я слушам като ми говори;
-не затварям шкафове!!! :D
-когато леко забързам крачка и мина 50см пред нея - тогавам ставам турчин :D

fire.is.my.nature

28.02.11
13:09

Ама ти до каква степен искаш да я дразниш ? :D До степен скъсване ли не разбрах?
Каква зодия е приятелката ти ? :D
Интересно какво търпение проявява... :)

Почни да я задушаваш . ( Не буквално , само с обаждания , психологически тормоз и прекалена романтика )

28.02.11
13:11

В началото на една връзка всичко е идеално,но с времето започваме да виждаме и отрицателните страни на половинката.Всичко е компромиси и напасване на характерите,ако наистина държиш на човека до себе си.Всеки има право да запази за себе си едно лично пространство,било то да се весилиш с приятели или в този случай да ходиш на фитнес.Честно за мен не виждам какъв е смисъла да се карате за това.Излишно хабене на нерви е.

fire.is.my.nature

28.02.11
13:12

казано от krali_marko на 28.02.11, 13:01:

Единственото нещо за което се яде с мене,защо ходиш толкова често в залата!За мое нещастие гледахме онзи тъп репортаж по бтв за химията и сега не мога да я убедя че протеините креатините и въобще хранителните добавки са безопасни!Освен витамините нищо друго не признава!Знам,че се тревожи за мен и здравето ми,но просто немога да я убедя,че знам какво правя.За мене фитнеса е начин на живот-тренирам го от над 10 години.След онзи репортаж и започването ми на хардкор цикъла(повече ходя в залата от обикновенното) стана тема на караница номер 1!От 2 години нито 1 път не сме се карали абсолютно за нищо(но този последен месец темата за залата ме побърква).Та скромната ми мисъл е да натрупам знание от какво се ядосват жените?До сега всеки обсъжда от какво се впечетляват,как да ги накараме да ни харесват и прочие..Ок но след като минеш моста,след като сте се харесали външно и характерите ви си допаднали,след като сте станали двойка-тогава какво?Първите 3-4 месеца и двамата гледате вллюбено,не ви дразнят малките неща,но с течение на времето стават все по досадни и тема на караници номер 1.Идеята ми е нежната половинка на форума да сподели по принцип от кои действия на мъжете се вбесяват,за да могат останалите колеги от форума да си вземат поука,а аз да натрупам знания и опит как мога да си подразня половинката(всичките ми опити за 2 години удариха на камък)

А , ясно , ти искаш профилактично да я дразниш . :D
Да ти кажа много си ти е добре така , недей да разваляш спокойствието . ;)

KR

28.02.11
13:28

казано от fire.is.my.nature на 28.02.11, 13:09:

Ама ти до каква степен искаш да я дразниш ? :D До степен скъсване ли не разбрах?

Почни да я задушаваш . ( Не буквално , само с обаждания , психологически тормоз и прекалена романтика )

Дати опиша 1 ден

Сутрин ставам по рано(заради протеиновия шейк),аз правя закуската(понякога я нося в леглото с цвете на масичката).Понеже знам,че жените обичат това,я събуждам с 1 клише да речем “събуди се слънце”.После се досещаш,че следва сутришно кардио :D .След душа и кафето и двамата отиваме на работа,лекции,кой каквито заниманиа има.На ден се чуваме поне три пъти ако не и повече-като винаги разговора приключва с “обичам те”.На обяд доста често пием кафе заедно и обядваме.Вечерта след вечеря,незнам как но мога да я изслушвам до край и най-важното не се правя,че ми е интересно.Забелязвам най-малките детайли(нови обувки,блуза грим и там подобни).Делим си покъщната работа по равно(ако аз готвя тя мие чиниите и обратно).Незнам какво е значението,но е стрелец

28.02.11
13:31

Явно си имаш  жИна-мИчта и сега й правиш малко реклама :D :D :D

fire.is.my.nature

28.02.11
13:37

казано от krali_marko на 28.02.11, 13:28:

Дати опиша 1 ден

Сутрин ставам по рано(заради протеиновия шейк),аз правя закуската(понякога я нося в леглото с цвете на масичката).Понеже знам,че жените обичат това,я събуждам с 1 клише да речем “събуди се слънце”.После се досещаш,че следва сутришно кардио :D .След душа и кафето и двамата отиваме на работа,лекции,кой каквито заниманиа има.На ден се чуваме поне три пъти ако не и повече-като винаги разговора приключва с “обичам те”.На обяд доста често пием кафе заедно и обядваме.Вечерта след вечеря,незнам как но мога да я изслушвам до край и най-важното не се правя,че ми е интересно.Забелязвам най-малките детайли(нови обувки,блуза грим и там подобни).Делим си покъщната работа по равно(ако аз готвя тя мие чиниите и обратно).Незнам какво е значението,но е стрелец

Хахах надуших аз , стрелците сме най-добри :D
Затова е толкова “либерална” и търпелива . Според мен това  ,което би я влудило е да й ограничиш свободата или да й налагаш мнение , да й правиш фасони прекалено често къде и с кого е .
Но МОЛЯ ТЕ недей да го правиш , докато четях се усмихвах :) Имаш страхотна връзка :)

KR

28.02.11
13:37

че е мечта-за това няма спор :D.Но тази мечта понякога ми бърка в здравето :P.Последния път когато се опитах да я подразня с това че се заглеждам по засукани каки-направо ме хвърли в аут.Почнах лекинко така “гледай каква хубава кака”и тя вместо да се подразни седна до мен и започнахме да я обсъждаме сякаш говоря с момче а не с приятелката си :)

28.02.11
13:39

казано от Стоянчо на 28.02.11, 13:31:

Това е щот още не се е оженил за нея :D

28.02.11
13:41

казано от Valdis на 28.02.11, 13:39:

Не ме плаши деее...че на есен... :D

KR

28.02.11
13:44

казано от fire.is.my.nature на 28.02.11, 13:37:

казано от krali_marko на 28.02.11, 13:28:

Хахах надуших аз , стрелците сме най-добри :D
Затова е толкова “либерална” и търпелива . Според мен това  ,което би я влудило е да й ограничиш свободата или да й налагаш мнение , да й правиш фасони прекалено често къде и с кого е .
Но МОЛЯ ТЕ недей да го правиш , докато четях се усмихвах :) Имаш страхотна връзка :)

Целта ми не е да скъсам-точно обратното.Само лека полека,да сменя темата на каране.Предпочитам да ми вика да речем защо винаги оставяш разхвърлено от колкото да ми се бърка за залта.Там е проблема не ми оставя причина да и правя фасони каде е и с кого е .Незнам коя свобода бих и ограничил-не е превърженичка на дискотеки,момински събирания итам подобни.

KR

28.02.11
13:46

казано от Valdis на 28.02.11, 13:39:

И аз така мисля :D .Да не ми се навъди една усойница на главата аджаба :D

28.02.11
13:46

Обърнахте го на “Искрено и Лично” вече. :D
Все едно чета форума на “teenproblems” или там каквото беше. :D
И не виждам нищо лошо, че е обсъждала с теб друго момиче. Явно ти вярва и разчита на теб.
И не избързвай ще дойде времето, когато ще се карате за глупости, именно тогава се разбира дали сте един за друг. Един вид изпитание. :)

28.02.11
13:48

казано от Стоянчо на 28.02.11, 13:41:

Ми мен нямаше кой да ме уплаши и виж ся кво стана! Вместо да карам спортаж карам ван :D :D :D

KR

28.02.11
13:50

Аааааа не си заменям колата за ван :D.Отказвам се от тази идея да се женя :D

28.02.11
13:52

Е ти не беше ли спеменал, че караш транспортер някъде?

KR

28.02.11
13:54

Имам собствен бизнес и ми се налага да карам буса(между другото няма такова возило :D ),а иначе си за в града си имам колица

28.02.11
14:05

казано от Valdis на 28.02.11, 13:48:

Ми мен нямаше кой да ме уплаши и виж ся кво стана! Вместо да карам спортаж карам ван :D :D :D

Еее, хората са го измислили, стига да не ставате повече от седмина де! :D
http://www.km77.com/marcas/opel/2006/zafira/opc/gra/07.asp

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.02.11 14:06.

KR

28.02.11
14:08

То като станете двама бързо ставате трима.Даже много често е причината да се женят хората е именно появата на третия човек :D

28.02.11
14:10

казано от krali_marko на 28.02.11, 14:08:

То като станете двама бързо ставате трима.Даже много често е причината да се женят хората е именно появата на третия човек :D

Eйй, това ме подсеща - кажи й, че вече искаш дете :D Особено, ако тя още не е на тази вълна 100 на 100 ще й отклониш вниманието :D

28.02.11
14:11

казано от Стоянчо на 28.02.11, 14:10:

Eйй, това ме подсеща - кажи й, че вече искаш дете :D Особено, ако тя още не е на тази вълна 100 на 100 ще й отклониш вниманието :D

Има го и варианта тя да го иска също. Тогава връщане назад няма. :D

28.02.11
14:12

казано от Стоянчо на 28.02.11, 14:05:

казано от Valdis на 28.02.11, 13:48:

Еее, хората са го измислили, стига да не ставате повече от седмина де! :D
http://www.km77.com/marcas/opel/2006/zafira/opc/gra/07.asp

Е това е  моята кола, само дето не е OPC вариант.

28.02.11
14:14

казано от Стоянчо на 28.02.11, 14:10:

А ако е точно на тази вълна??? :D :D :D

KR

28.02.11
14:14

Ей това не се сетих :D.Ефекта ще е голям,защото ми се родиха тризнаци племеници и в момента отделя повечето си свободно време да помага на снахата.

28.02.11
14:15

казано от Стоянчо на 28.02.11, 13:07:

Ето моя опит с моята другарка - тя се дразни от:
-когато я бъзикам малко повече;
-когато не я слушам като ми говори;
-не затварям шкафове!!! :D
-когато леко забързам крачка и мина 50см пред нея - тогавам ставам турчин :D

И моята е така с изключени, че не е проблем шкафа, а клечките за зъби, който оствям навсякъде, дали е нарочно не зная :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1