28.02.11
17:52
според вас кои са най добрите упражнения за трицепс и бицепс
28.02.11
19:13
Бицепсово сгъване с прав лост ,Бицепсово сгъване с дъмбели от седеж , Френско разгъване от лег. ,кофички на пеика с тежест
28.02.11
19:25
аз ги права заедно, след сериа бицепс веднага сериа трицепс
28.02.11
19:28
амии приятел ти сам си го казваш ... според нас аз ще ти кажа, че за мен най-доброто е едно друг ще ти каже, че е друго за всяко упражнение за бицепс и трицепс ще се намери човек според който то е най-доброто... лично мнение, че сгъване с щанга от стоеж,скотово и сгъване с дъмбели са си трите най-добри за бицепс ( пак казвам за мене са най-добрите ) за трицепс немога да съм толкова категоричен, защото моя трицепс много куца но кофички,лег с тесен хват и всякви вариации на френското
При всеки различно действа всяко упражнение. Пробвай изборените упражнения дето са ти написали колегите и разбери кое е най-добро за тебе.
На мен най-много ми допадат концентрично (или скот, ама отвесен) за бицепс и френско с дъмбели за трицепс. Отделен въпрос е, че принципно може би за бицепс най-доброто упражнение си остава прав с прав лост или ако трябва да цитирам един колега с прякор РелефАт - прав щанга за бицепс.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.02.11 20:32.
Гребане с щанга и клек... :D Няма най-добри...просто правиш ли го добре ,влиза ли ти добре в трицепса или бицепса примерно,въздействаш ли с него на мускулния разтеж,храниш се и възстановяваш добре...това е така нареченото от теб “най-добро”
28.02.11
22:32
Кат има ЗООБ в крафта сичко става ;д и бицепс и трицепс ;д