26.02.11
03:35
Здравейте, първо искам да Ви се извиня, защото знам, че има достатъчно теми, но все пак реших да пусна тази.
Значи искам да Ви попитам кой според Вас е може би най-добрият моно на пазара, защото не искам да взимам някой боклук. И второ какво ще кажете за приема който мисля да направя:
понеже съм 65кг мисля, че така ще е добре
зареждащата фаза 1 седмица 12гр. 2х6гр. след това до края на месеца (тоест останалите 3 седмици) по 6гр. всеки ден 2х3гр. и след това 1 месец почивка.
Само имам един много важен въпрос, как ще си отмервам грамажите?
26.02.11
08:41
като цяло монохидрата е патентована формула и би трябвало да е еднакъв и най-вероятно не е еднакъв :)))).
Препоръчвам ти NOW - доказана марка.
26.02.11
11:39
казано от Владимир Иванов на 26.02.11, 03:35:
Здравейте, първо искам да Ви се извиня, защото знам, че има достатъчно теми, но все пак реших да пусна тази.
Значи искам да Ви попитам кой според Вас е може би най-добрият моно на пазара, защото не искам да взимам някой боклук. И второ какво ще кажете за приема който мисля да направя:
понеже съм 65кг мисля, че така ще е добре
зареждащата фаза 1 седмица 12гр. 2х6гр. след това до края на месеца (тоест останалите 3 седмици) по 6гр. всеки ден 2х3гр. и след това 1 месец почивка.Само имам един много важен въпрос, как ще си отмервам грамажите?
Погледни тези два линка:
Линк 1
Линк 2
Грамажа би, трябвало да имаш лъжичка в креатина? Ако не Супената лъжица е 10грама, чаената е 5грама
Мнението беше редактирано от Ivan Koychev на 26.02.11 12:03.
Монохидрата според мен е отживелица, аз използвам креатин Malat, който е малко по-нова версия на мен лично ми харесва и съм доволен от марката Biotech за цената продуктът си е идеален.
28.02.11
23:19
Благодаря Ви, взех си на Ultimate тъй като нямаше на NOW и на Optimum, но както и дае. Вътре лъжичка няма а чаената лъжичка е 5мл, което съвсем не е 5гр. та се чудя с какво да меря, че все пак шега не бива.
01.03.11
16:29
На монохидрата дозата му е 5 преди тренировка и 5 след тренировка. На мен лично първият креатин ми беше монохидрат и не мисля, че е отживелича както се изказа някой по-горе. 5 грама са горе-долу една кафена лъжичка. Когато приемаш креатина хапвай нещо сладко ,тъй като глюкозата подобрява усвояемостта. Гледай да не падаш под 3-4 литра вода дневно, тъй като монохидратът задържа вода и може да имаш проблеми с бъбреците(малко вероятно). В нетренировъчните дни може да изпиеш и 10-те грама сутринта, може и да си ги рзделиш на 2 приема. След 5-6 седмичен прием направи 5-6 седмици почивка.
02.03.11
01:24
Ок, но първо да кажа какво пише на моят
1 седмица - 20гр. на ден
2-5седмица - 10гр на ден
6-8седмица - почивам
повтарям цикъла
Така, само да вметна какво пише нали...сигурен ли си, че кафената лъжичка е горе-долу 5гр. не е ли чаената? И ок Вие ми казвате каква лъжичка ама с връх ли да е как да е.. в такъв смисъл. А за водата не е проблем под 3 литра няма как да падна при всички положения
02.03.11
10:35
казано от Владимир Иванов на 02.03.11, 01:24:
Ок, но първо да кажа какво пише на моят
1 седмица - 20гр. на ден
2-5седмица - 10гр на ден
6-8седмица - почивам
повтарям цикълаТака, само да вметна какво пише нали...сигурен ли си, че кафената лъжичка е горе-долу 5гр. не е ли чаената? И ок Вие ми казвате каква лъжичка ама с връх ли да е как да е.. в такъв смисъл. А за водата не е проблем под 3 литра няма как да падна при всички положения
Първата седмица пише 20 грама заради зареждащата доза, но аз лично избягва да я правя (личен избор от твоя страна). Да, за кафена става въпрос не за чаена. Нека бъде с връх, но не препълнена. За водата колкото повече ,толкова по-добре.