Малко помощ за креатина

Здравейте, първо искам да Ви се извиня, защото знам, че има достатъчно теми, но все пак реших да пусна тази.

Значи искам да Ви попитам кой според Вас е може би най-добрият моно на пазара, защото не искам да взимам някой боклук. И второ какво ще кажете за приема който мисля да направя:
понеже съм 65кг мисля, че така ще е добре
зареждащата фаза 1 седмица 12гр. 2х6гр. след това до края на месеца (тоест останалите 3 седмици) по 6гр. всеки ден 2х3гр. и след това 1 месец почивка.

Само имам един много важен въпрос, как ще си отмервам грамажите?

26.02.11
08:41

като цяло монохидрата е патентована формула и би трябвало да е еднакъв и най-вероятно не е еднакъв :)))).
Препоръчвам ти NOW - доказана марка.

26.02.11
11:39

казано от Владимир Иванов на 26.02.11, 03:35:

Здравейте, първо искам да Ви се извиня, защото знам, че има достатъчно теми, но все пак реших да пусна тази.

Значи искам да Ви попитам кой според Вас е може би най-добрият моно на пазара, защото не искам да взимам някой боклук. И второ какво ще кажете за приема който мисля да направя:
понеже съм 65кг мисля, че така ще е добре
зареждащата фаза 1 седмица 12гр. 2х6гр. след това до края на месеца (тоест останалите 3 седмици) по 6гр. всеки ден 2х3гр. и след това 1 месец почивка.

Само имам един много важен въпрос, как ще си отмервам грамажите?

Погледни тези два линка:
Линк 1
Линк 2

Грамажа би, трябвало да имаш лъжичка в креатина? Ако не Супената лъжица е 10грама, чаената е 5грама

Мнението беше редактирано от Ivan Koychev на 26.02.11 12:03.

26.02.11
15:54

Монохидрата според мен е отживелица, аз използвам креатин Malat, който е малко по-нова версия на мен лично ми харесва и съм доволен от марката Biotech за цената продуктът си е идеален.

Благодаря Ви, взех си на Ultimate тъй като нямаше на NOW и на Optimum, но както и дае. Вътре лъжичка няма а чаената лъжичка е 5мл, което съвсем не е 5гр. та се чудя с какво да меря, че все пак шега не бива.

01.03.11
16:29

На монохидрата дозата му е 5 преди тренировка и 5 след тренировка. На мен лично първият креатин ми беше монохидрат и не мисля, че е отживелича както се изказа някой по-горе. 5 грама са горе-долу една кафена лъжичка. Когато приемаш креатина хапвай нещо сладко ,тъй като глюкозата подобрява усвояемостта. Гледай да не падаш под 3-4 литра вода дневно, тъй като монохидратът задържа вода и може да имаш проблеми с бъбреците(малко вероятно). В нетренировъчните дни може да изпиеш и 10-те грама сутринта, може и да си ги рзделиш на 2 приема. След 5-6 седмичен прием направи 5-6 седмици почивка.

Ок, но първо да кажа какво пише на моят
1 седмица - 20гр. на ден
2-5седмица - 10гр на ден
6-8седмица - почивам
повтарям цикъла

Така, само да вметна какво пише нали...сигурен ли си, че кафената лъжичка е горе-долу 5гр. не е ли чаената? И ок Вие ми казвате каква лъжичка ама с връх ли да е как да е.. в такъв смисъл. А за водата не е проблем под 3 литра няма как да падна при всички положения

02.03.11
10:35

казано от Владимир Иванов на 02.03.11, 01:24:

Ок, но първо да кажа какво пише на моят
1 седмица - 20гр. на ден
2-5седмица - 10гр на ден
6-8седмица - почивам
повтарям цикъла

Така, само да вметна какво пише нали...сигурен ли си, че кафената лъжичка е горе-долу 5гр. не е ли чаената? И ок Вие ми казвате каква лъжичка ама с връх ли да е как да е.. в такъв смисъл. А за водата не е проблем под 3 литра няма как да падна при всички положения

Първата седмица пише 20 грама заради зареждащата доза, но аз лично избягва да я правя (личен избор от твоя страна). Да, за кафена става въпрос не за чаена. Нека бъде с връх, но не препълнена. За водата колкото повече ,толкова по-добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1