28.02.11
17:24
Имам следните неща:
Syntra 6 5lb.
Nitrix (До половината е,вчеа взех протеина)
L Glutamin 100% Scitec
Multivitamini Supradin
Аз съм 1.65 см 16 год. от 6 месеца хода на фитнес 4 месеца свалях сега качвам чисто защото преди бях 70 кг сланина сега съм 53 кг. малко отпусната кожа но вече 2 месец тренирам с инструктор за ММ. Храня се така:
5 часа ставам за даскало (уча далече от нас за да смогна да ям и да си направа за даскало ставам рано) пия Nitrix,Glutamin i Syntra 6
5:30 100 Гр.Овесени ядки с кофа кисело маляко 0.1% и 2-3 лъжици мед- след ня мултивитамин
9:30-10часа:150 гр пиле с 150гр>картофи
13-14 часа 150гр.пиле 150гр. картофи
17часа: 300 мл. прясно мляко >>>> в не трен дни яденето от 20:30 часа идва в 19 часа
19часа:тренировка
20часа протеин + банан +Глутамин
20:30часа 150гр>пиле+салата (може да заместа с картофи)
Преди лягане;100 гр извара
ТЕЧНОСТИ: 1-2 литра вода 1-2 кафета чисти и в фитнеса пия няква напитка ИСО СПОРТ с 2000мг Л-карнитин (тва маи е само по етикет) утолява ми жаждата и дава малко енергия
Даваите мнения и препоруки отворен съм за всичко_за тренировки мисля че са добре (тренирам с момче което разбира)поне според мен :Д М.С предварително на всички обърнали внимание (bow)
Темата беше редактирана от Xristiqn на 01.03.11 15:37.
28.02.11
17:35
изглежда добре и поздравления за успеха. Питай човека, който ти дава насоки относно някакви мазнини да има в храненето ти какво мисли?
ми незнам тои си мисли че не се храня даже на моменти ми вика яж каквото ти се яде Но аз имам твурде голям страх от омазняване и гледам да спязвам всичко стрктно А как мислиш дали ще успея да кача мм с тези добавки вчера взех Syntra 6 И се надявам да си заслужи парите Нитрих пия вече 3 седмица и за сега съм доволен вените си се показват при наи малкото напрежение глутамин пия от 1 седмица
Вмъкни яйца някъде.Махни ги тези сокчета от залата, едно че са скапани, второ че са тъпи.Пий повече вода(4-5 литра).Иначе режима бива, съобразено с твоето тегло.
а за добавките някъкво мнение имате ли че инструктора доло само за BSN ми говори дали става за ММ и то спешно мм :Д че съм отпуснат и хърбав вече :Д и търся някво покачване без мн мн мазнини ( минимално)
И моляте посаветваи къде да вмъкна яица ??
за сокчето просто ми харесва (абе тоя л-карнитин в него нали не ми пречи на качването на ММ) и ми отолява жаждата в това работи мн добре нензам как го пражви
Мнението беше редактирано от Xristiqn на 28.02.11 18:14.
Ел-карнитина дори помага за качването на мускулна маса понякога. Много ти е еднообразна храната, вкарай някакво разнообразие...
ММ ще направиш от храна, не мисли, че добавките са магически
17часа: 300 мл. прясно мляко да попитам дали да вместа в 17 часа няколко яица или още нещо защото това ми е един вид пред трен.хранене даите някви мнения какво да сложа в 17 часа ??? или пък да пия 500 мл мляко МОЛЯ ДАИТЕ ИДЕИ
Мнението беше редактирано от Xristiqn на 01.03.11 15:54.
01.03.11
18:38
казано от Xristiqn на 01.03.11, 15:32:
МОЛЯ ДАИТЕ ИДЕИ
Писането с главни букви се приема като викане, нарушаваш и т.2.1 от Условията за ползване на форума и изданието, освен това няма да ти помогне с нищо, а най-много темата ти да бъде преместена в архива!
В доста от статиите за различни видове диети които съм чел на скоро (анаболна диета , gomad diet) често споменават , че хората които се стремят да качват мускул без грам мазно обикновено не стигат до никъде ;) така че малко мазно според мен няма да ти навреди и после ще изчистиш .. иначе диетата изглежда добре
Еми вмъкни яйцата на закуска, а едната доза Syntha(която е рано в 5 часа), преди тренировка.А можеш протеина сутрин със закуската, а яйцата преди тренировка, това също е вариант.Иначе Synthаta е качествен матричен протеин, добър заместител на хранене :)
Мнението беше редактирано от Нежния на 01.03.11 20:05.