Дали ще кача Маса без мазно?

28.02.11
17:24

Имам следните неща:
Syntra 6 5lb.
Nitrix (До половината е,вчеа взех протеина)
L Glutamin 100% Scitec
Multivitamini Supradin
Аз съм 1.65 см 16 год. от 6 месеца хода на фитнес 4 месеца свалях сега качвам чисто защото преди бях 70 кг сланина сега съм 53 кг. малко отпусната кожа но вече 2 месец тренирам с инструктор за ММ. Храня се така:
5 часа ставам за даскало (уча далече от нас за да смогна да ям и да си направа за даскало ставам рано) пия Nitrix,Glutamin i Syntra 6
5:30 100 Гр.Овесени ядки с кофа кисело маляко 0.1% и 2-3 лъжици мед- след ня мултивитамин
9:30-10часа:150 гр пиле с 150гр>картофи
13-14 часа 150гр.пиле 150гр. картофи
17часа: 300 мл. прясно мляко >>>> в не трен дни яденето от 20:30 часа идва в 19 часа
19часа:тренировка
20часа протеин + банан +Глутамин
20:30часа 150гр>пиле+салата (може да заместа с картофи)
Преди лягане;100 гр извара

ТЕЧНОСТИ: 1-2 литра вода 1-2 кафета чисти и в фитнеса пия няква напитка ИСО СПОРТ с 2000мг Л-карнитин (тва маи е само по етикет) утолява ми жаждата и дава малко енергия

Даваите мнения и препоруки отворен съм за всичко_за тренировки мисля че са добре (тренирам с момче което разбира)поне според мен :Д М.С предварително на всички обърнали внимание (bow)

Темата беше редактирана от Xristiqn на 01.03.11 15:37.

28.02.11
17:35

изглежда добре и поздравления за успеха. Питай човека, който ти дава насоки относно някакви мазнини да има в храненето ти какво мисли?

28.02.11
17:49

ми незнам тои си мисли че не се храня даже на моменти ми вика яж каквото ти се яде Но аз имам твурде голям страх от омазняване и гледам да спязвам всичко стрктно А как мислиш дали ще успея да кача мм с тези добавки вчера взех  Syntra 6 И се надявам да си заслужи парите Нитрих пия вече 3 седмица и за сега съм доволен вените си се показват при наи малкото напрежение глутамин пия от 1 седмица

28.02.11
17:55

Вмъкни яйца някъде.Махни ги тези сокчета от залата, едно че са скапани, второ че са тъпи.Пий повече вода(4-5 литра).Иначе режима бива, съобразено с твоето тегло.

28.02.11
18:00

а за добавките някъкво мнение имате ли че инструктора доло само за BSN ми говори дали става за ММ и то спешно мм :Д че съм отпуснат и хърбав вече :Д и търся някво покачване без мн мн мазнини ( минимално)

И моляте посаветваи къде да вмъкна яица ?? 

за сокчето просто ми харесва (абе тоя л-карнитин в него нали не ми пречи на качването на ММ) и ми отолява жаждата в това работи мн добре нензам как го пражви

Мнението беше редактирано от Xristiqn на 28.02.11 18:14.

28.02.11
23:26

Ел-карнитина дори помага за качването на мускулна маса понякога. Много ти е еднообразна храната, вкарай някакво разнообразие...
ММ ще направиш от храна, не мисли, че добавките са магически

01.03.11
15:32

17часа: 300 мл. прясно мляко да попитам дали да вместа в 17 часа няколко яица или още нещо защото това ми е един вид пред трен.хранене даите някви мнения какво да сложа в 17 часа ??? или пък да пия 500 мл мляко МОЛЯ ДАИТЕ ИДЕИ

Мнението беше редактирано от Xristiqn на 01.03.11 15:54.

HE

01.03.11
18:38

казано от Xristiqn на 01.03.11, 15:32:

МОЛЯ ДАИТЕ ИДЕИ

Писането с главни букви се приема като викане, нарушаваш и т.2.1 от Условията за ползване на форума и изданието, освен това няма да ти помогне с нищо, а най-много темата ти да бъде преместена в архива!

01.03.11
18:40

В доста от статиите за различни видове диети които съм чел на скоро (анаболна диета , gomad diet) често споменават , че хората които се стремят да качват мускул без грам мазно обикновено не стигат до никъде ;) така че малко мазно според мен няма да ти навреди и после ще изчистиш .. иначе диетата изглежда добре

01.03.11
20:03

Еми вмъкни яйцата на закуска, а едната доза Syntha(която е рано в 5 часа), преди тренировка.А можеш протеина сутрин със закуската, а яйцата преди тренировка, това също е вариант.Иначе Synthаta е качествен матричен протеин, добър заместител на хранене :)

Мнението беше редактирано от Нежния на 01.03.11 20:05.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1