28.02.11
20:39
Здравейте приятели новак съм в форума и искам да споделя с вас една програма по която тренирам в момента и ще се радвам много на вашата помощ и крикитика!
Имам около 5-6 годишен стаж в фитнеса и винаги съм имал проблем с силата!Никога до сега не съм следвал някакви силови програми и бих се радвал на всякаква помощ.А сега ще споделя и с вас сегашната ми програма която я следвам от скоро...
Правя кръгови тренировки през ден по 2 серий на мускул.На лег,тяга правя 3х3 на останалите мускулни групи 2х10,12 и в някой от тренировките правя по 20-25 повторения на големите мускулни групи!След всяка фитнес тренировка правя и тренировка с 10кг ковашки чук по гума от тир по 3 серии средно по 15-20 повторения на серия!Имам нужда също така от съвет за храненето тъй като работя предимно нощем и денят ми започва от около 15ч. и продължава до около 7ч. сутринта!Благодаря ви предварително.
Кръговите тренировки са по скоро за издръжливос за сила по скоро обратни пирамиди и големите мускулни групи сами в отделни дни ;)
От 2 до 4 повторения в базовите движения за покачване на силата. А храната все едно е нормален ден, в 15:00 закуската и от там на седне през 2-3-4 часа до 7 сутринта :)
01.03.11
21:34
Благодаря ви много ще се радвам на още мнения...