01.03.11
22:05
Значи , аз тренирам така:
Първи ден: Гърди и бицепс
ден почивка
трети ден: Гръб и трапец
ден почивка
Пети ден: рамо и трицепс
ден почивка
всичко започва отначало
Въпросът ми е следния : дали сле рамото и трицепса ми стига ден почивка , защото след тази почивка идва тренировка на гъри където се натоварват и трицепсите и рамото и дали се получава проблем. Или е по добре след третата тренировка да пускам 2 почивни дни.Моля за съвети.
След рамото и трицепса може да сложиш 1 или 2 дена почивка, ако си достатачно възстановен. Или го направи първо да тренираш гърдите и след 1 ден рамото и трицепса примерно :) Не виждам крака да правиш, като знаеш че това е половината част от тялото и не трябва да се пренабрегва.
Така е , забравих да кажа аз крака си тренирах близо година , но дръпнаха много спрямо останалата част на тялото и сега съм ги спрял да може всичко да се нареди .
Значи ако след рамото и трицепса един ден възтановяване ми стига мога да почвам пак с гърди.Иначе да пусна два почивни дни.
01.03.11
22:19
Подкрепям колегата не може да не правиш крака без краката си за никъде
Сериозно , аз спрях да тренирам крака, защото явно при мен е заложено те да растат адски бързо , до преди месец тренирах всички мускулни групи , но краката в момента са ми големи и стегнати но не е пропорционално на останалата част от тялото , и въпреки всичко, ако се абстрахираме от това ,че в момента не правя крака, един ден почивка между трицепс/рамо и гърди или два.
01.03.11
23:19
промени си тренировката за крака прави с 50 кг клек ама 15-20 повторения и лег преса примерно пак така с не повече от 100 ама 15-20 повторения така няма да качваш повече маса но ще отделяш хормон на растежа :)
02.03.11
15:51
аха.. я постни снимка на огромните си релефни квадрицепси и плътното като бетон задно бедро да видим колко бързо растът и колко от каченото е мускул
Ей това е ще.Аз задавам въпрос , нямащ нищо общо с краката ,а единствения отговор , който получавам е КРАКА това, КРАКА онова. Ми като не искате да дадете мнение или не знаете, не пишете.Тука ме иронизират , забележки ми правят , снимки да пращам все едно лъжа.Сарказма на последния пич много ми помогна в дерзанията ми да науча нещо. В такава среда да те е страх да си зададеш въпроса.
Защото говориш глупости , затова те иронизират.Иначе за програмата сложи си два дена почивка и толкова.
Ай стига бе , ти ще ми кажеш ,че говоря глупости , задавам си целенасочен въпрос, благодаря ти за отговора . Ще знам ,че тук не може да се зададе въпрос без да се спомене думата КРАКА , и всъщтност каквото и да питам отговора ще е КРАКА , а ако дам обяснение за нещо ще са глупости. Извинете ме , че не знам , да се ..... в простия.
03.03.11
09:21
еми пич ние ти казваме как трябва да стоят нещата... и да не искаш да тренираш крака тежко поне клякай с 50кила там... това, че няколко човека ти казахме,че е хубаво да промениш мирогледа си който отписва кракакта не те ли навежда на мисълта, че има и нещо вярно в цялото това чудо... ти сега като почнеш по тази програма, ще имаш напредък така или иначе но организма, ще ти създаде пречка за по нататъчно развитие, защотот краката изостават примерно в тренирането им и да искаш да станеш нагоре много широк а надолу да си тесен няма да стане, тялото ти рано или късно ще разбере какво правиш
03.03.11
09:34
Първи ден: Гърди и бицепс
ден почивка
трети ден: Гръб и трицепс
ден почивка
Пети ден: рамо и трапец
2 дена почивка
Така по-удачно ми се струва :) Успех
Също версия е
1.Гърди+трицепс
3.Гръб+бицепс
5.Рамо+Трапец
Мнението беше редактирано от Denis22 на 03.03.11 10:05.
Благодаря ви момчета , за отговора.Наистина този път ме удовлетворява.Краката не са извън моя мироглед.Но за година си смених всичките дънки , задника и той страшно порасна и наистина , наистина съм ги тренирал и то правих клек 4x10 , сгъване 4x10, разгъване 4x10 , напади 3x15 и пръсец 4x12-15, това ми беше четвъртата тренировка в семдицата , ама сега имам голям гъз и баджак и не толкова големи гръб ръце и гърди, мислех си да нормализирам нещата малко.Но ще си оставя рамо и трапец за една тренировка и преди тях , ще почвам с клекове с малко килограми повече повторения за да видя как ще се получи.Блаодаря отново за идеите и ако в предишните мнения съм прекалил с тона се извинявам, просто си търсех отговора.
Мнението беше редактирано от smokiii на 03.03.11 11:57.