04.03.11
23:43
Ще ми помогнете ли да си изготвя или да ми припоръчате програма за качване на маса,тренирам от година и половина искам максимални резултати от тренирофките ми. Мисля си нещо като:
1ден. гърди на чисто
обикновенна лежанка 3 серии с макс килограми
наклонена с дъмбел на макс
кофи с макс килограми
и като завършек крос оувър или лицеви за донапомпване .. и всичко това да се редува и да не е едно и също и повтаряшто се.
2ден. рамо понеже от гърдичките които сме ги правели предният влиза доста в предното и да го довършим на следваштия.
мисля си нещо като:
за предното бутане на дъмбел зад врат на макс. избутване отново на дъмбел,но пред рамо с леко пресвит лакът пак на макс...
средно... повдинаге на рацете встрани на макс може и по отделно с рацете ... един хеликоптер с кривия или обикновенният лос
задното да го направиме с първо разтваряне на машина макс.. после разтваряне от клекнало положение.
третия ден да си починем малко...
после едни крака.. тук вий ми дайте предложения правя ги класическо не ги товаря на макс..
5ден. раце-бицепс,трицепс
трицепса първо горен скрипец... макс,френско с избутване със щанга тесен хват може после и едни кофи тесен хват..
бицепса... скотово за оформяне,чукове,чукове,но с обръщане на раката към тялото и накрая пак на скрипеца самоче доло .. свиване..
една почивка да му ударим пак..
и 7-я ден гръб
тяга на първо място.! на макс .. набирания ,корен скрипец,долен или мечка по желание и после малко кръс ..
дайте някакво мнение по тая програма дали е добре и ако някой има да каже нещо по-добро за качвне да го каже.
Мерси предварително
Темата беше редактирана от Иван Иванов на 05.03.11 01:20.
05.03.11
01:42
Брат ти трибоец ли си или силов културист? 1/5 от думите в програмата ти е МАКС, евалата
05.03.11
07:43
Масата се прави на маса а не с програма според мен :)
05.03.11
14:36
power_hammer
тренирам си за удоволствие самоче няма ефекта,който искам.. силата си я имам,но видими резултати няма.
05.03.11
14:39
plamentigara
масата се прави на маса,добре казано ама срещу лятото не искам да качам мазнини и да си играя да ги чистя,искам да покачам ММ без това чистене които повечето го правят.Малко по-трудно ще стане,но все пак има шанса
05.03.11
15:03
моето лично мнение, че ако гониш маса, да замениш тези еденични максове на гърдите, примерно с 6тици или 5тици с 70-80% от макса.
За втория ден добре си избрал рамото, но тъкмо защото си го натоварил от предишния ден, пак мисля че ще е удачно да не гониш макса. Трицепса и бицепса са ок, само бих препоръчал повече повторения за сметка на тежеста, при бицепса. За краката - клекове до повръщане и осиране. А гърба е супер, само бих ти предложил кръста да мине преди тягата и да се яви като загрявка за нея, а долния скрипец, да го смениш с гребане с щанга.
Предлагам ти тази статия, виж по-конкретно ” как се тренират еди кви си влакна там”
http://www.bb-team.org/articles/738_muskulnata-hipertrofiya#axzz1FjFUlaI8
Харесва ми как тренираш, харесвам хората, които търсят силата и практическата полза от силовите тренировки, тя ще ти даде някакъв размер, но се опасявам, че тя ще е като вторичен ефект и ще е по-слабо изразена, спрямо това ако сведеш повторенията по 5-6. Просто става въпрос за приоритети.
05.03.11
17:25
мерси power_hammer мисля че е добра идея за рамото и гърдичките