06.03.11
10:13
бях пуснал подобна тема ... и искам да се добера до вашите умения . на 15 съм 165 , 65 кила и сега искам да чистя или поне искам да махна коремчето ;С ако може някой да ми даде хубава програма и съвет как мога бързо и лесно да премахна мазнините ще съм му благодарен :) тренирал съм около 5 - 6 месеца и сега съм на тази Понеделник Гърди и бицепс , Сряда гръб и трицепс , трапец Петък Рамо Крака :) ако имате нещо по добро което ще свърши работа , и да попитам кардиото преди или след тренировка да го правя :)
06.03.11
11:52
Ако искаш преса ще ти издам една тайна Пресата се прави 90% в кухнята и 10% в залата.На тези години качвай килограми като станеш 75+ кг и вече си личи че имаш мускул по тялото тогава си мисли за чистене на корема пък и на 15 години ще видиш зор с чистенето.Колкото до програмата прави в понеделник горна част на корема 2 упражнения ,сряда коси коремни мускули 1 упражнение , петак долни коремни 2 упражнения и ще го стегнеш :)
06.03.11
12:05
а да правя ли кардио ?
06.03.11
12:23
ами можеш да правиш 5-10 мин загрявка кардио но не повече иначе ще тъпчеш на 1 място нито ще качваш нито ще сваляш