моята тренировъчна програмс

сз съм на 16 години,62кг 1,73см  занимавам се с фитнес от 6 месеца,даите съвет дали трябва да се промени програмата или предложете друга :) искам да стана максимално релефен до август месец засега съм ка4ил в ръцете олоко 4-5 см

ето я :

понеделник:
гърди и бицепс

гърди:
избутване на щангата от хоризонтално положение 10х4
избутване нащангата под наклонено положение 10х4
дъмбели 10х4
кофички 4 серии

буцепс
Бицепсово сгъване с щанга 10х4
Бицепсово сгъване с дъмбели 10х4
чуково сгъване с дъмбели 10х4
Скотово сгъване 10х4
сряда:
рамо
раменна  преса  с щанга 10х4
Външна лакътна ротация 10х4
Повдигане на ръце встрани 10х4
Повдигане на щанга до брадата 10х4

петък
гръб и трицепс

гръб
набирания 4 серии
скрипец отпред и от зад 10х4
Придърпване на долен скрипец 10х4
Гребане с Т-щанга / Мечка 10х4
Гребане с щанга, Чукчета 10х4
Едностранно гребане с дъмбел 10х4
Мъртва тяга 10х4

трицепс
Изтласкване на щанга от лег с тесен хват 10х4
Едностранно трицепсово разгъване с дъмбел зад глава 10х4
Трицепсово разгъване на горен скрипец 10х4
Френско разгъване с щанга от лег 10х4

1.много серии... ама адско много серии... дори и с перфектно хранене което се съмнявам да имаш това е прекалено голям обем
2.тренираш бицепса в толкова серии колкото и гърдите... а гърдите са по-голям мускул ;)
3.очебийната бележка, че нямаш крака в програмата

06.03.11
11:47

Сега той сигурно е от тези дето имат много развити крака и не им трябва тоя мускул да го тренират ,нищо че ако не тренираш крака не растеж толкова горе :) после аз се занимавам с фитнес от 5 години и не права толкова упражнения за гръб пък ти от 6 месеца тренираш като чичо Рони

казано от Филип Буцев на 06.03.11, 11:47:

Сега той сигурно е от тези дето имат много развити крака и не им трябва тоя мускул да го тренират ,нищо че ако не тренираш крака не растеж толкова горе :) после аз се занимавам с фитнес от 5 години и не права толкова упражнения за гръб пък ти от 6 месеца тренираш като чичо Рони

ако може ми даи някакъв съвет за фитнес програма :)

BR

06.03.11
12:43

Според мен си се объркал,би трябвало това да са 4 серии по 10 повторения,не вярвам сериите да са 10.Горе в дясно има търсачка,ще се учудиш на колко много въпроси,които би задал има отговори.Като цяло те съветвам да се храниш правилно и да намалиш обема на тренировките.Тренирай всички мускули,иначе ще се получи дисбаланс и не забравяй,че най-красивото тяло е хармоничното!

P&

06.03.11
12:43

Избери си от сайта - има толкова много програми...

казано от Brute на 06.03.11, 12:43:

Според мен си се объркал,би трябвало това да са 4 серии по 10 повторения,не вярвам сериите да са 10.Горе в дясно има търсачка,ще се учудиш на колко много въпроси,които би задал има отговори.Като цяло те съветвам да се храниш правилно и да намалиш обема на тренировките.Тренирай всички мускули,иначе ще се получи дисбаланс и не забравяй,че най-красивото тяло е хармоничното!

дори и да са 4серии пак са много като цяло обема е огромен :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 06.03.11 12:45.

казано от Brute на 06.03.11, 12:43:

еми 4 серии по 10 повторения :)

06.03.11
13:45

виж сега според мен програмата в този вариант би ти свършила работа ако правиш обем но все пак е твърде дълга много упражнения и много серии а ти нямаш чак толкова мускул да понесеш всичко това без да претренираш намали сериите на 3 повторенията ги прави в сферата между 8-12 ако можеш да правиш 12 с едни килограми значи трябва да качиш ако не можеш да направиш 8 повторения с дадени кила трябва да свалиш за бицепса колегата спомена че обема на тренировката е голяма просто намали сериите на 3 повторенията в сферата на 8-12 и упражненията да са само сгъване с щанга и чукове можеш и 2 серии скот да добавиш по избор поне това е моето мнение трицепса прави френско и скрипец и 2 серии концентрирано за трицепс с ръкохватка :) рамото е добре добави крака в сплита гърба са твърде много упражнения трябва да имаш по 1 за всяка част от гърба :)

зна4и ще махна мъртвата тяга :)  и краката ги правя в сряда заедно с рамото

06.03.11
14:09

не как ще махаш най-основното упражнение :) ти направо ме уби ей сега ще ти напиша кои да махнеш
набирания 3 х8-12
Едностранно гребане с дъмбел 10-12х3
Придърпване на горен скрипец с обърнат тесен хват 3х8-12
Придърпване на долен скрипец 10-12х3
Мъртва тяга 8х3

ето така по прилича на нещо :)

P&

06.03.11
14:59

34 серии ?

06.03.11
15:29

Набирания 4x8-10 или колкото можеш+гребане 4x8-10 и си пушка :)

06.03.11
15:52

казано от river ! на 06.03.11, 14:59:

34 серии ?

не ме разбра аз понеже му го копирах от неговата програма и за това така се е получило :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1