Рачичките

06.03.11
15:02

Може ли да ми кажете упражнения за горна и долна част на бицепса от ,които имате полза

мерси предварително

бицепса не се дели на горна и долна част... той е двуглав мускул и се дели условно на ‘’външна’’ и ‘’вътрешна’’ :)

GU

06.03.11
15:04

ръчичка е мнго важна :))

P&

06.03.11
15:04

Бицепса няма долна, горна, лява, дясна част. Когато го тренираш се товари целия. Тренирай с по-малки килограми, но повторенията да са чисти(без чийтинг).

06.03.11
15:07

като го тренирам с по-малки килограми се изчиства а аз искам да го увелича като маса

P&

06.03.11
15:08

От къде чу тая глупост ? Когато го тренираш правилно, независимо с какви килограми - той расте, както и всеки друг мускул от тялото. По тая логика един начинаещ, който сгъва с 10кг. никога не трябва да има голям бицепс.

дали, ще изчистиш или не.. това зависи от типа хранене който имаш не от работните ти тежести :)

06.03.11
15:23

казано от Иван Иванов на 06.03.11, 15:07:

като го тренирам с по-малки килограми се изчиства а аз искам да го увелича като маса

Ами щом с малки килограми ти се изчиства, тогава тренирай много тежко за голяма маса - такава би била логиката, нали?!

BR

06.03.11
15:42

Най-голям ефект за ръцете като цяло получих като намалих директното натоварване върху тях.Основния проблем за липсата на растеж е претренирането.

DE

06.03.11
16:04

Ръцете растат с общата маса,а това се постига не с упражнения за бицепс ами .... Оставям те сам да се сетиш ;)

10.03.11
21:02

ами ... аз имам 1 въпрос - как така горната 4аст на бицепса ми е по-развита и по-голяма от долната ?!?!?!? (нз дали ме разбрахте, но е то4но така както ви казвам =/ ) казвали са ми 4е това е ген, 4е ще се оправи с те4ение на времето, други са ми казвали да работя пове4е с упражнения като скота и ще го оправя... някои ако знае как става моля да ми каже :)

10.03.11
21:56

казано от Иван Иванов на 10.03.11, 21:02:

ами ... аз имам 1 въпрос - как така горната 4аст на бицепса ми е по-развита и по-голяма от долната ?!?!?!? (нз дали ме разбрахте, но е то4но така както ви казвам =/ ) казвали са ми 4е това е ген, 4е ще се оправи с те4ение на времето, други са ми казвали да работя пове4е с упражнения като скота и ще го оправя... някои ако знае как става моля да ми каже :)

И при мен е по същия начин. ако сложа някоя тениска с по дълъг ракав, ръката ми изглежда бая по малка. Сега почнах скотово с дъмбел и чукуво, скоро треа да видим резултатите...

10.03.11
22:02

аз от мн време се опитвам да го оправя и резултат няма =/ .... моля, някои ако знае да пише по тоя въпрос .. благодаря предварително

10.03.11
22:15

Отговора е МАСА. Качи маса и после говори за горен и долен бицепс ;)

10.03.11
23:02

на горната 4аст на бицепса си имам маса... долу куца мн ....

11.03.11
09:38

хората ти казаха - НЯМА горна и долна част на бицепса!
предполагам, че бицепса ти е “къс” и г*за си да съдереш, по-дълъг няма да го направиш - няма как да промениш захватите на мускулите и дължината на сухожилията.

11.03.11
11:30

знам 4е няма такива 4асти , но при мене е силно изразена разликата между горната и долната 4аст на бицепса, когато е отпуснат.... а тва да знам, 4е бицепса ми е “къс” и няма шанс да се оправи е мн демотивиращо ....

DE

11.03.11
11:55

Много си зле брат :D Хората ти казаха качи маса и по различен начин ще гледаш на ръцете си тогава ;)

12.03.11
19:56

ок ... ще пробвам ... макар и да не мисля 4е тва е решението ...... btw раката ми е 38 =/

12.03.11
21:23

казано от Иван Иванов на 12.03.11, 19:56:

btw раката ми е 38 =/

То ако си към 200+см. няма да ти излгежда толкова голяма :D

и моите сухужилия са къси както и мускулите ама такава история с горен ‘’масивен’’ и долен ‘’сух’’ бицепс за пръв път ми минава през ума... или имаш баницата или я нямаш

13.03.11
09:59

за тва помолих някой, който разбира по тоя въпрос да ми отговори... при мене не е баш “или имаш баницата или я нямаш” и съм висок 1 87

13.03.11
13:00

187 см си висок и 74 кг? Мисля, че долния бицепс е последното, за което трябва да се притесняваш.

13.03.11
16:04

не пи4ага тва е 1вото нещо за което трябва да се притеснявам защото килограмите не са ми проблем а това е ......

Пичага, Петко иска да каже, че си мега кльощав. Capiche?

Така като гледам трябва първо да се заинтересова за невежеството и тъпизма си :D

NM

15.03.11
10:26

Хвани се няколко месеца и прави набирания. Но амплитудата на изпълнение да е максимална, т.е. ръцете да са изпънати, когато си в долно положение. Пробвай също така от вис на една ръка (изпъната) да се набираш. Това ще ти помогне малко да се издължи мускула и сухожилието и донякъде ще ти реши проблема. Но само донякъде, тъй като това си зависи и от гена.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1