Трябва ми малко от вашата помощ !

Здравейте на всичи. На 15 години съм висок съм 1,91 и тежа 84 кг ! Ям по 5 пъти на ден през 2 часа,тренирам 5 пъти в седмицата,но за Бога ръцете ми изостават. Моля някои да ми каже някоя програма набързо за бицепс и трицепс от която след 4-5 месеца да речем ще има ефект. Благодаря предварително!

07.03.11
00:27

на 1.91 ръцете ти сигурно са доста дълги и ти трябват сериозни килограми мускули за да си ги харесаш. Тренирай си всичко и имай търпение!

07.03.11
10:42

Така е на високо трудно се правят ръце но станат ли става красота :) изкараи ги в отделен ден само ръце и отделно тренираи трицепса с гърдите и бицепса с гърба .....

А как ги тренираш в момента? Ако не знаем това, то може да ти препоръчаме програма, метод и въобще да ти дадем съвет, който няма да ти свърши работа. И какъв ти е стажа в залата? :)

казано от ProXxX на 07.03.11, 12:47:

А как ги тренираш в момента? Ако не знаем това, то може да ти препоръчаме програма, метод и въобще да ти дадем съвет, който няма да ти свърши работа. И какъв ти е стажа в залата? :)

Стажа ми е почти 1 година ! За 1 година много дръпнах като се има предвид,че бях 65 кила на тази височина :X Само витамини пия и ям много ! Не взимам никакви добавки !

Прави Базови упражнения с  тежки тежести по 8-10 повторения максимум например
сгъване с прав лост 3x8
последвателно сгъване с дъмбели3x10
скотово3x8
и за трицепс
бутане тесен хват3x8
френско (като сменяй наклоните -едната тренировка хоризонтална пейка, другата с пейката за горната част на гърдите и 3-тата със римското столче за коремните преси)3x8
разгъване на скрипец3x10
прави сериите до пълен отказ и последната серия на последното упражнение за трицепса и бицепса нека бъде растоварваща

казано от Bojidar Yagodin на 07.03.11, 18:41:

казано от ProXxX на 07.03.11, 12:47:

Стажа ми е почти 1 година ! За 1 година много дръпнах като се има предвид,че бях 65 кила на тази височина :X Само витамини пия и ям много ! Не взимам никакви добавки !

Пропусна да отговориш на главния въпрос - как тренираш ръцете в момента? ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1