07.03.11
19:51
Здравейте искам да ви попитам значи висок-175;тегло-62кг. та искам да взема протеини да кача малко тегло искам поне 75 кг. да стана и докато взимам тези протеини ще тренирам в домашни условия тъ въпроса към вас ми е да предложите качествен протеин защото не искам да се тъпча с някакви боклуци (то не ,че всички не са но има и качествени химии) !
Тренировките мисля да са следните очаквам и съвети :)
Набирания - широк/тесен захвад :)
Коремни преси или някакви упражнения за корем :)
Лицеви опори :)
И ще тичам вечер или през деня защото сега съм на училище ако може да помогнете ще съм много благодарен :)
07.03.11
19:53
Ами тренирай през ден на лостовете, прави набирания, кофи, лицеви, корем, крака (клекове, тичане). Наблягай на храната предимно ;)
07.03.11
20:05
Брато искам да ти кажа,че ако пиеш протеини трябва много да ядеш ! Като свиня за да качиш ! Иначе само ще си дадеш парите !
07.03.11
21:38
Аз си ям ,но не ми се лепи сутрин като закусвам ям по 2/3 баници,пица калцоне на обяд като се прибера също по 2/3 чини пържени картофи,супа,сандвичи 6/7 според това какво е сготвила баба ми :) но не мога да кача някое килограмче а ако се храня така както описах и взимам протеини би трябвало да кача килограми :)
07.03.11
21:58
Наблягай на месото, ориза, картофите, яйца, боб, извара .................... ;)
07.03.11
22:09
Значи гле’й с’а к’ва е цялата работа - ще ти го сравня с нещо, което ти е ясно, щото си личи, че не разбираш нищо от фитнес:
Искаш да свалиш момиче. Знаеш, че големите момчета с още по-големи коли карат готините мадами поради наличието на пари. И си правиш извода, че ако имаш пари, ще имаш всички жени. Слагаш лев и пе’есе в джоба и си готов. Освен това си чул, че гаджета се ловят в диското в по-нетрезво състояние. Вземаш дамаджаната с домашна ракия и отиваш в дискотеката в 12 на обяд. Чул си, че си падат по джакузита. Събираш пари една година за джакузи, накрая плащаш на Митьо Пищова и се изкъпваш в неговото. Но това е било преди месец и оттогава не си се къпал. Но какво ти пука - нали си бил в джакузи, а мацките кълват на джакузи. И си гледал Уайноа Райдър в “Русалки”, която се целуна с един пич и помисли, че е бременна, щото за нея целувката значеше забременяване и грехът, от който да се пази, наречен секс...
Така, сега сериозната част. За да порастнат мускулите им трябва подходящ стимул и градивен материал. Стимулът е тренировката. Но това е нещо различно от твоите представи за тренировка както дамаджаната с домашната сливова е различно от алкохола в дискотеките. Градивният материал са протеините (белтъчини им е другото название), които идват от храна или от протеин на прах. Те трябва да присъстват във всяко от храненията и да са в достатъчно количество, за да качиш маса. Освен тях е нужно да си набавяш и достатъчно калории, както и качествени мазнини и въглехидрати. Нещата, които ядеш, имат само 10-15гр протеин на ден при нужда от поне 150гр дневно, некачествени мазнини и въглехидрати. Т.е. това е да сложиш лев и педесе и да мислиш, че имаш пари да свалиш мацките по дискотеките. Важно е и времето на прием на храната - бързите въглехидрати не се ядат вечер и т.н. Т.е. трябва ти и тайминг, иначе ставаш като горния пример - в 12 на обяд в диското да търсиш девойки. А това, че наричаш протеинът химия е същото, както да кажеш, че целувката е секс...
И така:
- започни да се храниш
- започни да тренираш
И ше порастнеш.
УСПЕХ!
07.03.11
22:16
И започни да се образоваш на тема фитнес :)
07.03.11
22:18
Оранже, коментарите ти винаги са ми били интересни. :)
08.03.11
19:46
казано от Г-н Кирилов на 07.03.11, 21:38:
Аз си ям ,но не ми се лепи сутрин като закусвам ям по 2/3 баници,пица калцоне на обяд като се прибера също по 2/3 чини пържени картофи,супа,сандвичи 6/7 според това какво е сготвила баба ми :) но не мога да кача някое килограмче а ако се храня така както описах и взимам протеини би трябвало да кача килограми :)
първо си оправи храненето и ако няма резултат от тренировките и правилното хранене тогава си вземи протеин.
Иначе суроватъчен протеин или някой гайнер ще ти свършат работа.