Начин на трениране,чистене,интензивност.

08.03.11
00:13

Значи в тази тема искам просто всеки да каже с какъв вид тренировка тренира в период на чистене.Да знам ,че ще ми кажете ,че нямало значение  и да си оправя храната,да наблегна на това на това и това в храната и въстановяването.Да знам го това.
Но моят въпрос е само и единсвено отностно тренировката-тежести,повторения,серии,почивка между тях,интензивност.
Викат,че с повече повторения по малка тежест,по-малки почивки-това била тренировката.Други пък викат,че това са глупусти и стари методи и нямало смисъл от такъв вид тренровки.
Е дори и и отговорът да е само в храната,трябва ли да се промени начина на трениране ,като изключим кардиото.

Темата беше редактирана от Daniel Dimitrov на 08.03.11 00:15.

08.03.11
00:16

По-висока интензивност. Това с повторенията малко е вятърничева работа, можеш с почти всяка методика да чистиш.

08.03.11
00:28

Това което аз съм чел:
Малки килограми - много повторения
Средни килограми - среден брой повторения
Големи тежести - малко повторения
Малките килограми с много повторения, дават възможност за по-дълга и обемна тренироква, от която излиза и по-големия калориен разход. Но Владо е прав и като цяло не е задължително да се ограничаваш с това. Погледни темата за CrossFit или за метода Табата

08.03.11
08:49

http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/lose_fat_stay_strong

При свалянето целта на тренировката е да запазиш мускулите си! Така ,че тежко и малообемно, това е начина. Нещо от рода на 3х3.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1