Трябва ми програма за четири дена в седмицата.

IE

06.03.11
11:51

Тренирам от 4 месеца и тряба да сменя програмата с нова за разделяне на тялото. Ако някой може да ми препоръча някоя за  дена  в седмицата, ще съм му благодарен.
Ох вярно! Ръст 168, тегло 60

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 12:28.

06.03.11
11:52

Заповядай : http://www.bb-team.org/workout/1290_oshte-poveche-muskuli-sled-polovin-godina-v-zalata#axzz1FoQwiKLj

IE

06.03.11
11:56

Да, но това е за абсолютно начинаещи, мисля. Не споря, но следвам указанията на инструктура: 4 дена в седмицата, разделяне на тялото. И разбира се не ми даде програма, а ме остави аз да си я направя.

4дена - добре но наблегни на базовите в всяка тренировка започвай с 1 базово :
1ден - набиране ( може и тяга ама като за твоя стаж давай набирането )
2ден - лег с щанга
4ден - клек
5ден - раменна преса с щанга

програмата като мускулни групи
1ден - Гръб, задно рамо, трапец
2ден - Гърди, трицепс
4ден - Крака
5ден - Рамене, бицепс, предмишници

3,6,7ден - почивни

аз тренирам по тази програма и съм доволен вече стана 2месеца някъде :) не мисли ,че рамо+бицепс е отбий номер пробвай ;)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 06.03.11 18:16.

IE

06.03.11
11:59

До тук добре, но искам помощ за самата програма :)

редактирах поста си :) трябва ти мускулна маса определено.. наблегни и на доброто хранене и на качествените тренировки остави другото на мускулите ти

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 06.03.11 12:01.

IE

06.03.11
12:16

Ок! Сега остава само да направя самата програма което ще е малко трудно :)

добра идея ли е да се тренира 2 последователни дни,а не примерно през ден и пак да си запазиш 4те тренировки на седмица? въпроса ми произтича от логиката,че така имаш по-малко време между тренировките за да се възстановиш и при цел да трупаш маса не мисля,че е добър вариант. Иска ми се да чуя доводи за този вид тренировка.

няма ли кой да отговори на въпроса ми ?! :[

Добра идея е. Масово 4 дневните тренировъчни сплитове са структурирани именно по този начин. Понеделник, Вторник, Четвъртък и Петък. Това е най-рационалния вариант, който включва добра подредба на дните за възстановяване :)

Добре,а аз ако реша да тренирам вторник,сряда,събота и неделя по-лош вариант ли е ? Използвам уикенда защото тогава мога да си хапвам спокойно и да си тренирам след това,а през седмицата съм на работа и всичко ми идва в повече с тренировките.

То разпределението си остава същото, затова няма проблем. Важното е следващата седмица пак да тренираш от Вторник.

IK

14.04.11
21:15

видях тази тема и реших и аз да попитам ходя вече 2 месеца г/д редовно ходя Понеделник , сряда , петък неделя наблягам на бицепс и гърди програмата ми е - пон: бицепс гърди , сряда: гръб трицепс , петък - бицепс гърди , неделя - рамо трапец но не мога да напарвя пълноценна тренировка защото след рамото трябва да правя гърди а предното рамо е натоварено някакви други идей ?

14.04.11
21:27

Да. Спри да наблягаш на гърди и бицепс и започни да тренираш крака.

IK

14.04.11
21:51

мислех да наблегна на горната част и след време да започна да тренирам корем и крака , можеш ли да ми препоръчаш по добра програма за 4те дена които споменах ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1