04.03.11
23:32
Висок съм 169 см и съм 60 кг.,искам да стана около 68 кг.Какви хр. добавки да си взема така,че да качвам маса възможно най-много и изобщо какво да ям колко пъти всичко за качването на ММ което може да ми помогне :)
Сега ям по 4 пъти на ден и тренирам 4 пъти в седмицата.Според мен ще е добре да взема ULtra Mass на Stacker 2 със SiZE ON на gaspary nutrition.Кажете вие добре ли е ? Ако не препоръчайте ми нещи също така и за храненето и т.н.
Наистина искам да кача възможно най-бързо и много.
05.03.11
19:00
И аз съм като теб самоче бях 1.83 на 65кг преди месец започнах с фитнеса и си бях взел протеин и креатин монохидрат.След месец вече съм качил 3кг което не е малко.Гледай да вдигаш максимално колкото можеш и яж по 5 6 пъти 4 са малко.Аж на малки порции 6 пъти и ще се учудиш от резултата.Но вместо монохидрат си вземи точно както ти казваш креатинова матрица.Аз сега правя почивка 1 месец и ще взимам матрица и бцаа на kontrolled labs и е по на оферта от size on.
05.03.11
20:34
Ице,ти пък с тоя стаж 1 месец веднага на креатинче си се хвърлил.Поклон!
05.03.11
22:57
Значи примерно ULtra Mass със креатинова матрица(това SIZE ON ли е ?). Да ям по 6 пъти на ден но по по-малки порции :)
И примерно ако взема Ultra Mass със BCAA и някакъв casein добре ли ще се отрази ?
Вземи си една суроватка, яж храна богата на протеин (на ден гледай да ядеш най-малко 2 пъти повече протеин от теглото ти) и въглехидрати с нисък ГИ(глекигемичен индекс - потърси има теми в сайта) и дигай с максимални кг, като трябва да се стремиш да правиш от 7 до 10 повторения сяка серия с около минута-минута и 30секунди почивка.
Креатинови матрици, буустери и такива други неща още не ти трябват, само ще си дадеш парите за не-кой-знае какъв ефект.
Вземи си някакви витамини.
06.03.11
14:22
Добре благодаря ви за помоща :)
08.03.11
12:10
Първо се научи как да се храниш правилно, а след 6 месеца или дори година може да започнеш с добавките. Засега аз лично ти препоръчвам единствено спортни витамини.
Мнението беше редактирано от summer_jam на 08.03.11 12:10.
09.03.11
16:59
казано от summer_jam на 08.03.11, 12:10:
Първо се научи как да се храниш правилно, а след 6 месеца или дори година може да започнеш с добавките. Засега аз лично ти препоръчвам единствено спортни витамини.
Линк да ги видя тия витамини?? :)
Мнението беше редактирано от scrolla scrollla на 09.03.11 16:59.
09.03.11
21:29
silabg.com/bg/823-NOW-SPECIAL-ONE-MULTI-30tabs.html Примерно! Има изписани доста теми, които можеш да потърсиш с търсачката в горния десен ъгъл.