08.03.11
14:15
Работих около месец месец и половина по тази програма:
http://www.bb-team.org/workout/1291_kachvayte-masa-vednaga-sled-4-tata-sedmitsa#axzz1Dx7nXpln
Мисля че вече мога да започна друга не за начинаещи. Ако някой има възможност ми изкара някоя ш съм много благодарен, по възможност с 4 тренировъчни дни.
Мерси предварително!
:)
08.03.11
14:33
Титлата “начинаещ” ще има да я носиш още мноооого много дълго време, затова си продължавай по тази програма. Хора с по 9-10 месеца стаж пак са начинаещи. А може и да си с 10 години стаж, но уви пак да си начинаещ ;) Успеха се крие както в упражненията, така и в тежестите. Колкото повече прогресираш с тежестите, толкова повече ще се адаптира тялото. Да не забравяме, че и храна определя един голям процент от това какъв ще е крайния резултат. Капиш? :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 08.03.11 14:35.
08.03.11
15:43
Ползвай я още 3-4 седмици като се постарай да увеличиш тежестите, с които изпълняваш упражненията. Гледай това да не е за сметка на правилната техника на изпълнение. :) След това си дай 4-5 дена почивка от всякакви тренировки, за да се възстанови тялото и ще можеш да смениш програмата. :)
Ами, то не е до време, а до резултати.
Аз например все още се смятам за средно напреднал, нищо че тренирам от 15 години ;)
08.03.11
15:44
Гледаш си часовника в момента май... :)
Докато опознаеш тялото си и се научиш да го усещаш, докато разбереш как да го управляваш и как да бъдеш в синхрон с него - до тогава ще си начинаещ. Когато разбереш как да се храниш и как да тренираш, за да постигнеш желаната цел - ето тогава вече няма да бъдеш начинаещ. Настоятелно те съветвам да не преминаваш към 4 тренировки седмично, имаш много работи да ошлайфаш преди тази стъпка.
(докато се натуткам и Петко го е казал с няколко думи!)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.03.11 15:45.