Пиян мъж се прибира у дома след полунощ на вече 9-ти март
- Какво ми купи за 8-ми март, бе?, пита другарката - съпруга.
- Ми слонче, отговаря мъжът, като вади празните си джобове навън. На му ушичките, а хоботчето му намери сама.
Понеже пия мн малко вода му намерих цаката... 1 лъжица чили с вечерята и 2 литра са готови :D
09.03.11
13:14
Хора, имам един въпрос. Включих си по-бърз интернет(уш). Сега, когато свалям торенти скоростта, с която свалям е същата както преди, а скоростта, с която качвам е 3 пъти по-голяма. Нещо не ми се връзва. Кажете как да го оправя? Пробвах от настройките на програмата, с която свалям, но не става. Питах доставчика ми на интернет и каза, че не е възможно да става така.
Мнението беше редактирано от picco ' на 09.03.11 13:18.
09.03.11
16:16
С Bitcomet свалям. Обикновенно преди свалях с около 600кб/с, сега пак е така. Торентите имат доволно сийд, за това съм сигурен. Има торенти, при който свалям с по 300-400kb/с и с толкова качвам - гадно е.
Да ти имам и бързия нет :D :D :D Аз ако свалям с под 2 МБ подпалвам телефона на доставчика :D
Аз пък торентите умишлено ги ограничавам на 2 МБ, защото често си влизам дистанционно в компютъра от работата и като пусна да точа с 4 МБ и ми реагира мудно.
09.03.11
17:35
Попринцип би трябвало да свалям с около 1200-1500kb/с (което за мен е много) , но защото съм бил далече и не знам си какви още тъпи оправдания от тез тъпаци и така се получавало. Абе, ебало си е мамата - само да взимат пари искат.
09.03.11
17:47
Madboy - нищо не става. Свалям си пак така. Ше им е*а мамата на всички. Най-скъпия интернет, който предлагат съм си включил, а не мога да тегля като хората :@
09.03.11
17:50
ООооо, даа, супер....
Сваляне: 348кб/с
Качване: 429кб/с
Алис си отиват един по един. Много тъжно.
Един пример за пророчество.
Мнението беше редактирано от junkhead на 09.03.11 17:56.
казано от river ! на 09.03.11, 17:50:
ООооо, даа, супер....
Сваляне: 348кб/с
Качване: 429кб/с
С модем ли си ? ограничи Качването от програмата да видим какво ще стане. Да не си на Wifi?
09.03.11
18:43
С модем съм, да. Как да огранича качването ?
ПП: Преди малко му изгърмях една плесница и вече сваля с 600кб/с :D
09.03.11
19:04
Каква карта ? (dull)
ПП: Извинявайте много, но съм си тъп по рождение.
На мрежовата карта :) дясно копче properties - configure - advanced - и търсиш нещо като speed/duplex setting маркираш го и виждаш в дясно какво ще ти изпише на value:
Абе я преди това пусни един спеедтест към София http://www.speedtest.net/
09.03.11
19:16
казано от Стоянчо на 09.03.11, 18:51:
Абе emzo къде се затри? И head се ослушва нещо... :)
Тука съм, но от известно време чета само ;)
Аз в моя дневник ти бях писал, а иначе гледам в момента да не дращя излишно.
Пробвам да проявявам толерантност и търпимос към идиотските въпроси във форума от типа “какъв протеин”, “креатин help” и др. :D
09.03.11
19:21
София не ми я открива на картата, само Самоков. Ето и резултата:
http://speedtest.net/result/1190802803.png
Би трябвало да бъде така:
Сваляне - 20Мб/с
Качване - 3Мб/с
С качването нямам проблеми, близо до 3Мб/с е, но свалянето е 3 пъти по малко. Ще видя какво ще стане когато включа на 40Мб/с. Ако не се оправи им слагам една майна и забравям за интернет.
Доколкото другото нещо което каза - на виста съм. Доста по различно е.
Мнението беше редактирано от picco ' на 09.03.11 19:25.
казано от head_hunter на 09.03.11, 19:16:
Пробвам да проявявам толерантност и търпимос към идиотските въпроси във форума от типа “какъв протеин”, “креатин help” и др. :D
Тц, трябва периодично да им се сипва да ядат за да не се забравят! :D
09.03.11
19:34
Значи ако си прочетеш договора ще видиш, че това са максимално високи скорости за твоя план, но не гарантирани ;)
Иначе казано за толкова плащаш, може да ги достигнеш евентуално при определена ситуация, но едва ли :D
п.п. Стоянчо, отдавна съм с титла “най-мразен от летните билдъри и не само” :D Счупил съм и друг рекорд - с най-много оплаквания пред админите от потребители, а след мен е емзо, но заради Шишманов :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 09.03.11 19:37.
Значи не ти е на 10 мегабита картата. Свали си един utorrent и пробвай с него, като ограничиш ъплоуда трябва да е наред, проблема е в твоя телевизор :)
п.п - и да си смениш ОС
09.03.11
20:01
Защо да го ограничавам ъплоуда и как да го направя ?
09.03.11
20:10
Доколкото разбрах хората ще се събират в неделя в 13:00 часа на OMV при метростанцията на Г.М. Димитров. С нашата организация какво ще правим :)
казано от river ! на 09.03.11, 20:01:
Защо да го ограничавам ъплоуда и как да го направя ?
Долу в дясно има букви , в зависимост от това дали ти е на български или английски Кч: или U: върху буквите натисни дясното копче на мишката и си избери колко искаш да го ограничиш
Ако сваляш мн торенти ги спри, може да ти забива модема. рестартирай си модема, дясното копче на Utorrent - Лимит на сваляне, ограничи го примерно до 100кб/с и виж какво ще стане.
09.03.11
20:47
Ще им се обадя тея дни да си пратят хора да видят какъв е проблема. Стига толкова писахме тука за моя проблем - другите не ги интересува.
казано от head_hunter на 09.03.11, 19:34:
п.п. Стоянчо, отдавна съм с титла “най-мразен от летните билдъри и не само” :D Счупил съм и друг рекорд - с най-много оплаквания пред админите от потребители, а след мен е емзо, но заради Шишманов :D
Като спомена Шишманов, той пък къде се затри?! ДЗВЕР също забегна. Жорето Гайдов чат-пат пише.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 09.03.11 20:52.
09.03.11
20:56
ее добре е Хед не се възгордявай много.. и мене ме мразят ! (devil) :D само да обявят тема ‘’най-мразен потербител’’ и ти хвърлям ръкавицата на дуел лице в лице, бицепс в бицепс... защото плажните билдери нямаме друго :D
09.03.11
21:36
казано от Стоянчо на 09.03.11, 20:51:
казано от head_hunter на 09.03.11, 19:34:
Като спомена Шишманов, той пък къде се затри?! ДЗВЕР също забегна. Жорето Гайдов чат-пат пише.
Жорката чете и модерира тихичко ;) ДЗВЕРА нямам представа къде се покри, но Шишманов си чете или поне така беше споменавал.
казано от kristiancho на 09.03.11, 20:56:
ее добре е Хед не се възгордявай много.. и мене ме мразят ! (devil) :D само да обявят тема ‘’най-мразен потербител’’ и ти хвърлям ръкавицата на дуел лице в лице, бицепс в бицепс... защото плажните билдери нямаме друго :D
Хехехе абе момче аз трябва следващите 4 години, да се държа мило, да им обяснявам в детайли как да станат яки за морето и още куп такива прототии, пак няма да можеш да ме стигнеш :D Дори и да се случат тея неща /в някой научно фантастичен филм/, най-много летните да станат крайно подозрителни и да чакат някъкво изригване от моя страна, което е подходяща тактика да ги държи в напрежение :D
Не ме разбирате ей, опитвам се да стана mr. nice guy. Обаче хората не само тук гледат подозрително. Днес колегата пита дали не ми е лошо, а една колежка каза, че съм много сладък като не се карам :D
казано от emzo на 09.03.11, 21:40:
Засърбя ме дупарата :D
Оо, добре дошъл! :)
10.03.11
07:28
казано от emzo на 09.03.11, 21:40:
Засърбя ме дупарата :D
Ееее не така де - сега ще завалят предпожения да те “почешат” :D
10.03.11
11:57
казано от head_hunter на 09.03.11, 19:16:
казано от head_hunter на 10.03.11, 11:50:
Значи виж сега това “по колко да взимам” ми звучи много мързеливо и несериозно!
Как аз да ти кажа по колко да взимаш, като не си посочил телесно тегло, дневен прием на протеин спрямо хранителния режим, а дори и да си посочил пак няма да ти кажа, защото не полагаш елементарно усилие!?
....
Толкова с търпимостта ;)
Малииииии. Да се пазя викаш :D
Стоянчо, слезе ли вече от колата или премести и ТВ-то вътре :D
Ooo, човек, слязах преди 1 седмица! Резервоарът много бързо се изпразва нещо :D BTW май днес цените са паднали и трябва да заредя догоре, че от утре току виж пак нагоре тръгнали. Навъртах по 50-60км ей така безцелно за 1 излизане. За 2 седмици 600км без абсолютно никаква работа да съм си свършил :)
Победи над:
ML320 CDI
BMW 320d;
BMW X5 3.0d (E 70)
Golf 5 TDI; Golf V5
Astra - от старите GSI; и някакви направени от полицейските (но не ОПЦ)
Не успяваха да ме дръпнат:
BMW 530d
Touareg V10 TDI
Golf 5 GTI
Паднах с яко от:
BMW X5 4.8
BMW X6 3.0
Insignia OPC
Leon Cupra R
Megane Sport
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.03.11 13:26.