09.03.11
11:51
Рових се из форума, четох за пака, но ме интересува дали е подходящо да го пия, при условие че съм на 17, с година и 2 месеца стаж, 3 дневен сплит?Продавача във фитнеса ми каза, че не е много удачно, и че съм бил още малък за него, но въпреки всичко искам да се консултирам и тук.Благодаря предварително! :)
09.03.11
11:59
А всъщност какво искаш да постигнеш и какво очакваш от Animal Pak?
09.03.11
12:10
Daily vits по-добре.
09.03.11
17:33
не виждам какъв е проблема 17 годишен да приема анимал пак като се има предвид че е витамини и минерали ... това е мое мнение :)
09.03.11
19:04
казано от Svetlincho на 09.03.11, 17:33:
не виждам какъв е проблема 17 годишен да приема анимал пак като се има предвид че е витамини и минерали ... това е мое мнение :)
Ами погледни му етикета като за начало и ще разбереш защо трябва да го избягва.
То и те не виждат проблем да го ползват, продавачите в магазани не виждат проблем да им го продават абе проблем няма казано с две думи.
09.03.11
20:02
казано от slavi_946 на 09.03.11, 19:48:
И все пак никой не се аргументира защо да не го взимам.
Горния ми пост прочете ли?
На етикета освен гръмкото заглавие и силуета на напомпания чичко има и съдържание, но от задната страна и няма картинки.
Та в полето на съдържащите се в продукта витамини има отбелязано “%DV” /не това не е сложна химична формула, нито обиколката на ръката на последния ползвал го/, а по-надолу има “*Percent Daily Values are based on d 2.000 calorie diet”.
След лиричното отклонение да видиме какво е съдържанието на витамини в продукта базирано на обяснението по-горе:
Митамин А - 198%, Витамин С 1667%, Витамин Д 170%, Витамин Е 1000% - това достатъчен аргумент ли е за въпроса ти? Не продължавам с изброяването, защото нямам намерение да преписвам етикета. Е ако беше си направил труда да прочетеш етикета, вместо гръмките обещания за покачване на брутална мускулна маса, то щеше и самичък да си отговориш на въпроса.
Всичките тия проценти не ми говорят нищо, не излзиам от химичната лаборатория или кабинет по биология..Исках кратко обяснение-пиеш ли го може да стане това и това, което да доведе до това и това.Но мерси все пак :)
09.03.11
21:56
казано от slavi_946 на 09.03.11, 21:38:
Всичките тия проценти не ми говорят нищо, не излзиам от химичната лаборатория или кабинет по биология..Исках кратко обяснение-пиеш ли го може да стане това и това, което да доведе до това и това.Но мерси все пак :)
По-просто казано - “прекалено високи дози витамини за човек на 17 г.”.
Насочи се към нещо по-простичко. Погледни за Допъл херц депо в аптеката до вас - спестяваш пари и не гълташ по 11 хапа, а ще ти свършат работа.
Благодаря това ме интересуваше!А с цел покачване на маса към какво главно да се ориентирам ?
казано от slavi_946 на 09.03.11, 22:08:
Благодаря това ме интересуваше!А с цел покачване на маса към какво главно да се ориентирам ?
Папкане и евентуално протеин за заместване на някое хранене...
09.03.11
22:10
казано от slavi_946 на 09.03.11, 21:38:
Всичките тия проценти не ми говорят нищо, не излзиам от химичната лаборатория или кабинет по биология...
Не разбираш какво има вътре, но си готов да го пиеш?
Приятелю, този продукт няма да даде нищо смислено точно на теб.
Точно затова се консултирам тук :) А относно дозите на витамините си нямам на идея от какъв % се нуждае един 17 годшен като мен.И пак казавам затова питам тук :)
Убеден съм, че дори още 5 човека да ти кажат, че нямаш нужда от тези витамини, ти ще си ги закупиш(ако не си ги взел вече).
Мнението беше редактирано от Fallen на 09.03.11 22:30.
Хаха и какъв е смисъла да си купя нещо и тогава да питам дали да го пия.Още повече пака не е лев или два.И не-няма да го купя.Ако ще купувам нещо ще е креатин, протеин и глутамин.Но за сега ще карам на чисто да видиме дали ще има напредък.
10.03.11
07:17
http://www.bb-team.org/articles/1468_hranitelni-dobavki-mini-gid-za-absolyutni-novatsi#axzz1GAhLsS00
http://www.bb-team.org/articles/1444_hranitelni-dobavki-pri-novatsi#axzz1GAhLsS00
Два линка - прочиташ ги и ще си отговориш сам.
Изключително полезни теми!Благодаря!А може ли някой да ми предложи “рецепта” за протеинов шейк?(начин на приготвяне,~грамаж на протеина в него и приемане)Ще съм много благодарен! :)
10.03.11
11:53
http://www.bb-team.org/forums/viewforum/21 - раздел във форума специално за рецепти. Ползвай търсачката.
До колкото разбрах от прочетеното 300-500мл прясно мляко,100гр извара,1 банан и супена лъжица мед.Но като се замисля то излиза 2 лв за 30-тина грама протеин, а при такава цена май е по-добре да си купя суроватъчен.
05.04.13
22:56
Здравейте. Това е първият ми пост тук. Натъкнах се на тази тема в google докато търсех информация за анимал пак. На 24 години съм, 67кг. и тренирам от 65-6 дни. Мисля да си взема анимал пак, но и аз преди това искам да разуча добре въпроса. Просто искам мнение от някои по вещ в тези неща. За да не чета аз цял ден всички добавки вътре за какво служат нека които знае да каже. От всички съдържащи се вещества има ли такива които са с натръпване в организма или такива които натоварват функцията на някои органи?
Мнението беше редактирано от Ангел Теофилов на 05.04.13 22:56.
15.04.13
17:06
Здравейте. На 25 години съм, 187см висок 90-92кг. Преди 6-7години тренирах доста, но в последствие спрях фитнес тренировките. От декември 2012г отново започнах да ходя на фитнес и от тогава не съм спирал. Ходя по 4 пъти седмично като тренировките ми са с продължителност от около 70-80мин. По принцип винаги съм имал някакъв недостиг на магнезии(когато се захвана да тренирам сериозно) и се налага да пия хапчета магнезии. Храненето... храненето ми не е като на спортист, а по-скоро като на всеядно животно :D Просто гледам да не оставам гладен, да ям колкото се може по-често и да избягвам мазни работи(като винаги гледам да балансирам между меса и растителни храни). От скоро започнах работа в която има нощни смени... Целта ми се да покача чиста масата, а покачването на маса идва от добри тренировки и добро хранене... Та и аз обмислям да закупя Animal Pак. Как мислите вие? Никога не би бил излишен един витамин повече в ежедневието ни :)
15.04.13
17:26
Говорили сме доста за Animal Pak.
Далеч не е това, за което го представят и за което много хора го мислят.
Има по-добри идеи за витаминен продукт.
15.04.13
18:56
Кольо Пияндето да препоръчаш нещо?
15.04.13
23:32
Преди всичко прецени към кой клас продукти ще е разумно да се насочиш с оглед на нивото и целите ти.
Ето ти идеи за витаминни продукти, подходящи за интензивен тренировъчен режим:
- Now Foods Adam
- Now Foods Vit-Min 100
- Optimum Nutrition Opti-Men
- Controlled Labs Orange Triad
- Pure Nutrition Power Pak
16.04.13
15:54
Мисля да се насоча към Pure Nutrition Power Pak или CONTROLLED LABS Orange Triad 270 Tabs. Кое според вас ще е по-добрия вариант? Не очаквам чудеса, а просто малко подобряване на възстановяването и тонуса. Ясно е че с витаминни пауър пакове не може да се стане Попай моряка :)
казано от Христо Тодоров на 16.04.13, 15:54:
Мисля да се насоча към Pure Nutrition Power Pak или CONTROLLED LABS Orange Triad 270 Tabs. Кое според вас ще е по-добрия вариант? Не очаквам чудеса, а просто малко подобряване на възстановяването и тонуса. Ясно е че с витаминни пауър пакове не може да се стане Попай моряка :)
Orange Triad
16.04.13
23:27
А дали да пия 2х3 или 2х2 хапа на ден? По-нататък обмислям да пробвам и някоя суроватка или гейнър :)
17.04.13
07:44
казано от Христо Тодоров на 16.04.13, 23:27:
А дали да пия 2х3 или 2х2 хапа на ден? По-нататък обмислям да пробвам и някоя суроватка или гейнър :)
Controlled Labs Orange Triad е чудесен избор, определено. Смятам, че за теб (предвид на физиката ти, натоварването и ежедневието ти) ще е по-разумно и ефективно да приемаш нормалната дневна доза - 6 таблетки.
06.05.13
22:30
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.05.13 00:00.
13.05.13
14:01
В крайна сметка реших да не купувам скъпи витамини, а да заделя някой лев и другия месец да си купя протеин. Бях се надъхал за Orange Triad но засякох мнения из интернет, че съдържал канцерогенни вещества... Та купих си “vita-min olimp”. В кутията са общо 60 капсули. Разделени са на витамини и минерали по 30бр и на ден се пие по 1бр от двете. Още първия ден щом ги пих урината ми стана лимонено жълта :x Пия ги вече няколко дни и цвета на урината си е все същия... Пробвах да кача дневната доза вода с 2литра и урината си променя цвета... Нормално на ден пия по 2-2.5л вода, а в тренировъчен ден по време на тренировката поемам около 2л вода. Нормално ли е тия витамини да ми оцветяват така урината?
13.05.13
14:08
казано от Христо Тодоров на 13.05.13, 14:01:
Пробвах да кача дневната доза вода с 2литра и урината си променя цвета... Нормално на ден пия по 2-2.5л вода, а в тренировъчен ден по време на тренировката поемам около 2л вода. Нормално ли е тия витамини да ми оцветяват така урината?
За някои продукти е нормално, особено при условията на дехидратация, които създаваш с тези около 2 литра вода дневно. Около 3 литра вода дневно е минимумът за човек с твоето тегло, още по-добре е да бъде над 4 литра.
13.05.13
14:50
И аз си мислех да кача дневния прием на вода(като не броим другите течности). Ще пробвам постепенно да вдигна дневния прием на вода. Лошото е че когато съм на работа температурата е доста по-ниска от околната и водата не ми спори...
Комбинация с цел ?
Това ахис какво е ? Нитрикс стара или нова формула ? Малка или голяма разфасовка ?
08.08.13
00:04
Здравейте , искам да ви попитам дали е добра комбинация -Анимал Пак + Ахис + Нитрикс
08.08.13
12:03
Това ахис е продукт на БСН които е тестостеронен стимулант , а ще зема Нитрикс 360 хапа от старата формула !
Главно ме интересува дали ще има добри резултати от комбинацията ?
казано от Cvetelin Conev на 08.08.13, 12:03:
Това ахис е продукт на БСН които е тестостеронен стимулант , а ще зема Нитрикс 360 хапа от старата формула !
Главно ме интересува дали ще има добри резултати от комбинацията ?
Ахам говориш ми за Axis-HТ. Не съм го пробвал, но от коментарите по сайтове не съм видял много доволни хора. И на какво викаш добрии резултати да попитам пак така неудобно ?
08.08.13
23:57
Хъм еми искам да кача чиста мускулна маса , а и между другото съм се интересувал за Axis-HT и има повече полужителните отзиви от колкото негативни все пак е продукт на БСН ;)
Мнението беше редактирано от Cvetelin Conev на 09.08.13 00:07.
казано от Cvetelin Conev на 08.08.13, 23:57:
Хъм еми искам да кача чиста мускулна маса , а и между другото съм се интересувал за Axis-HT и има повече полужителните отзиви от колкото негативни все пак е продукт на БСН ;)
Чиста мускулна маса няма да качиш с тези неща. Я дай да ги прочета тези отзиви. Надявам се, че не са написани от 2-3 човека в бг сайт.
15.01.14
14:59
Ако са около 15 g или повече - да, достатъчни са.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.01.14 15:26.
15.01.14
14:54
Достатачни ли са BCCA в състава на Animal pak или е нужен допълнителен прием ? Правя основно кардио около 1 час 4,5 пъти седмично с цел отслабване.