10.03.11
13:58
Здравейте, на 16 години съм, 175 см ( някаде ) висок и 70-71 кг.
От Септември ходя на фитнес, не зимам добавки, искам ако може да ми кажете една хубава програма като за мен ( мускулни групи )
и каква храна е най-добре да хапвам (примерно варени яйца, пилешки пържоли и тн).
10.03.11
14:01
Добре е да споделиш какъв тип структура на тяло имаш и качваш ли бързо, кръвно налягане,свободно време и т.н... програмата и менюто са неща, които са строго индивидуални.
10.03.11
14:05
От въпроса ти разбирам, че питаш коя мускулна група кой ден да тренираш.
Освен това разбирам, че тренираш от няколко месеца, нямаш дори ръста-100 като килограми, а и не знаеш и скакво да се храниш.
Това са все предпоставки, че проблемът ти не е в разпределянето на мускулите.
Еми аз съм едър, като по-малък бях дебеличък, ръка-та ми е към 30 санта сега, бях забравил да спомена и че за след нова година спрях да ходя на фитнес за 40-50 дена поради лични причини. Мога да ходя Понеделник, Вторник, Сряда и Четвъртък, и тогава си правя тренировките.
Щом искаш хубава програма като за теб, трябва да кажеш всичко за теб. Какво яде вчера, какви упражнения си правил досега, какво искаш да постигнеш, и така нататък. Тук няма магове, които само по ръста и теглото ти да ти кажат как да тренираш и ядеш.
От 4 януари (когато си се регистрирал) до сега можеше да се разровиш и прочетеш достатъчно информация (в същия сайт) за да можеш да прецениш сам или поне да зададеш по конкретен въпрос.
Бих искал да споделиш повече и по-подробна информация за себе си и да зададеш въпрос “като за нас”.
На 16 години е по-важно колко и кога хапваш (поне според мен).
И наистина едва ли “не хубавата” програма ти е основния проблем.