разтеж на рацете

RE

06.05.05
18:48

интересува ме как да кача още см. на раката това е програмата ми

понеделник-гърди предно и средно рамо
вторник - бицепс трицепс
сряда-почивка
четвъртък-гръб задно рамо
петък-почивка
събота-крака
неделя-почивка

добре ли ще е да правя раце и в петък и ако да същите ли упражнения да правя

Няма ли поне да си кажеш упражненията за бицепс/трицепс които правиш?

06.05.05
19:19

няма смисъл да правиш още веднъж в седмицата ръце,в това съм се убедил,иначе с какъв стаж си?може да разменищш ръцете с гърба,за да са ти отпочинали,гледай да си оставяш по един ден почивка между сериите.

RE

06.05.05
20:24

ами тренирам от 1 година висок съм 1.73 тежа 69 кг. и раката ми е 37
упражненията са следните :
1 лежанка тесен хват 4х8
2френско 4Х8
3седнал с дънбел зад врат 4х8
бицепс
1прав с прав лост 4Х8
2скотово 4Х8

06.05.05
21:55

Пробвай пирамидално да дигаш демек 1х12 1х10 2х8 например да са ти повторенията в серията.Друго бих ти препоръчал за трицепс първото упражнение да те и на скрипеца разгъване после френско и накрая зад врат.Докато за бицепс прав с щанга после чуково сгъване или скотово после последователно повдигоне но дъмбели с въртене.Ако не работи или не ти се харесва разнообрази един месец с друга програма например
1- Гърди 
  бицепс
2- Крака
3- Гръб
  Трапец или предмишница квото си решиш
4- Рамо
  Трицепс
Разнообразяването е важно защото мускула е свикнал на един режим и като го сменяш го шокираш респективно расте  8) 
Дано съм бил полезен

RE

06.05.05
21:59

да това за стресирането го знам ама тя програмата ми е сравнително нова но все пак мисля да пробвам някои месец и с тази която ми предложи .
МЕРСИ

07.05.05
11:07

аз като тренирам за гърди после 2 дни имам мускулна треска на предното рамо нз кво ще стане ако ги тренирам в 1 ден, а как на следващия ден след гърдите тренираш толкова тежко трицепса расте ли !?

RE

07.05.05
19:30

уфф аз кат са назобя на другия ден сам кат нов  :lol:

07.05.05
19:41

axaxaxaxax

08.05.05
13:53

[quote author=“replicon”]уфф аз кат са назобя на другия ден сам кат нов  :lol:

тохава кво се чудиш как да вдигаш,прави повече упражнения,щеш не щеш ще пораснеш :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1