Забързване на метаболизма как ?

JI

02.05.05
21:51

Тъй като съм доста ама доста мазничак искам да помоля да ми кажете начин за забързване на метаболизма ... в момента съм 77 кила тренирам от 8 месеца висок съм 174 ... не искам да чистя не се притеснявам за нищо освен за гърдите които ще изчезнаст буквално затова не ща да чистя , пък и една маса гадна форма имат незнам просто са адски зле изглеждащи кат кифли  освен ако не съм праил лицеви и кофи 20 мин тогава вече са що годе ок .... забързването ми трябва за да не се омазня повече 
ИМАМ ПРЕДЯВИД  ЕСТЕСТВЕНО

02.05.05
23:14

Освен на диета известно забързване може да се получи като се храниш по 5-6 пъти на малки порцийки със съответните вещества , с две думи като не се храниш по 3 пъти яко на ден а го разделиш на 5-6 пъти

JI

02.05.05
23:16

а аз се чудя що се омазних аз пак се храня по 5 6 пъти ама якооооооооооооо ...... нали тука казвахте отначало яко ядене ... и така направих резулата е и налице  :lol:  20 кг за 8 месеца от които наи малко 6 са мазно ... :))))

02.05.05
23:18

мазно са много ясно не да се тъпчеш 5-6 пъти , а да разделиш храненето (общите калории за деня) на 5-6 Мисля че ти стана ясно сега

03.05.05
02:06

Тренировките го забързват достатъчно, не мисля, че има друг начин. Ако не искаш да се омазняваш, прегледай си калориите и ги поограничи малко.

03.05.05
08:49

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Освен на диета известно забързване може да се получи като се храниш по 5-6 пъти на малки порцийки със съответните вещества , с две думи като не се храниш по 3 пъти яко на ден а го разделиш на 5-6 пъти

:wink:
А за гърдите не се притеснявай! Казах ти че лятото ще дигаш с мен и ще ги извяме като тези на Арнол  :P

03.05.05
10:01

При мен разликата в метаболизма от диетата за изчистване и тази за качване на маса е от земята до небето. Просто с хранителният режим и начина на живот трениране и т.н. метаболизма се променя изцяло.
по-здрави

JI

03.05.05
13:32

аешна нп само пусни лс като се върнеш във варна  :)))

03.05.05
13:47

Е, във Варна съм!  :)

PS

03.05.05
20:29

Щом си ендоморф, метаболизмът ти се ускорява като се храниш на малки порции, но често. ТОВА си е правилото. Ако ядеш ръздерно белтъци от въглехидрати, се ускорява още повиче, но така няма да се чувстваш сит.

08.05.05
17:08

Вярно ли е, че мюслите ускоряват метаболизма?

08.05.05
21:23

[quote author=“uktc”]Вярно ли е, че мюслите ускоряват метаболизма?

не

11.05.05
00:45

И аз така мисля ако изобщо има то е незначително (пак не ми се вярва№

11.05.05
00:58

Единствените естествени начини за забързване на метаболизма които знам са: често хранене, аеробика и пиене на много вода.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1