02.05.05
21:51
Тъй като съм доста ама доста мазничак искам да помоля да ми кажете начин за забързване на метаболизма ... в момента съм 77 кила тренирам от 8 месеца висок съм 174 ... не искам да чистя не се притеснявам за нищо освен за гърдите които ще изчезнаст буквално затова не ща да чистя , пък и една маса гадна форма имат незнам просто са адски зле изглеждащи кат кифли освен ако не съм праил лицеви и кофи 20 мин тогава вече са що годе ок .... забързването ми трябва за да не се омазня повече
ИМАМ ПРЕДЯВИД ЕСТЕСТВЕНО
Освен на диета известно забързване може да се получи като се храниш по 5-6 пъти на малки порцийки със съответните вещества , с две думи като не се храниш по 3 пъти яко на ден а го разделиш на 5-6 пъти
02.05.05
23:16
а аз се чудя що се омазних аз пак се храня по 5 6 пъти ама якооооооооооооо ...... нали тука казвахте отначало яко ядене ... и така направих резулата е и налице :lol: 20 кг за 8 месеца от които наи малко 6 са мазно ... :))))
мазно са много ясно не да се тъпчеш 5-6 пъти , а да разделиш храненето (общите калории за деня) на 5-6 Мисля че ти стана ясно сега
Тренировките го забързват достатъчно, не мисля, че има друг начин. Ако не искаш да се омазняваш, прегледай си калориите и ги поограничи малко.
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Освен на диета известно забързване може да се получи като се храниш по 5-6 пъти на малки порцийки със съответните вещества , с две думи като не се храниш по 3 пъти яко на ден а го разделиш на 5-6 пъти
:wink:
А за гърдите не се притеснявай! Казах ти че лятото ще дигаш с мен и ще ги извяме като тези на Арнол :P
При мен разликата в метаболизма от диетата за изчистване и тази за качване на маса е от земята до небето. Просто с хранителният режим и начина на живот трениране и т.н. метаболизма се променя изцяло.
по-здрави
03.05.05
13:32
аешна нп само пусни лс като се върнеш във варна :)))
03.05.05
20:29
Щом си ендоморф, метаболизмът ти се ускорява като се храниш на малки порции, но често. ТОВА си е правилото. Ако ядеш ръздерно белтъци от въглехидрати, се ускорява още повиче, но така няма да се чувстваш сит.