Разлика в гърдите

KI

08.05.05
20:00

Тренирах доста време и успях да постигна добри резултати.
Но сега имам чувството, че едната ми гръдна половина стои малко по-високо от другата.Това мога ли да го смятам за нормално.Лекарят ми каза, че ми нема нищо.

08.05.05
20:31

Еми аз лично познавам много хора, при които е така и не го смятат за проблем тва :)

08.05.05
20:34

Не се притеснявай, това е ген, няма какда го промениш (освен с хирургична намеса:-). За пример, загледайте се на някоя подходяща снимка на Кевин Леврон и ще видите, че едната му гърда е около 2 пръста по ниска от другата.

08.05.05
21:23

Абе пич не обръщай внимание на тва.Не се спичай допълнително.Всичка е въпрос на психика.

09.05.05
21:01

да  не ти пука (даже имаше една такава песничка едно време, на една култова група от детството ми - Замунда банана бенд)
това ти си го знаеш, най-вероятно никой няма да го забележи ако не си кажеш (че и тогава не е сигурно)

10.05.05
09:28

хм,и аз имам диспропорция при гърдите,едната ми е доста по-широка,но това си е ген,колко време ги тренирам,оправия няма,така че не се стряскам веобще

10.05.05
16:42

При мен пък лявата гарда е по обемна, по-добре развита, по-добре учертана от дясната, която няма почти никаква форма (е има де но примерно м/у 2те гърди дясната изобщо не се е “отсякла”) ама тва не ме притеснява като пораснат повече се надявам да се уравновесят пък и да не стане... кво да направа 8)

LU

12.05.05
14:53

Аз пък точно като snaffy , имам тоя проблем с лявата и дясната гърда, лявата изтласква повече от лег и въобще изглежда тренирана докато дясната сравнвние с нея е мн зле , но  и аз сам на принципа сега да растат а  с растежа се надявам и на видима промяна .

:wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1